Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wikileaks sitesi Faruk Ozak ve Trabzonspor ile alakali belgeler acikladi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Wikileaks sitesinin acikladigi belgelerin arasinda, Spor bakanimiz Faruk Ozak in, Trabzonspor a para aktardigi belirtiliyor.

At the same time Erdogan reportedly agreed to transfer several million dollars from one of the Prime Ministry's hidden reserves to permit Trabzonspor under Ozak to purchase better players.

Örtülü ödenekten Milyon dolarlar aktarılmış...

http://cablegate.wikileaks.org/cable/2005/06/05ANKARA3199.html
Sosyal ağlarda paylaş

kasımpaşa, ibb falan söylenmiş hep. Zaten taraftarı olmayan İBB'nin neredeyse üç büyüklerle yarışacak yerli kadrosu kurmasından belli durum. Eskişehir de var yardımlardan payını alan, Ankaraspor ve Ankaragücü'ne Gökçek'lerin katkısı ortada. Başka takımlara da yardım gittiğine ben de eminim. Yeni bir olay değil, ama şampiyonluk yarışındaki bir takıma yardım gitmesi (ki tahminen giden mebla da çok daha fazladır) sakat iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

kasımpaşa, ibb falan söylenmiş hep. Zaten taraftarı olmayan İBB'nin neredeyse üç büyüklerle yarışacak yerli kadrosu kurmasından belli durum. Eskişehir de var yardımlardan payını alan, Ankaraspor ve Ankaragücü'ne Gökçek'lerin katkısı ortada. Başka takımlara da yardım gittiğine ben de eminim. Yeni bir olay değil, ama şampiyonluk yarışındaki bir takıma yardım gitmesi (ki tahminen giden mebla da çok daha fazladır) sakat iş.

Eskişehir? Sergen'i kim getirmişti, onun zamanında bişeyler olmuştu. Onun dışında var mı bir şey?
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

E abi basarlar nolcak? Jardel için 20 küsür milyon $ vermişti Cem Uzan falan. Klüp bu. İsteyen para bağışlayamaz mı? Olayın vurgusu siyasilerin bunu yapmasında mı? Ya da paranın kaynağı devletten mi geliyor?

Cem Uzan kendi cebinden kendi parasından verdi. Devlet ödenekten, yani vatandaşın vergisinden veriyor. Arada bayağı büyük fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...