Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Wikileaks sitesinin acikladigi belgelerin arasinda, Spor bakanimiz Faruk Ozak in, Trabzonspor a para aktardigi belirtiliyor. At the same time Erdogan reportedly agreed to transfer several million dollars from one of the Prime Ministry's hidden reserves to permit Trabzonspor under Ozak to purchase better players. Örtülü ödenekten Milyon dolarlar aktarılmış... http://cablegate.wikileaks.org/cable/2005/06/05ANKARA3199.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ben diğer takımlara da para gittiğine eminim. değişik zamanlarda ve miktarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi wikileakse a gerek yok ki. istanbul büyükşehir belediyesine ispark ve igdaşdan giden "sponsorluk" paralarına bakılsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Kasımpaşa hakkında olan belgelerden 3 ciltlik roman olur muhtemelen. Yakında başbakanımız isteyecek ve Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor birleşecek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 tunch ve holy haklılar çok uzağa gitmemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ya simdi hic sevdigimden degil de, ulusoy federasyonu olsa bu belgenin ucunu takip ederdi. özgener federasyonunda o cesaret yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ulusoy federesyonunun belgelerini arsivlemeye wikileaksin hosting disk space i yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ulusoy federasyonu hangi belgenin ucunu takip etmiş :) Trabzon kırk yılda bir şampiyonluğa gidiyordu. Trabzonu trolleyip karıştırmaya çalışırlar sdf. Bence trabzonu 3. lige düşürsünler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kasımpaşa tüm gelirlerini taksimdeki otoparktan kazanıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 fizban said: ya simdi hic sevdigimden degil de, ulusoy federasyonu olsa bu belgenin ucunu takip ederdi. özgener federasyonunda o cesaret yok. bu federasyonu kim getirdi acaba asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kasımpaşa, ibb falan söylenmiş hep. Zaten taraftarı olmayan İBB'nin neredeyse üç büyüklerle yarışacak yerli kadrosu kurmasından belli durum. Eskişehir de var yardımlardan payını alan, Ankaraspor ve Ankaragücü'ne Gökçek'lerin katkısı ortada. Başka takımlara da yardım gittiğine ben de eminim. Yeni bir olay değil, ama şampiyonluk yarışındaki bir takıma yardım gitmesi (ki tahminen giden mebla da çok daha fazladır) sakat iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Zamanında tüm spor bakanlarının Trabzonlu olması ve Trabzon'un yükselişi, bu bilinmeyen birşey değildi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Trabzonu şimdi küme düşürseler ne gülerim ya ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 olayin trabzonla alakasi yok. tayyibin ortulu odenegi parti ciakrlari icin kullanmasi ve futbol takimina ortulu odenekten yardim yapan bir adamin kimbilir daha nerelere ne paralar aktardigi muhim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Rewendor said: kasımpaşa, ibb falan söylenmiş hep. Zaten taraftarı olmayan İBB'nin neredeyse üç büyüklerle yarışacak yerli kadrosu kurmasından belli durum. Eskişehir de var yardımlardan payını alan, Ankaraspor ve Ankaragücü'ne Gökçek'lerin katkısı ortada. Başka takımlara da yardım gittiğine ben de eminim. Yeni bir olay değil, ama şampiyonluk yarışındaki bir takıma yardım gitmesi (ki tahminen giden mebla da çok daha fazladır) sakat iş. Eskişehir? Sergen'i kim getirmişti, onun zamanında bişeyler olmuştu. Onun dışında var mı bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 reyou said: ulusoy federesyonunun belgelerini arsivlemeye wikileaksin hosting disk space i yetmez. sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yalniz text ingilizce, nasi oluyor o is? orjinalini de bulamadim sitede belgenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ulan elaleme ne paralar akıyor, Antalya'nın hala bir stadyumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 THARKAS said: olayin trabzonla alakasi yok. tayyibin ortulu odenegi parti ciakrlari icin kullanmasi ve futbol takimina ortulu odenekten yardim yapan bir adamin kimbilir daha nerelere ne paralar aktardigi muhim. kıvırma olum. basbaya basmışlar parayı tsye. işin siyasi boyutu başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 E abi basarlar nolcak? Jardel için 20 küsür milyon $ vermişti Cem Uzan falan. Klüp bu. İsteyen para bağışlayamaz mı? Olayın vurgusu siyasilerin bunu yapmasında mı? Ya da paranın kaynağı devletten mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 olayın 2004 de oldugunu söylüyorlar trabzon carcur etmş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Wishmaster said: E abi basarlar nolcak? Jardel için 20 küsür milyon $ vermişti Cem Uzan falan. Klüp bu. İsteyen para bağışlayamaz mı? Olayın vurgusu siyasilerin bunu yapmasında mı? Ya da paranın kaynağı devletten mi geliyor? Cem Uzan kendi cebinden kendi parasından verdi. Devlet ödenekten, yani vatandaşın vergisinden veriyor. Arada bayağı büyük fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 oldun said: olayın 2004 de oldugunu söylüyorlar trabzon carcur etmş demekki fatih tekke'nin her ay istanbul takımlarıyla adı geçiyordu o dönem ve trabzon elinde tutabilmek için çılgın maaşlar veriyor deniyordu. şimdi anlaşıldı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 trabzon kim 11 tane futbolcu almak kim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar