benjani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Film güzel, espriler iyiydi.bir daha ki filmde clint eastwood oynar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 gayet güzeldi, sinema yıkıldı kahkahalarla espiriler patladıkça. ilkinden iyi olmuş evet. yalnız harbiden bir milyon insan filan öldü gene ehueh STOP COMING BACK FFS, ILL BE BACK THIS TIME YIPPIE KAY YAY ve ardından gelen smart muhabbeti ve katliamı süperdi nasıl güldüm eğlendim var ya lol ama kısa geliyor film yetmiyor, herkese 3-4 dakika kalıyor. nolan gibi 3 saatlik çekmesi lazım syl'in heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Expendables 3 için Nicholas Cage ile anlaşmışlar ayrıca Clint Eastwood ve Harrison Ford'a teklif götürmüşler. Ayrıca Expendables'ın hatun versiyonunu da yapmaya karar vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bai ling, eliza dushku, michelle rodriguez, jessica biel (blade'deki haliyle), linda hamilton, lucy lawless, ziyi zhang, gina carano oynasın. hatta: http://forums.comicbookresources.com/archive/index.php/t-336189.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Brigitte Nielsen'i de eklemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratosss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 mikkemmel bir film ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 sigourney weaver'ı unutmuşsunuz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Filmin kurgusu çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Başka hiç bir beklentin olmadan eğlenmek için seyredeceksin filmi. İlk filmden daha uçuk sahneler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 abi ne kurgusu patlamalar silah tufek yumruk iste, guzeldi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 meğlupedilebilemeyenler-ii yok şöyletymiş Məğlubedilməzlər 2 spoilerdeğil aslında Dünyada güc bölgüsünü dəyişmək olar? Bəli, əgər siz Van Damm kimi güclüsünüzsə, sizdə beş ton plutonium və tabeçilikdə peşəkar muzdlular varsa mümkündür. Uillisə borclu olsanız onunla zarafat etməyə sizcə dəyər? Yox, hətta siz Stallone kimi təhlükəli olsanız və arxanızda Məğlubedilməzlər olsa belə...Dünyanın xilas olması kimi xırda işin həlli üçün kimi çağırmaq olar? Steytem və Norris kimi bir-iki nəfər heç də pis olmazdı. Balaca Hemsfort və təhlükəli gözəlçə də lazım olar. Lakin Şvartseneggersiz dəstə natamam olacaq. O, həqiqətən də qayıtdı! Hamı buradadır və hər şey başlandı. Rejissor: Saymon Uest Rollarda: Silvestr Stallone, Ceyson Steytem, Cet Li, Dolf Lunqren, Çak Norris, Redi Kutür, Terri Kris, Liam Xemsvort, Jan Klod Van Damm, Brus Uillis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bu filmi nasıl beğendiniz ya? Senaryo çöp, oyuncular oynamaya kasmamış bile, bir iki güzel dövüş sahnesi var ama çoğu yerde o da kötü. 80'lerdeki hava diye o yıllardaki saçmalıkları çok daha fazlasıyla kullanmak nasıl bir mantıksa. Bir iki sahne ve espiri hariç, filmin tamamında sıkıldım.5/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 birde vin diesel olsaymış. oda 3'de çıkar her halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 vin diesel ve rock da 3'te kötü adam gelir heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Eğlenceli filmdi, gayet beğendim. Nasıl beklenti ile gittiğinize bağlı, adamlar kendileri bile dalga geçip eğleniyorlar zaten. Göndermeler falan harikaydı, 3'ü bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 imax'de gideyim diyorum var mıdır acaba kanyon'da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Dennis said: Bu filmi nasıl beğendiniz ya? Senaryo çöp, oyuncular oynamaya kasmamış bile, bir iki güzel dövüş sahnesi var ama çoğu yerde o da kötü. 80'lerdeki hava diye o yıllardaki saçmalıkları çok daha fazlasıyla kullanmak nasıl bir mantıksa. Bir iki sahne ve espiri hariç, filmin tamamında sıkıldım.5/10 veriyorum. Öyle olduğunu bilerek, gerekli beklentilerle gittik ve kasıntı insanlar değiliz, ondan olabilir. Kimsenin oturup ciddi ciddi 9 vereceğini sanmam da, Chuck Norris'in giriş sahnesi bile yeter filme kendi alanındaki başarısı yüzünden 7.5 vermeye. progamer said: tek kötü yanı Tek beğenmediğim kısmı Van Damme ile Jet Li harcanmış gibiydi. Hadi Van Damme yine vardı bi sürü sahnesi. (Stallone'ye koyduğu tekmeler fln) fakat Jet Li bi başta göründü sonra bi daha da çıkmadı. Keşke oda olsaydı biraz daha. JL İkincide oynamak istememiştir, onlar da 'bari bi başında görüneydin abi' diye böyle ikna etmişlerdir, niye kullanmasınlar yoksa. Arnold'la Willis 3 dakikadan 60 dakikaya terfi ettikten sonra varsın Li olmasın ayrıca eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 jl'nin havasi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Jet Li zaten oynamayacaktı, ilk çıkan haberler bu yöndeydi. Sonradan eklendi kadroya, o da böyle kısa bir çekimmiş zaten, sen de ol demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Baggio said: Öyle olduğunu bilerek, gerekli beklentilerle gittik ve kasıntı insanlar değiliz, ondan olabilir. Kimsenin oturup ciddi ciddi 9 vereceğini sanmam da, Chuck Norris'in giriş sahnesi bile yeter filme kendi alanındaki başarısı yüzünden 7.5 vermeye. Kasıntılıkla ne alakası var anlamadım. Nasıl bu kadar beğenildiğini merak ettim, sayfalarca herkes çok iyidi süperdi falan demiş. Chuck Norris'in girişi, Arnold'un i'll be backleri falan güzeldi zaten. Kaldı ki sıfır beklenti ile gittim, hatta ilk film için burada bir arkadaşın yorumu vardı, bu kadro yoğurt almaya gitse izlenir diye. Aynı o kafayla gittim, baya sıkıcıydı bana göre film, keşke yoğurt alsalarmış. Rambo 4 çok daha iyi bir aksiyon filmiydi bana göre. Zaten tepkim de buna, orada tek Sylvester ile ortalama üzeri bir film çekilmiş, burada biraraya gelen kadroya bak, bir de filme bak. Bana hitap etmedi diyeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ilk filmi izlemedin galiba sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bağımsız filmler olarak düşünürsek bence Rambo (4) da rezaletti, bu da. Senaryo 3-5 günde yazılmış senaryo, çok fazla CGI var ve olanlar da vasat, gerçek olan maket/patlama vslerin hepsi kötü falan filan. Rambo'da sırf Rambo isminin marka değeri sattırdı. Bunda da oyuncu kadrosu, gençliğimize/çocukluğumuza döndüren göndermeler ve sadece abartı olmak için tasarlanmış sahnelerin eğlencesi sattırıyor/eğlendiriyor/beğendiriyor. Şunu git hiç tanınmamış 6-7 adamla çek, taş çatlasa 5 alır. Bu film 7.5 alır ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar