Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Welcome to the: http://www.brotherhoodofbaldpeople.com/ http://www.brotherhoodofbaldpeople.com/_l/i/img_mike.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Haha hemen body yapmaya başla bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 dert etmeyi bırak, kel kalmadan güzeliyle evlen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ben yeni kestirdim daha. benim de 4-5 ay önce başladıydı dökülmeye yarısı kalana kadar gitti saçlar bildiğin. bakım işine falan girmeden önce bi doktora git. bende tiroid problemi çıktı ondan dökülmüş mesela tedaviyle geri gelcekler şimdi. ha bi daha uzatmam heralde sdfdgf. demir eksikliği tiroid şeker falan hepsi saçla bağlantılı şeyler dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 welcome to the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ya 3 e vur rahatla.birazda sakal bırak al sana tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 şapır şapır saç mı dökülür ya, içim kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Red said: ya 3 e vur rahatla.birazda sakal bırak al sana tip Bir de fiesta alsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 söyle serumlar var sac icin, bugün aldim ben de. Proanthocyanidin icerikli bidi bidi. 25-35€ arasinda degisio fiyatlari. yanina da cinko + c vitamini önerdi eczaci bana. sen de deneyebilirsin. tabi bundan önce bi doktora gidip kan testi yaptirman sart. tiroid bezleri vs.vs.den de ileri gelebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 deadwoll said: Red said: ya 3 e vur rahatla.birazda sakal bırak al sana tip Bir de fiesta alsa tamam. fiesta seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 OLM FİESTA SEKS YAZINCA RESMİM ÇIKIYO LAN GOOGLE DA ALLAH BELANI VERSİN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ulan yüksek mühendis olucaktım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 SeaGle said: OLM FİESTA SEKS YAZINCA RESMİM ÇIKIYO LAN GOOGLE DA ALLAH BELANI VERSİN YA AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 4. sayfada b*yhanın da resmi çıkıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Durumun çok vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 AHHAAhaahahah.. :( Norak said: Welcome to the: http://www.brotherhoodofbaldpeople.com/ http://www.brotherhoodofbaldpeople.com/_l/i/img_mike.jpg şu ürünleri alabilirsin ilerde http://www.headblade.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=SFNT&Store_Code=&AFFIL=jOi09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Şu mesajdaki ilk kısım doğru, mevsim değişikliklerine göre çok değişir dökülme. Mal said: saç zaten mevsim geçişlerinde çok dökülür. sonbahar ve baharda. 27 yaşına kadar kurtarabildiğin kadarını kurtar bence. 25-27 yaşından sonra duruyor dökülme. Bunun dışında uzun saç daha az besin aldığı için daha çok dökülür doğru ama o kadar fazla fark olmaz. Eskiden de dökülüyordur, uzamaya başladıktan sonra daha çok görüyorsundur o yüzden daha çok dökülüyor gibidir. Saçın sağlıklı mı? Parlaklık, hacim vb olarak eskisinden farklı mı? Elinle tutup çekince, elinle tarayınca eline bir sürü tel geliyor mu? Dökülme bölgesel mi? Eğer bunlara evet diyosan zaten "doğal yöntemlerle" yapacağın çok bir şey yok. Erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorsun, mevsimlik ya da çevresel sebepli değil. Saç ilaçlarıyla falan belki bir şeyler zorlayabilirsin. 25-27 yaş arası değil de kişiye göre değişiyor ne zaman duracağı/tekrar başlayacağı. Genel olarak kaliteli şampuan kullanmaya özen göster. Berberlerde falan saç yıkatma, kıytırık şampuan kullanırlar genelde, saçı fazla uzun tutma. 2 günde bir falan yıka mutlaka (saçın ne kadar yağlı olduğuna göre değişir tabii). Mümkünse saç kurutma makinasından uzak dur. Jöle vb gibi şekillendiriciler kullanma (deriye de gelip gözenekleri kapatıyorlar, saçın hava almasını engelliyorlar) kullanman gerektiğinde de gece yatmadan önce mutlaka yıkayıp kafandan çıkar (uyku sırasında saç büyümesi ve hareketi daha fazla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sapır sapır dökülür saç. şapır şapır değil sdf=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bi ton şampuan kullandım saç dökülmesine karşı sonra dalin kullanmaya başladım dökülmüyo eskisi kadar dalin kullan ciddiyim true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 topiğin tamamını okumadım da, saç kreminin artıları nelerdir? dökülmeye falan etkisi var mıdır? varsa eksileri nelerdir. kısaca pls. he diyin, sabahtan alcam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 daha kolay taranıyor diye kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 mulgear6 said: bi ton şampuan kullandım saç dökülmesine karşı sonra dalin kullanmaya başladım dökülmüyo eskisi kadar dalin kullan ciddiyim true story bu arkadaşa katılıyorum. benim de dökülüyodu biraz şimdi johnson's baby bebek şampuanı kullanmaya başladım artık nerdeyse hiç dökülmüyo şükür cidden denemelisin true story 2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Saç kremi kıvırcık ve dalgalı saçlarda iyidir, kısa saç ya da düz saçta çok fark etmiyor. Ancak asla "ikisi bir arada" tarzı saç kremi+şampuanları kullanmayın. Saç kremi kullanacaksanız kremi ayrı şampuanı ayrı kullanın. Dermatolog tavsiyesi, hatta "önemli not"u bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dalin johnsons baby alamanyada da penaten kullanıyorum penaten zaten johnsonsın bebek bebek kokuyo hem kızları cezbediyo annelik içgüdüleriyle :D saç kremi de taranmasını kolaylaştırıyo her yıkamada yapman gerekmez ama alıştırman gerek saçlarını krem düzenine uzun saçta şart mesela düz kıvırcık dalgalı farketmez 3 yıkamada 1 mesela kremsiz yıka bazı kaynaklar çok sık yıkamanın dökülmeye neden olabilicegini söylüyo bazı kaynaklar arada saçı sadece suyla yıkayın şampuan kullanmayın diyo garip garip şeyleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 saç beline inince anlıyosun kremin ne işe yaradığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar