Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Barut çıktı, mertlik bozuldu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Cystein said: buna karşın öküz gibi para yatırdıın fili 2 pikeman kütür kütür kesiyodu. işi bilcen panpaaaağ age of kurup lan party mi yapsak lan. çok pis heycanlandım abi nerde kesiyordu gözünü seviyim hem o değil, 50 tane filin karşısına 50 değil 100 tane pikeman çıkart, ne yapıyordu o filler yine..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yok pikemanlar fillere karşı bonusu vardı 100 pikeman 50 fili rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hmmm windows 7de çalışıyor mu eycof? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sipeyskeyk said: benim uzmanlık alanım aoe2. bugün gelsin biri, bugün kapışırım. ama unutmuşumdur ya. her cuma okuldan cıkardık, giderik oynardık SAATLERCE. edit : biz yazlıkta kimi zaman denize girmek yerine internet kafelerde sabahlardık. gerisine katılıyorum. edit 2 : unutmuyorsun aslında, geçenlerde indirip oynadım iki tane hard npc'ye karşı, oynadıkça her şeyi hatırlıyorsun. black forest açıp onagerlar ile ormanları yaka yaka ilerlerdim çaktırmadan, ağaçlar yok olsa bile haritada var gibi gözükürdü kimse anlamazdı. AMBUSSSSSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Pickles said: yok pikemanlar fillere karşı bonusu vardı 100 pikeman 50 fili rahat alır http://www.youtube.com/watch?v=66Dv5bHVYJk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ulan meme çıkıcak diye bi hevesle indirdim sayfayı sonuna kadar ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Vingthor said: Pickles said: aoe 3 güzel mi ? aoe2 oynayan birisi için aoe3 warchief xp'den sonra hayatımın oyunlarından biridir. güzelim türkiyemizde tutmamasının nedeni 'karşılıklı ateş mi edicez?' yok efenim 'o zamanki savaşlar çok saçmöea' falan gibi olduğu için. karşılıklı 2 taraf durup tüfeklerle ateş ediyomuş. çok saçmaymış çünkü. o yüzden tutmadı buralarda. aynen öle, vanilla ao3 pek para etmez. warchief baya guzel, asian dynastis ordularıda fena değil aslında. japonlar cok tırı vırı, indianlar zaten işte westernlerdne fakrlı değilde az garip. cin baya ilginc ama. asıl olay siuxlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 klasik rts'nin zirvesi. http://www.ageofempires.co.nz/images/aoe2/units/eliteteutonicknight.jpg nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hayır abi, yanlışın var. bu noktadan sonra herhangi bir ünite bu kadar şekil olmadı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 o değilde hep teuton olurdum yav. bazen türk ya da viking. aztec'lerdeki eagle warriorlar ile de oklardan ve bombalardan koşa koşa kaçmak pek bir zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fransız iç savaşı süpermiş hahah harbiden direk paladin rush kasıyodu 2 takımda bi hedef seçip hehe canım çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 wololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çok tırt oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 xunn said: ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 -Deno- said: o değilde hep teuton olurdum yav. bazen türk ya da viking. aztec'lerdeki eagle warriorlar ile de oklardan ve bombalardan koşa koşa kaçmak pek bir zevkliydi. Spanishlerin cannon galleonlar baya hızlı ve isabetli atıyolardı onlarla kıyı bombardımanı çok zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Hep Maya olurdum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 az buçuk oynamıştım zamanında sarmamıştı :P türkler yanlış hatırlamıyorsam emrin yaparım tamam falan yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 mongol ftw aoe2 de. yada goth. hun da iyiydi lan unutmuşum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pro maçların ırkı hundu bunda. skirmish spearman scoutla oyun biterdi ey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3tBqdKGiqnI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 goth imbaydı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 wolololololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar