soulberry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bone de olabilir. dikkate alıp cevap verir, trollük yapmıyo. adam üstümdeymiş sdf.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 xunn said: abvblizzard said: ardeth cüce flm Ardeth HEP haksız hemen hemen. Hata ayarını hemen cuce veriyor, zaa. sus bence, adamın postundaki asalete bak. Ardeth said: ağırlığı olan bişey ışık hızında gidemez
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Aslında hakkını verirsek Abso babadan başkası olamaz.
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 aslında karakedide hoş bi seçim olabilir. diktatörlüklerini özledim :/
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Soimyr said: LathspeLL said: newdonis iyi güldüm hakkaten ya faytonis vardı bi ara
xunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abvblizzard said: xunn said: abvblizzard said: ardeth cüce flm Ardeth HEP haksız hemen hemen. Hata ayarını hemen cuce veriyor, zaa. sus bence, adamın postundaki asalete bak. Ardeth said: ağırlığı olan bişey ışık hızında gidemez Fizik denklemlerini adama mı ithaf edicez, gerizekalı ekmek Pardon hakaret ettim. Aptal ya.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 tek isim yazıyosak dasaaa, sanırım genel görüş olarak pek çok konuda benzeşiyoruz. bunun dışında Ardeth, Cuce, Absolut, Penth, fizban ve aquila da genel olarak ciddi tartışmalarda katıldığım/okumaktan keyif aldığım üyeler. Ha, okumaktan keyif almam için illa katımam gerekmiyor tabii, Sam, Nefr, Viktor da zaman zaman katılmasam da gayet güzel uzun uzun yazıyorlar. Unuttuğum 1-2 isim daha olabilir. Zaten genel olarak uzunca bir konuya sonradan girmişsem ve tüm başlığı okumaya üşeniyorsam bu isimlere bakıp bunların mesajlarını okuyorum sırf.
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 fistan,aquila genel olarak haklı bulduklarım.. ben her konuda haklıyım o baska.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 xunn said: Fizik denklemlerini adama mı ithaf edicez, gerizekalı ekmek e tabi sonuçta bazıları kitaptan öğreniyor bazıları starvorstan ama aynı şey
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Haklı olmak için bilgiyi kendi üretmesi gerekmiyor ki şapşal.
Öne çıkan mesajlar