Pickles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 n00blaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Pickles said: n00blaşmayın whiner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 şişş aloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 goldbären said: şişko bu kadın. lateks kıyafetleri giydirdin mi eşek gibi latino ass - ona göre ufak göğüslerle ucubik bişey olur. Bi dakka michelle rodrigues için söylemedin sanırım bunu. Ya oyuncuyu hiç görmedin ya da ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 söyledim ama herkese göre şişko farklı, sen mesela mantı börek müptelası teyzenlerle halanlarla büyümüşsün mişel görünce beğendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Dark Knight > all other crappy hero movies. Superman'i bile Nolan'ın prodüktörlüğüne verdiler daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 michelle rodriguez'e şişko denilmiş vay be. o şişkoysa scarlet johansson da şişko ama ne ilginç "şişko olmayan kız" diye sunulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Scarlett'ın uzuvları geniş. Kemikleri iri der gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Michelle'e laf edenin çene kemiğini kırarım(!) Bak kime diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 machetede hiçte şişko değildi michelle rodriguez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 BiTcH_oFBaT said: film 3d değilmiş. çok sevindim bu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 işte o şişman! http://www.superphotospace.com/images/thumb/michelle_rodriguez14_46c9bd78475dd-t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 pis şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 erkek fatma rolünde olmadığı bir filmi varmıydı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 knox said: erkek fatma rolünde olmadığı bir filmi varmıydı bunun? Bu nedenden dolayı asla kedi kadın oalrak göremiyiz Michelle Rodriguez'i. ama şişman fln değil gayet gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 şişmanlığı falan hikaye de bildiğin çirkin yahu hatun. yolda görsem dönüp bakmam. beğenenin bi gidip y kromozomunu kontrol ettirmesi lazım :) kedi kadın gibi bir rolü kaldırmak için biraz bi seksapel biraz bi güzellik gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 http://bitcast-a-sm.bitgravity.com/slashfilm/wp/wp-content/images/HugoStrangeTomHardy.jpg Inception'dan tanıdığımız Tom Hardy Dr. Hugo Strange olarak Dark Knight Rises'ta rol alabilirmiş, kaynak belirtilene göre gayet sağlammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Aluriel said: machetede hiçte şişko değildi michelle rodriguez aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Kadının gücü: Michelle batman'in önüne geçti burada. Hatta kendisi bile değil, söylentisi. Sanırım biz erkekler kadınlardan konuşmayı seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 berbat bir film olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 13 sayfa okuyamadım. The Dark Knight'ı izlemedim. Nolan rebootlarını izlemek istiyorum. 3. film demişsiniz bunun için. The Dark Knight'dan önce mi film var sonra mı? Nolan kaç tane yaptı? tmam Begins'i de o yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu 3. film , batman begins ve the dark knight var.Birincisi güzel ikincisi birincisinden de güzel.Bakalım bu nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bence efsane olucak. olmasa da bana efsane olmuş gibi gelicek. hayatımda hiçbir seriyi bu kadar çok baştan izlemedim lan. doyamadım şu 2 filmi kaç kere izledim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Xaenin said: berbat bir film olacağı kesin. onyargida son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 efsane olacak süper olacak önyargı değil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar