mani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben harley quinn olsun istiyorum 3. batman filminde ya. ama Jokersiz imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 mani said: ben harley quinn olsun istiyorum 3. batman filminde ya. ama Jokersiz imkansız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 joker olarak yılmaz morgül'e şans tanısınlar bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fantezilerimizi süsleyecek bir harley quinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 penguen gelsin. acayip tırsardım eskiden o adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 quinn gelsin işte gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 poison ivy de gelebilir aslında. bence bi dişi villian getirecektir 3. film için Nolan. Ivy ve Harley Quinn birlikte olsun hatta. uuu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Aluriel said: saçma ötesi hatta. sana göre 8 lik olabilir ama ona göre 10 15/10 luk belki. bana göre süt onlara göre şikolata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 dasaaa said: villain palpatine.. -dark knigt/er +yes master -riseeeeeeeeeeeeee dark knight rises ama bu dandik espriyi de hatırlasınlar mümkünse bol bol üstte tutalım sdgfdsgf.d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Black-ice said: ne derseniz diyin ben BANE'in betmenin en baba düşmanı olduğunu düşünüyorum. val kilmerlı filmde çok maldı da, çizgi romanında betmenin bildiğin herif hem süperzekalı hem de ultra güçlü bi düşmanıydı. herif herifin tipine baka baka bruce wayne oldugunu fln anlıodu sonra hatta belini kırıyordu. öpüyorum ve katılıyorum. çizgi filmdeki veya çizgi romandaki gibi bir bane, adamı ağlatır resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bane veya black mask iyi olabilir. under the hood daki black mask sempatik bi tipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bone said: Black-ice said: ne derseniz diyin ben BANE'in betmenin en baba düşmanı olduğunu düşünüyorum. val kilmerlı filmde çok maldı da, çizgi romanında betmenin bildiğin herif hem süperzekalı hem de ultra güçlü bi düşmanıydı. herif herifin tipine baka baka bruce wayne oldugunu fln anlıodu sonra hatta belini kırıyordu. öpüyorum ve katılıyorum. çizgi filmdeki veya çizgi romandaki gibi bir bane, adamı ağlatır resmen. Tamamen katılmakla birlikte bir bilgi değişimi yapayım asdfs Val Kilmer'lı filmde değil, Clooney'li filmde vardı Bane :D gereksiz edit: zaten geçtik batman filmlerini, sinema tarihinin en gereksiz ve boktan ötesi filmlerinden bir tanesiydi o film. o yüzden Bane karakterinin öyle olması normaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 poison ivy oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 raat olun, konuştum Nolan'la haberler iyi. Poison Ivy ve Harley Quinn olacak. CGI Joker yapacak. Yakın mesafe çekimleri olmayacak Joker'in yüzü görülebilir. Dublör falan kullanacaklar süper olacak. derken böyle terli terli uyandım götüm açık kalmış akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 jokeri aynen cgi yapsalar ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kedikadın olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 DarKRideR said: Bone said: Black-ice said: ne derseniz diyin ben BANE'in betmenin en baba düşmanı olduğunu düşünüyorum. val kilmerlı filmde çok maldı da, çizgi romanında betmenin bildiğin herif hem süperzekalı hem de ultra güçlü bi düşmanıydı. herif herifin tipine baka baka bruce wayne oldugunu fln anlıodu sonra hatta belini kırıyordu. öpüyorum ve katılıyorum. çizgi filmdeki veya çizgi romandaki gibi bir bane, adamı ağlatır resmen. Tamamen katılmakla birlikte bir bilgi değişimi yapayım asdfs Val Kilmer'lı filmde değil, Clooney'li filmde vardı Bane :D gereksiz edit: zaten geçtik batman filmlerini, sinema tarihinin en gereksiz ve boktan ötesi filmlerinden bir tanesiydi o film. o yüzden Bane karakterinin öyle olması normaldi hepinizi öptüm evet özür dilerim bane o dünyanın en kötü filmindeydi doğru. allahım en son batwoman çıkıyodu ya. o nasıl bir senaryodur düşündükçe sinilerim bozuluyor. bir şimdkilere bak bi ona demeden de kendimi alamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Heath Ledger intihar etmese Ve Brittany Murphy ölmese süper bi ikili olacaklardı. Ağlıyorum şuanda ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bone said: jokeri aynen cgi yapsalar ne güzel olurdu cgi mı olur başkası mı oynar bilmiyorum ama en azından şöle bi sahnede fln görelim jokeri. Arkham'a gitsin Batman öyle hücrelerden birinde Jokerin kahkahasını fln duyalım. Hani Dark Knight'taki haliyle bırkamasınlar yine Joker'in hikayesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kesinlikle Bane gelsin. B-B-B-B-B-BREAK YOU. diye kırsın yine omurgayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ilk film joker yüzünden begenildi. Ikinci film kesin basarisiz olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Oha Fail'a bak üst mesajda ki. Hayattan da fail yemiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 derFremdeSohn said: Ilk film joker yüzünden begenildi. Ikinci film kesin basarisiz olucak. İlk film beğenildi, ikinci film de beğenildi, jokerle tam olarak alakası da yok yani, overall çok başarılı bir filmdi. Sen yanlış olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ben overall degilim. Bence degildi. Heath Ledger'in performansi filme apayri bi tat katmisti. Bunun disinda filmde övülecek hicbir sey bulazsin, ki yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 valla yıllarca batman filmleri izledik.hep fantastik tarza sahip filmlerdi.ama ben bu yeni batman filmlerini çok beğeniyorum.sanki batman filmi değilmiş gibi.içinde batmanin oldugu güzel aksiyon gerilim polisiyemsi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar