Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Oculus loading de ben de dc yemistim, login oldugumda Dalaran inndeydim. Bu arada vurulan moblarda verilen damage i gorememe olayi var mi kimsede? Interface'den acik bu ozellik ama goremiyorum cok garip bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Wow-europe techinical forums kismina bakarsaniz zaten oyunda dusme , yuksek latency yada dungeon sirasinda kitlenme vs gibi sorunlardan sayfa sayfa soven insanlar var. Bazi seylerin cozumu var gibi ama %90inin cozumu falan yok suan , muhtemelen bir sonraki maintenance`a kadar surer bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ne guzel ya oynuyorsunuz.. Biz daha %28 deyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Quadrophenia said: Oculus loading de ben de dc yemistim, login oldugumda Dalaran inndeydim. Bu arada vurulan moblarda verilen damage i gorememe olayi var mi kimsede? Interface'den acik bu ozellik ama goremiyorum cok garip bir durum. Combat Text Add-on'u kullanıyorsan ondandır. SCT'de öyle bir problem vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 oyunda baya problem war ya.. toc yaparken 2 kere dalarana atti oyun beni.. asiri latency sorunu war spike diz boyu fln.. 1 hafta böyle gidicek sanrm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Dün akşamdan beri 100ms, dungeonlarda lag vs. yok; bir tek recount problem çıkartıyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 deadwoll said: Dün akşamdan beri 100ms, dungeonlarda lag vs. yok; bir tek recount problem çıkartıyor şimdilik. ohaa.. o nasl is ya :D recount'u sorun yapan hic duymadim.. gerci kisiden kisiye degsio oyunun sacmalamasi.. bide unitframe's addonlari calsmıo ya :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Selam, sorun kendi kendine düzeldi gibi gözüküyor bende, ardarda 4 heroice sorunsuz girdim. Öneriler için herkese teşekkürler. Bu arada lag sorunu yaşayanlara söyleyeyim, ben de bütün gün lag ve spike sorunu yaşıyordum, sonra superonline teknik desteği aradım şikayete, bayağı bişilerle oynadılar uğraştılar "blizzard downloader diye bir dosya paylaşım programı kullanıyormuşsunuz" dediler, ee dedim, bu program kendi kendine bir port açmış sizin portları kaydırmış düzeltiyorum şimdi dedi adam, bir de peer to peer'i kapattım üstüne downloaderdan, kaymak gibi oldu ping. Bir portlarınızı ve peer to peeri kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya bu yeni launcher indirdikten sonra 1.4gb lık bir patch daha geliyor ya. o son update i stream dışında indirme şansımız var mı? bende direk launcherda takılıp error 1 hatası veriyor. forumlara bakındım ama bulamadm bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 neyse, hızlandı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 beyler bölgeler deiştimi noldu bu patchte sıkıldım biraz wow oynayım diyorumda o barrens gorevlerini hatırladıkça ıyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 10 lvl da binek veriyorlar artık yanılmıyorsam. %60 koşarsın işte :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 patch sonrası buglar olur tamam ama böyleside olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 "0" dan warlock kasayım en iyisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi oyuna giremiyorum tüm patchleri indirdim yeni loaderla gelen patchi de indirdim wow is up to date diyo falan neyse giriyorum yazıyorum success de kalıyo.change realm falan diyorum realm page bile gelmiyo herşey kararıyo arkadaki animasyon falan duruyo.sorunu nasıl halledebilirim var mı aynı sorunu yaşayan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ip aralıklarından sanırım, ben de aynı sorunu yaşadım. modeme restart atıp farklı bir ip aldıktan sonra sorun kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben 2 günde sıkıldım patchden. çooook fazla bug var ilk olarak. icc'de resurrect olan adam içeri giremiyor en basiti. ve gryphon çoooook yavaş her seferinde işkence koşması en basitinden. sonra oyun karakteri tamamen değişti evet ama su anda o klasik yeni patch yeni skiller heyo durumu yavaş yavaş baymaya da başladı. misal resto druid sadece rejuvle holy priest ve holy palanın 2 katı heal atıyor. adam sırayla rejuv tıklıyor raide o kadar. icc'de dodge reduce kalktı evet ama tanklardan miss de kalktı. 70k hp li tanka 0.7 sn de 72k vurdu rotface. caster classlar çoştu, çoşmasının sebebi spellerin base dmgleri arttı sanırım. başka bir şey yok. tanklardan resmen duman cıkıyor agro tutmak için. hp boost oldu cd boost oldu ama şu anda agro ve milletin classını çözememesinden dolayı çok daha zor instancelar. oyunda paladin kalmadı resmen, retri bitmiş, holy bitmiş. arada pala tank rast gelirse işte. ayrıca çok fena bir nerf var tüm classlarda su anda farkedemediğimiz, en basiti sta buff ile imp buff stacklanmıyor. bok la druid buff stacklanmıyor. herkes herseyi yapıyordan çıktı olay, bufları nerdeyse kaldırdılar gibi bir şey. bu şu anda hissedilmiyor stat boostlardan dolayı ama cata'da çok üzecek herkesi. bilmiyorum şahsen ilk gün heyecanla deli dolu oynadığım patch bir anda cazibesini yitirdi. 1 bucuk saatte 40 dan 42 oldum alt rogue'mla. ona da bi buf gelmiş sanırım. yeni speller yeni skiller güzel eyvallah. ama hiç bir paket öncesi pathcde bu kadar dengesizlik yoktu mele caster arasında. arada çıkıntılar olurdu ama bu kadar olmazdı. + bu kadar buglı bir prepatch hiç görmedim. spellerdeki açıklamalar falan üstün körü. iyi şeyler var ama genel olarak 5/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 daha demin blizzard downloader wow-4.0.0.1807-to-4.0.0.1987-enUS-tools-patch ini kurdu benim pcye. şimdi oyuna bağlanmaya çalıştığımda client versiyonu oyun versiyonu ile uyumlu değil diyor. başka birisinin de başına geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Haci sanirim patlamisin :S Wow teknik destek forumlarini takip etmenizi oneririm birsey yapmadan once,daha 20saniye once okudum resmen dedigin olayi yasayan dolu insan var oyunu yeniden falan kuruyorlar suan. Ayrica blizz sorunlara yetisemiyor resmen,herzaman bu forumdaki yazilara en 1 az tane blue post gelirdi simdi sayfa sayfa sovuyo millet sesini cikaran yok. Gercekten gelmis gecmis en sikko patch oldu bu.Ben patchi kurdum oyunda 1 saat durdum yada durmadim yetti gunlerdir girmiyorum,cataya kadar da kolay kolay girmem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 evet bende gördüm, launcher ile oyuna girince hata veriyor ama direk wow.exe den çalıştırınca bir sıkıntı yok. şimdilik idare etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bende oyuna gireyim dedim exeden. Downloaderı yükledi. Şimdi 15mb lık patch yapıyor. Umarım bahsi geçen sorun olmamıştır. Yeniden oyunuda indiremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bu lag sorununu yaşayan sırf ben miyim yaw? felaket resmen. 2 arkadaş daha yaşıyor. üçümüz de fiberoptiğiz (ama farklı bölgelerde) onla mı alakalı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bende de lag vardı. Akşamüstü başladı, bi saat önce falan tekrar baktım belki geçmiştir diye, hala vardı çıktım. Artı bi ara bi eşyler indirdi ufak, dedim heralde nameplate bugını düzelttiler falan ama, hiçbi değişiklik yoktu. Var mı nedir ne değildir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Rewendor said: bu lag sorununu yaşayan sırf ben miyim yaw? felaket resmen. 2 arkadaş daha yaşıyor. üçümüz de fiberoptiğiz (ama farklı bölgelerde) onla mı alakalı acaba. biri yazmıştı blizzard downloader farklı port açmış ondan diye, superonline dı onunki de bi araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 superonline benim kide aradım dun normalde bi sorun yok dns leri değiştirin falan dedi.Değişen bi sey yok çok berbat lag vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar