Pickles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yav bendeki firefox neden 2500 çaktı. sistem de iyi halbusi. bi sıfırdan kurayım ben şunu en iyisi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hepimizdeki o kadar çakıyo usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 2800 gördüm ben iki kere ya :/ neyse şu ff 4 çıkaydı bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mighty_THoR said: gazınıza geldim chrome yükledim 4 saat sonra 5 yıldır sağlam duran wow acc um hacklendi alın chrome olun emi :) chrome diye başka bişi yüklemiş olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Kabul gayet iyi ama bir defa 4 tane link eklentisi denedim hicbiride adam akilli calismadi hotfile linklerini kontrol etme ozurlu yani. Duzgun calisan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ractamainus said: senko, bahsettiğin şey hakkında hiç bir fikrin yok. hangi konuda? web developing konusunu diyorsan cahilim bayagi eeth bide başka browserlar kullandım firefoxta yüklü mesela ama arasındaki farkı göremiyorum ben. ikiside patiye giriyo maillerimi açıyor. hani ff şunu yapio bak ie yapamio gibi bişi göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mighty_THoR said: gazınıza geldim chrome yükledim 4 saat sonra 5 yıldır sağlam duran wow acc um hacklendi alın chrome olun emi :) Geçmiş olsun alırsın geri bişi olmaz ama keşke atentikeytır kullansaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bone said: Mighty_THoR said: gazınıza geldim chrome yükledim 4 saat sonra 5 yıldır sağlam duran wow acc um hacklendi alın chrome olun emi :) chrome diye başka bişi yüklemiş olmayasın? olabilir tabiki :) ben tasadüfe sırıtıyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi opera kullanıyorum ben,güzel browser ben memnunum.denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 benim kullanımda aradığım bir numaralı öncelik adres barının akıl seviyesi. diğerleri firefox'a yaklaşamadan ya da onun gibi olabilmesi için ayar yaptırmadan değiştirmeyi düşünmüyorum. aradığımı bulmak için on saniye uğraşmak yerine sayfa yüklenmesi 0.1 saniye beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 arama işini adres bardan yapmaksa kastın yıllardır operada da var =) hatta istediğin arama motoruna harf atayıp, misal b paticik yazıp bing'te paticik'i aratabiliyorsun. direk paticik yazarsan da google'da arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Buraya yazayım dedim, bir süredir çoğu kullanıcı chromeda tab bölümünün aşağıya kaydırılabilmesi özelliğini istiyordu, chrome yetkilileri de geldi "YAPMIYORUZ ULEN AKILLI OLUN" dedi gitti :D e şimdi niye kullanayım ki ben bu tarayıcıyı http://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=44106 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 chrome inanılmaz yavan bir tarayıcı bence, hız dışında bir olayı yok. opera da open source olmamanın azizligine ugramış. firefox 3.6.10 ile epey hızlandı, bence tatmin edici bir akıcılıkta çalışıyor. benim oyum firefox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 birkaç gün önce 4 senedir kullandığım firefox'tan chrome'a geçtim ben de. ram kullanması sorun değildi firefoxun, ama işlemciye aşırı yüklenmeye başlamıştı, bir kaç kere de bsod görünce chrome kurmak zorunda kaldım. tabların yerini değiştirememek en büyük derdim şu anda benim de, eklentilerin önemli bir kısmını bulduğum için çok dert etmiyorum onları. xmarks, stumbleupon, adblock ve gmail checker çalıştığı sürece bi sorunum yok. rsslerimi de aktardım, biraz uğraştırsa da. chromium ya da chrome developer ed. kullananlar için tabları sol tarafa almanın yolu var bu arada chrome kısayolunu açarak hedef satırının sonuna "-enable-vertical-tabs" parametresini ekleyerek sidetabı aktifleştirebiliyorsunuz. sadece bunun için chromium kurmak zorunda kalmak biraz sinir bozucu olsa da, tabların yerini değiştirmenin başka bir yolu olmadığı için tek geçerli çözüm şimdilik bu. Rocketdock ekranın üstünde mouseover olunca görünecek şekilde ayarlı bende, kaç kere tablar arasında gezeyim derken oyunları açtım bilmiyorum. benim gibi tabların yerinden muzdarip olan varsa yardımcı olmuşumdur umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 opera gibi bir güzellik varken başka browser a bakılmamalı bence, opera turbo, opera unite gibi muhteşm özellikleri var bilhassa 3g, vınn , cift pc gibi kavramlar size yakınsa en iyi browser kesinlikle :) ve program açılış hızı olarak muhteşem firefox ile kıyaslanınca. tablerin ekranın herhangi bir yerine koyulması gibi pek çok şeye izin vermesi ve mouse gestureler ile surf yapılabilmesi de cabası tabii safari ile gelen preview pagelerine sahip olması da artısı (chrome de de var bu özellik ama firefox da halen yok build-in olarak sanırım?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 CthuLhu said: arama işini adres bardan yapmaksa kastın yıllardır operada da var =), direk paticik yazarsan da google'da arıyor. Ee aynı şeyi Chrome da yapıyor. Chrome adres barı bildiğin Google arama motoru şeklinde kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 chrome facebookta sorun çıkarmaya başladı, başka yaşayan var mı bu durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 jonq said: CthuLhu said: arama işini adres bardan yapmaksa kastın yıllardır operada da var =), direk paticik yazarsan da google'da arıyor. Ee aynı şeyi Chrome da yapıyor. Chrome adres barı bildiğin Google arama motoru şeklinde kullanabiliyorsun.e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yau benim firefox da donmalar yapıyo ara ara. yapmazdı böyle. kro'ya mı geçsem napsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Aket-Atum said: chrome facebookta sorun çıkarmaya başladı, başka yaşayan var mı bu durumu? video falan açtığındamı sorun yapıyor? öyleyse bende sorun yaşamıştım facebook tarzı sitelerdeki embed flash video playerleri fln çalıştırdığımda o yüzden 2 gün de uninstall etmiştim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 şu sorunlara çözüm bulunabilirse ben de yıllardır kullandığım firefox'u bırakıp şirin chrome'a geçmeyi düşünüyorum.. daha iyisi olana kadar firefox'a devam. 1) firefox'ta zilyon tane bookmark var, bunları chrome a import edebiliyoz mu? historysi password managerı falan? 2 )firefox'da treetab olayı çok mühim, sırf o yüzden firefox'u bırakamıyorum o kadar kasmasına rağmen, treetab kullanımı çok rahat oluyo sanırım chromeda böyle bişey yok.. 3) format öncesi mozbackup ile backup alıp formattan sonra restore ile aynı firefox format öncesi herşeyiyle karşımda oluyor, chromeda da backup-restore all olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 4) sanırsam chrome'da minimize olayı da yok, benim firefox sürekli minimize şekilde durur yani bilgisayar hep açık olduğundan, arada girer refresh all derim tableri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 çok küfrediyorum bu aralar firefox'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Vallahi firefoxta ne bir donma yaşıyorum ne geç açılma problemi falan ama firefox kapanana kadar ağzıma ediyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar