Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 eq next betası mı, landmark betası mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 landmark. next yok galiba henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bazı serverların Eve online daki gibi open pvp olarak acılması dusunuluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 landmark betası gelmişti bi. kurmadım diye geri mi almışlar napmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 landmark betası gelmiş banada.. oynayan var mı nasıl bu? next ile farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Siz de takılma oluyormu, 10 saniye yürüsem 2 saniye takılıyor ben de sorun sanırım. Lag mı ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 tinu said: landmark betası gelmiş banada.. oynayan var mı nasıl bu? next ile farkı ne? crafting sadece.kazıp, toplayıp, bina, araç-gereç yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 next de de landmark da olan şeyler olacak mı? kaç aydır farkını doğru düzgün anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 tek bildiğim landmarkta çok beğenilen yapıları nexte koyacaklar.bi de landmarkta bieşyler yapıp(sadece bina sanırım) blueprintlerini satabilceksiniz gerçek parayla.tüm bildiğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Landmark closed beta gelmiş 7 günlük. Patiden kimse var mı eu serverlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ben vardım da baydı bi süre sonra. sadece kazmaca ve building var ama aşırı grind var. valla 2-3 hafta falan oynadım, rahat rahat build yapabilecek kıvama gelemedim öyle diyim. ya da ben bişeyleri yanlış yapıyodum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Landmark için 10k beta key dağıtıyorlarmış, reddit'ten gördüm. http://www.destructoid.com/we-have-10-000-codes-for-the-landmark-closed-beta--278338.phtml#BrdFrbwMvclmHsMF.16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 A2MT-PNX7-CTPG-6T3P-XX3M Alsın biri uğraşmadan kullansın. Kodu aldıktan sonra üşendim devamını getirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 landmark trailblazer pack isteyen var mı? sizde 34 dolar ben 8 tf2 key'e bırakim size steam gift olarak. explorer pack 5 tf2 key /summon sabonis dsfsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 yalnız release olmamış, early access oyuna %66 indirim nedir baya suratlarına küfür etmiş soe, bu adamlar hiç değişmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 indirim düşündürttü ama değer mi bilemedim, var mı oynayan eden, son durum nasıl bi de oyunun amacı nedir, bişeyler inşa ediyoruz sonra napıyoruz, o kadar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 BOK GİBİYMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 oyun zaten beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/552/Landmark-Beta-Access-Keys.html beta key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 aldığım key ile close beta'da oynadım. buna beta değil alpha demeye bile bin şahit gerekir. eq landmark'ı bilmem ama eq:next 2016 ya bile yetişmez. yetişse bile çok fazla eksikle birlikte çıkar. daha grafik motorunu oturtamamışlar bile onlarca bug var. 2007 oyunları gibi grafik kartı seçiyor. soe yanlış yaptı ve insanları bir beklenti içine soktu ve her q&a yayınında şöyle güzel olacak, böyle süper olacak diye vaadlerde bulundular. daha şimdiye kadar büyük konuşup iyi oyun çıkartan görmedim. ne daikatanalar, defianceler patladı bu şekilde ama hiç kimsenin haberi olmadan pat diye çıkan sanitarium, close combat, ragnarok online gibi oyunlar çok daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Engine bug lari hizli cozulur yav, onun icin ayri ekip calisiyordu. Class lar, mekanikler nasil? Bunlarin durumu ne kadar iyi ise open beta ve release e o kadar yakindir oyun. Craft/Gathering/Economy nasil? Content nasil? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 everquest next ile landmark ayrı oyunlar, landmark'ın adı sadece landmark olarak değişti, konu başlığını ona göre ayrısak sanki hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ulan bu oyun kadar kafamı karıştıran bir şey olmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar