Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest Next

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
tek bildiğim landmarkta çok beğenilen yapıları nexte koyacaklar.bi de landmarkta bieşyler yapıp(sadece bina sanırım) blueprintlerini satabilceksiniz gerçek parayla.tüm bildiğim bu.
Mesaj tarihi:
ben vardım da baydı bi süre sonra. sadece kazmaca ve building var ama aşırı grind var. valla 2-3 hafta falan oynadım, rahat rahat build yapabilecek kıvama gelemedim öyle diyim. ya da ben bişeyleri yanlış yapıyodum bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Landmark için 10k beta key dağıtıyorlarmış, reddit'ten gördüm.

http://www.destructoid.com/we-have-10-000-codes-for-the-landmark-closed-beta--278338.phtml#BrdFrbwMvclmHsMF.16
Mesaj tarihi:
landmark trailblazer pack isteyen var mı?

sizde 34 dolar ben 8 tf2 key'e bırakim size steam gift olarak.

explorer pack 5 tf2 key

/summon sabonis dsfsff
Mesaj tarihi:
indirim düşündürttü ama değer mi bilemedim, var mı oynayan eden, son durum nasıl

bi de oyunun amacı nedir, bişeyler inşa ediyoruz sonra napıyoruz, o kadar mı
Mesaj tarihi:
aldığım key ile close beta'da oynadım. buna beta değil alpha demeye bile bin şahit gerekir. eq landmark'ı bilmem ama eq:next 2016 ya bile yetişmez. yetişse bile çok fazla eksikle birlikte çıkar.

daha grafik motorunu oturtamamışlar bile onlarca bug var. 2007 oyunları gibi grafik kartı seçiyor. soe yanlış yaptı ve insanları bir beklenti içine soktu ve her q&a yayınında şöyle güzel olacak, böyle süper olacak diye vaadlerde bulundular. daha şimdiye kadar büyük konuşup iyi oyun çıkartan görmedim. ne daikatanalar, defianceler patladı bu şekilde ama hiç kimsenin haberi olmadan pat diye çıkan sanitarium, close combat, ragnarok online gibi oyunlar çok daha iyi oluyor.
Mesaj tarihi:
Engine bug lari hizli cozulur yav, onun icin ayri ekip calisiyordu.

Class lar, mekanikler nasil? Bunlarin durumu ne kadar iyi ise open beta ve release e o kadar yakindir oyun.

Craft/Gathering/Economy nasil?

Content nasil?

:)
  • Yeni Oluştur...