MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bir çizgi roman uyarlaması daha. Adından da anlaşıldığı üzere, sci-fi / western! Çizgi romanı hakkında fikrim yok fakat, oyuncular çok iyi.. harrison ford, daniel craig, sam rockwell ve thirteen (olivia wilde). 2011'de çıkacak diyor, imdb'nin yalancısıyım. bekleyelim bakalım.IMDb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 FIREFLY!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yönetmen de Iron Manlerin yönetmeni abi. Bende merakla bekliyorum filmi. Ayrıca Olivia Wilde'nin 200 kızılderilinin önünde soyunduğu bir sahnesi varmış. O kızıl derililerden biri olmak istedim okuduğum zaman haberi asfsdadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakagibi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 olivia wildeye year one filminde aşık olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Firefly diye bağırmaya gelmiştim ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 mokoko said: FIREFLY!! :D heyyyyyyyyytt lannnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Avatar'ı oynayan çocuk oynuyormuş. Bebenin kariyeri çorba olmamış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Thirteen alien olsun. http://i163.photobucket.com/albums/t292/smiliegirl2007/emot-fappery.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.traileraddict.com/trailer/cowboys-and-aliens/trailer INDY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 thirteen laaawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 az önce izledim fragman'ı ilginç olucak gibi kizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben bunu dizi sanıyordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 baya dandik olacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 13 ölecem ölecem diye hayatını nasıl doldurecagını şaşırmış bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 şu filmi izleyince aklıma bravestarr geldi. keşke param olsa da onun filmini yapaydım. bu senenin filmlerinde görsel efektler oldukça güzel ve kirli, tam bravestarrlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bravestarr film olsa, ati kim oynicak. olmaz oyle sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sharon stone oynar atı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dogru cevap sarah jessica parker olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 at erkek yalnız... aquila said: bravestarr film olsa, ati kim oynicak. olmaz oyle sey. cgi/kukla+jack black? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kim seslendirecek peki atı ? mehmet ali erbil mi yoksa okan bayulgen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vdy4eRKrf_8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Kızmayın şimdi ama ben bu kadar zorlama bir konu görmedim...Tamam uyarlama olabilir de eh, Cowboys and Aliens ne biliyim çok aşırı basit geldi...Herşey ve Aliens olabilir o zaman ne bileyim, kovboy niye yani... Beğenmedim, çok dandik birşey olacak gibi geliyor, önyargı ftw:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Az3z1Ih6VSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 geçen senelerde bunun vikinglisi yapılmıştı, gemisi düşen bi herif vardı kolunda cihaz. holivud kendine göre uyarlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar