Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/Mustafa_Kemal_golden_scoop_political_caricature_of_single_party_system.png Bu resim Wikipedia'nin Ataturk sayfasinda yer aliyor. Ileri goruslu ve yetenekli siyasetcilerimizin ve ustun tarihcilerimizin neler diyecegini ayrica muthis kurumlarimizin da neler yapacigini kestirmek hic te zor degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 gule gule wikipedia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kapanmaz sanıyorum sonuçta wiki edite açık bi ortam ve bu kurumsal olarak onların sorumluluğunda ise böyle birşeyi düzeltirler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bu olaylar biraz hukuk insanlarının teknolojiden bi haber olması ve bu konuda kendilerini geliştirmemelerinden de kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bye bye wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bari internet özgür olsun ya.. Ayrıca wikiye de gireriz her türlü =D en azından herkes bilip giremeyecceğinden her futbolcu transfer haberinde futbolcunun sayfasına "yeni takımı galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş" gibi şeyler yazılmasının önüne geçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 wiki open encyclopedia olduğundan vandal olduğunu düşündüğünüz şeyleri düzeltip silebilirsiniz. geriye döndürme felan da vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 karikatürde ters ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Wiki'deki her şeye kesin doğruymuş, genel-geçermiş diye bakılması da ilginç valla. Oraya bilgi girenler sen, ben, köşedeki bakkal. Provokatörü de var trollü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Neden böyle bi resim var ki o sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aquila said: karikatürde ters ne var? atatürkün gözünü çizmemişler şerrefsiz wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Aynı mantıkta bu forumun da kapanması lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kapanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Borastus said: Aynı mantıkta bu forumun da kapanması lazım şimdi. ahahahah iyi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Ciao bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 herkes editlesin karikatürü kaldırsın vikipedia kabul eder bence sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Şu fotoğrafı da analım, alırım ayağımın altına bütün rusyayı pozu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Ataturk_hosts_kings_and_presidents.jpg During a reception at the USSR Embassy in Ankara, on 7 November 1927 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Kojiroh said: Wiki'deki her şeye kesin doğruymuş, genel-geçermiş diye bakılması da ilginç valla. Oraya bilgi girenler sen, ben, köşedeki bakkal. Provokatörü de var trollü de. wikipedia'da herşey "kesin" doğru değil ama bilgili insanlar girip düzenleyebildiği ve moderatörler tarafından kontrol edildiği için piyasada en sağlam bilgi kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 wikipediada spesifik konuları kontrol etmesi için gönüllü editör grupları var. ben bir kere organik kimyanın ıncığının cıncığı bir konusu hakkında bir entry yazmıştım bir kaç gün sonra düzeltme gelmişti. nasıl beceriyorlar bilmiyorum çok sağlamlar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi zaten girdiğim bir oluşum değil :p düzeltiyorum: türkçesine fdg yoksa ödevlerimize kim yardım edicek ?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 eğer duyduğum fake değilse, murat bardakçı kapansın zaten öğrenciler oradan kopya çekiyor demiş. bu arada bu karikatür 1935'e ait birşey, karikatürde de kötü birşey göremedim. saçma yerlere getirilebilecek bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bone said: Kojiroh said: Wiki'deki her şeye kesin doğruymuş, genel-geçermiş diye bakılması da ilginç valla. Oraya bilgi girenler sen, ben, köşedeki bakkal. Provokatörü de var trollü de. wikipedia'da herşey "kesin" doğru değil ama bilgili insanlar girip düzenleyebildiği ve moderatörler tarafından kontrol edildiği için piyasada en sağlam bilgi kaynağı. Geçenlerde bir üni araştırma yapıp wikiyi temel britanika ankislopedisinin ingilizcesiyle karşılaştırmış ve wikiyi daha kapsamlı, güncel ve güvenilir bulmuştu. hemde %20 gibi büyük oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar