LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 mage gidiyodum respecler diğerlerine bakarım diye ama yorumlar vazgeçirtti beni , quake fln skilleri hiç mi işe yaramıyo warriorda.. şu cursed ring magei bitiriyor, hiç bi büyüyü combolayamıyosun karaktirine vurdugu o azcık damage ve "ıhh" sesiyle gelen fizzle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 10 dakka oynadım sildim cocuksu gameplay sarmıyor artık.kare kare kare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bi patch filan gelse de kamera açısını biraz normale çevirebilsek ya sabah girdim yarım saat oynayıp çıktım yorulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 biraz patchlasınlar bakarız o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 forumlarinda kamera sorunlari ile ilgili sikayetleri toparlamislar patch ile duzelteceklermis pc icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yeni content de geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 kamera olayını düzeltirlerse oyun akabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Daha ilk "act"i bitirmeden L20'ye yaklaştım. Sonlara doğru baya HP artıyor moblarda, düşen gold da aynı şekilde. Detect Hidden harika bu arada mutlaka tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bs fulleyip mastercrafted chakramların utility slotla gelmesi... çok acıklı ya :( bi hevesle yaptım o epic gemleri stashte kaldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Oyun sarmıyor bir türlü. Grafikler, oyun dinamikleri derken olmuyor olamıyor??? Sanki 6 yıl öncesinin teknolojisi ile bir asya MMORPG'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ya evet, salvotore, mcfarlane filan yalan... doğru dürüst bir dünya çıkartamamışlar ortaya... hakkaten dandik f2p gibi storytelling. halbuki atmosfer güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Story telling iyi aslında, echostone ve lorestone olayını sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 2012 yilinda konusmayan karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 abi ağzın yokmu yazanı oku işte. ha kadın karakter açıyosan o zaman sesi incelt incelt zorlanırsın tabi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 2012 yılında erkek karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yanlız chakram lı mage i başka bi oyuna rogue, ninja filan diye koyabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mağaradan kurtulduktan sonra, açık alanlardaki grafikler özellikle yeşil alanlar fena görünmüyor. Çoğu kimsenin artık görmek istemediği wow'daki çizgi filmimsi yaratık/mekan çizimleri burada da mevcut. Faceblade (bkz:Warglaive of Azzinoth!!), chakra gibi pek enterasan silahlar var. Combat sistemi biraz(!) abartılı gibi olsa da kombolar gayet eğlendiriyor -otomatik nişan almayı kapatmak olaydı iyiydi de, neyse. lvl 5 falanım daha, diablo'daki gibi yeşil-mor-sarı hatta set itemleri falan var. Gem olayı var, potionlar, blacksmith falan fistan var hep. Hatta bir miktar gold karşılığı tüm skilleri falan resetleyip karakteri büyücüyken, thief, warrior haline getirebiliyorsun ki çok hoşuma giden bi olay, hybrid oynamak da gayet mümkün tabi. wow çakması bir mmo olacakken, üzerine kombolu combat sistemini ekleyip bi rpg yapmışlar gibi geldi. 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bitirdim nihayet sıkıla sıkıla :p 65 saat sürdü, tüm side questlerle. Hard'da oynayın yoksa sıkılırsınız kolaylıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://cache.kotaku.com/assets/images/9/2012/02/63ab6f92291571895444bad61dd27c1c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 oynuyorum da oyunun konusuna hiç dikkat etmediğimi fark ettim, harala gürele adam dövüyorum hard'da, konusu ne lan oyunun ahfjkds? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Oyunun konusu yok gibi birşey. En son boss öncesinde anlaşılıyor, o yüzden harala gürele oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 tamam rahatladım. main storyi takip etmiyorum da, bir yerler istila altında anlaşılan, ben de beklenen kurtarıcıyım, çok güçlüyüm, valla inanınılır gibi değil 10 cm boyunda yaratıkları nasıl da dövdüm doğrusu wauuvv modunda geziyorum. ne zaman 100000 yıldır bizi zigiyolar iyi ki sen çıktın da kurtardın insanlığı, konusundan farklı bir şey olacak bir rpg de merakla bekliyorum. azıcık yaratıcılık çok mu zor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Witcher2 New Vegas Bide gerçekten rpg bunlar, amalur gibi third person diablo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ölüyon yeniden doğuyon sonra herkez kahramansın sen! diye sağa sola yolluyo meh. bi sayfa daha varmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Blacksmithing alın bu arada devam edecekseniz. İleride BAYA iyi itemler craft ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar