Borastus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 benim aylar oldu oynamayalı en son elektrik atan santral eklenmişti oynarken, kim bilir kaç tane hero gelmiştir. şu okul döneminden sonra atalım cidden oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi rus ırkını savunan herkes kaçınılmaz lanet ve kedere mahkümdur. o ki rus ırkını yarattı o bile çok pis pişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 East westten daha iyi demiyorum zaten o da yalan olur Westte insanlar en azından seninle iletişim kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 west eastten su acıdan daha iyi. amele birine "FUCK YOU CUNT!" dedigin zaman en azından "oh why thank you, I love my cunt." diye cevap alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 İkisi de birbirinden bok abi, bi tarafta Ruslar Polskiler varsa öbür tarafta da Fransızlar, İspanyollar ve Ruslar (evet weste göçmüş rezili rüsva Ruslar da var) var. Ama west biraz daha kafa evet, ama brute force küfür ile yıldıramadığın, imlasına dikkat eden çok über-cool adam çıkıyo. Küfrü çok önemli bi öğe olarak gördüğüm için beni geriyo bu durum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben arkadaşların hepsi weste geçmiş diye geçmek zorunda kaldım, friend listin de %90'ı yok oldu bu geçişler başladığı vakit. bana kalsa geçmeyecektim. biz genelde oyuna en az 4 kişi girdiğimiz için bişi diyemem (5. nin ekran kartı yanık bi süredir) hani iyiymiş kötüymüş gelen adamı biz default kötü olarak kabul ettiğimiz için farketmiyor, iyi çıkarsa ne ala. he ama westte oyun başlarken gl & hf deniyor, espri yapılıyor eğleniliyor karşı takımla falan. eastte yoktu dersem yalan olur ama yok denecek kadar azdı. kurwa kurwa görmeyeli epey oldu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 şimdi düşündüm de 5. genelde çıkıyor oradan buradan birinin arkadaşı, çok nadiren geliyor random 5. abartmışım biraz. olsun westte ingilizce bilen daha çok fds demişken takım dışı bi iki oyun atayım bakim herkes memleketteyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Allure- said: yeni jax süper olmuş ya, yırtıyor resmen. bir de şeyi sorcam, ignorelanan kişi ile tekrar ranked atılmıyordu değil mi? ignore list doldu taştı zaten elo hell sağolsun. valla bana denk geldi, adam ignroe listte aynı takıma koydu mm bizi. üstüne ignorelanmıyor :D zaten ignorelu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Selamlar o/ Sezon 1 sonunda oynamayı bırakmıştım, şimdi tekrar oynamaya başlayacağım. Çok uzun süre oynamamıştım, fakat bütün turnuvaları ve streamleri çıktığından beri izledim. Hatta oynamadığım zamanlarda bile hep açıp izliyordum. İşin kısası beraber oynayacak bir takım istiyorum. "Düzgün bir takım" demek istemiyorum fakat istikrarlı, hızlı öğrenen ve işi biraz ciddiye alan bir takım mevcut ise ve oyuncua ihtiyacı varsa o spotu doldurmak isterim. o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 oha east savunulmuş default swekid ve ruslar orda fsdsdfsdf 300 mmrı 800e cıkardım ömrümden ömür gitti 1k yı geçtimmi geri cıkar gibi 1600 1700lere eskisi gibi umuyorum. 0,1% leave oranım vardı 15% oldu bu zaman sürecinde kanser olmamamk için bazı oyunlarda direk alt f4 bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 online pati sayısı 5 i geçmiyor Westte. bir 10 olsak oyun atsak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 westte gelen varsa oyun atalım +2 lazım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 şu fransızlara yenilmeseydik iyiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 serverlar gg mi oldu sanki bir ara :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 çok pis sıvadım son oyunda da allahtan sona doğru toparladık aldık eheh efsane oldu morde es #1 ^^ bugün hep alan dışı seçmeli karakter aldım singed hariç o da var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Fin said: şu fransızlara yenilmeseydik iyiydi lanfransızlara yenildiğimiz oyuna loss forgiven demiş niyeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Shaco'luğumdan utandım son oyun sdf, adam tek başına bizim takımdan çok kill aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 gravesten sonra eklenen herolardan iyi büyücü var mı Shyvana- fizz-voli-ahri-seju imiş isimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ahri baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Fizz, allahın belası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 lee yada casio arasında kaldım 6kyı bir bulayım da şöyle bir fun heroya ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bence cassio, birikmedi gitti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 oyunları atıyoruz west +3 /join paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Lee'ye nerf gelecekmiş, kontrol etmedim ama alacaksan bir bak önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar