Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yenbi msn beta

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

KillerLord said:

MS sana yaramamış. ATARLANAN sensin. Akıllı ol snaa cevap versim durum farklı boyutlara gidicek. Git kardeşim okuma eğer benim linkimden bunu yükleydiysen allah belanı versin. Size haber vermek yaramıyor.

valla ben tekrarliyim benim cevabim tepki amacli degilde :)

ah almiyalim forumda :D
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:

Phyx said:

HEPIZIN ALLAH BELASINI VERSIN

edit: bende de hata verdi W7 var

kurulumdan sonraki adımda hata verdiyse geç veya pass bir seçenek vardı atlıya atlıya git. eğer normalde hata verdiyse ilk başta bende de verdi 2. de kurdu.

bu arada bing bar ekliyor onu tek olarak silebiliyorsunuz, bence silin zaten hayvan gibi yer kaplıyor :)

allah cezani versin dedigin ise yaradi
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

KillerLord said:

MS sana yaramamış. ATARLANAN sensin. Akıllı ol snaa cevap versim durum farklı boyutlara gidicek. Git kardeşim okuma eğer benim linkimden bunu yükleydiysen allah belanı versin. Size haber vermek yaramıyor.

valla ben tekrarliyim benim cevabim tepki amacli degilde :)

ah almiyalim forumda :D

benimde öyle bi amacım yoktu. Arkadaş abarttı biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi süredir kurmaya çalıştığında başka şeyler de kurmak ister misin derdi (mail, movie maker, photo gallery falan). Şimdi onların hepsi otomatik olarak kuruluyo. Windows Live Mail çok buglı idi onlar düzeltilmiş ve UI'si değiştirilmiş, Office 2007'deki ve Windows 7'nin Paint'indeki gibi ribbon tipine getirilmiş. Messenger'a Facebook entegrasyonu gelmiş. Profil resmini veya kişisel iletini değiştiridğinde Facebook'ta yayınlıyo onu falan (ayarlayıp kapatabiliyosun tabii). Ayrıca Facebook'ta online olan arkadaşlarını görebiliyosun veya MSN'de online isen arkadaşların seni görebiliyo Facebook'tan. Kimin MSN'inde, kimin Facebook'unda ekli olduğunu gösteriyo falan. Artı, SS'teki gibi geniş bi UI de gelmiş, orda Facebook'taki updateler de geliyo önüne falan.
Öyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...