eski Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oha super topiğğ allah cezanızı vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 KillerLord said: MS sana yaramamış. ATARLANAN sensin. Akıllı ol snaa cevap versim durum farklı boyutlara gidicek. Git kardeşim okuma eğer benim linkimden bunu yükleydiysen allah belanı versin. Size haber vermek yaramıyor. valla ben tekrarliyim benim cevabim tepki amacli degilde :) ah almiyalim forumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 msn başlığında nasıl atar olur anlamıyorum. ayrıca betalar kakadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 KillerLord said: Phyx said: HEPIZIN ALLAH BELASINI VERSIN edit: bende de hata verdi W7 var kurulumdan sonraki adımda hata verdiyse geç veya pass bir seçenek vardı atlıya atlıya git. eğer normalde hata verdiyse ilk başta bende de verdi 2. de kurdu. bu arada bing bar ekliyor onu tek olarak silebiliyorsunuz, bence silin zaten hayvan gibi yer kaplıyor :) allah cezani versin dedigin ise yaradi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 reyou said: KillerLord said: MS sana yaramamış. ATARLANAN sensin. Akıllı ol snaa cevap versim durum farklı boyutlara gidicek. Git kardeşim okuma eğer benim linkimden bunu yükleydiysen allah belanı versin. Size haber vermek yaramıyor. valla ben tekrarliyim benim cevabim tepki amacli degilde :) ah almiyalim forumda :D benimde öyle bi amacım yoktu. Arkadaş abarttı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Abi süper olmuş, mükemmel olmuş da, niye nick yerine ismimiz görüküyo artık :( Edit: Eksik ayar falan mı yaptık nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ağbi adam KİLLERLORD, buradan anlamanız gerekiyordu asabiyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kojiroh aynı sorun bende de oldu dayanadım ona, bide default smileyler çok kolpa geldi. 1 saatten sonra eskiye dönü$ yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 arkadaslar orumcek kafalisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yokmu bi ss filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Allah hepinizi kahretsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://i45.tinypic.com/qnwlz9.jpg şöyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Holy said: Ağbi adam KİLLERLORD, buradan anlamanız gerekiyordu asabiyeti. senden ne anlicaz peki, sevgili kut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Phyx said: HEPIZIN ALLAH BELASINI VERSIN Eralp said: Ünlem koyma lan !!!! Zarif said: nasıl bir sinir akıyor topicte baştan aşağı lol http://i263.photobucket.com/albums/ii135/ragingfalcon/roflcopter.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Msn deyince dağları taşları yerinden oynattı adamlar. Relax Pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi biri kısaca ne yenilik olduğunu söyleyebilir mi bakmaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bi süredir kurmaya çalıştığında başka şeyler de kurmak ister misin derdi (mail, movie maker, photo gallery falan). Şimdi onların hepsi otomatik olarak kuruluyo. Windows Live Mail çok buglı idi onlar düzeltilmiş ve UI'si değiştirilmiş, Office 2007'deki ve Windows 7'nin Paint'indeki gibi ribbon tipine getirilmiş. Messenger'a Facebook entegrasyonu gelmiş. Profil resmini veya kişisel iletini değiştiridğinde Facebook'ta yayınlıyo onu falan (ayarlayıp kapatabiliyosun tabii). Ayrıca Facebook'ta online olan arkadaşlarını görebiliyosun veya MSN'de online isen arkadaşların seni görebiliyo Facebook'tan. Kimin MSN'inde, kimin Facebook'unda ekli olduğunu gösteriyo falan. Artı, SS'teki gibi geniş bi UI de gelmiş, orda Facebook'taki updateler de geliyo önüne falan. Öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hmm güzelmiş, teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 mayhemin koyduğu resme baktım faceboka mı özenmişler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 facebook sayfasi o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 arkadaşlar bela okumayın döner dolaşır size gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 msn 8.5 Beta kullanıyorum. böyle facebook'la entegrasyon falan. cok karısık ya. özleyenler için gelsin. 8.5 ve diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ben mesaj gönderemiyorum konuşmada yada mesaj alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yetemedim çok karışık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 MS var dediler geldim? kavgaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar