LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Benim dediğim çıkıyor ya işte, aylar evvel forumlarına yazdığım şey olacak, oyun kolay unutalacak çünkü animasyonlar REZALET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 PC grafikleri cillop gibi. Konsol fanboyları düşünsün bundan sonrasını :D http://img.bolumsonucanavari.com/images/944b48dd-1a6d-42d8-bc96-cabb7b918b49.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 animasyonlar gayet iyi geldi bana. bilimum cod bf animasyonundan daha iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sadece eski wolf:et communitysinin pc versiyonunda olacak olması bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Khiran said: Oyunun X360 versiyonunda sanırım görsel bir bug var. FW'li xboxda oynayanların dediğine göre oyunun grafikleri ilk Xbox kalitesindeki bir oyunun grafikleri gibiymiş. Ve farkındaysanız oyuna incelemelerde düşük not veren siteler, oyunun X360 versiyonunu incelemiş. ( http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Brinkin_ilk_inceleme_Notlari-15538.htm ) Ekiştirme: En akıllıca işi Game Informer yapmış. Adamlar incelemeyi ambargo kalktığında yayınlamamış. "Bu bir multiplayer oyunu ve botlarla oynadığımız singleplayer deneyimimizi incelemeye yansıtamayız" gibisinden yazmışlar. İncelemenin tamamlanması için serverların açılmasını bekliyorlarmış birincisi için, graphic stream'le alakalı bişiymiş. ilk başta kötü gözüküyormuş grafikler, yavaş yavaş açılıyormuş. xbox'ta olan bir özellikmiş, pc'de olmayacakmış. ikincisi için, mantıklı. gametrailers'daki incelemeyi izledim, "ühühü botları vuramıyorum ben, oyun kendini çok tekrar ediyor" diye QQ'lamış. altta da insanlar "yahu oyun multiplayer üzerine kurulu, bir community gelsin sonra yorum yaparsınız" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bende diyorum ki o community kısa soluklu olacak. Animasyonlar, ve tatmin hissi olmadığından insanlar başka seçeneklere yönelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hiç live stream falan izlediniz mi bilmiyorum ama http://www.justin.tv/brandon505#/w/1186289152/6 şu arkadaşı yaklaşık 1 saattir izliyorum ve bana itici gelen birşey olmadı henüz. Ayrıca konsoldaki videolara bakılırsa PC sürümü çok harika gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 izledim verdiğin linkte ve beğenmedim gogo killzone 3 tabi psn gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 beğenmediğin ne oldu onu da söyleseydin keşke. oyun içinde turret dikmek? mayın koyma, detect etme, kaldırma sistemi? zıplayıp duvarlardan hoplama tekniği? kendini/arkadaşlarını iyileştirmek? takımına mermi dağıtmak? farklı silahların olması? spawn olduğun base'de reskill'i engellemek için konulan turretlar? capture the point sistemi? level tasarımı? arabirim? görevlerde yapılanlar? takım üstüne kurulmuş savaş? grafikler? çatışmalarda düşmanlara ateş etmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dediğini çoğu killzone 3 te var karakterlerin koşuş ve ölüşlerini beğenmedim.fazla hızlı olmus gibi.kağıtları vuruomuşsun gibi atlama zıplamada oyun cıkmadna ilk video izlediğimde bi mirrors edgemsi olur diye düşündüm öyle değil basit geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben oynanış bakımından tf2 ye benzeyen bir yapı bekliyordum ama şu streamden gördüğüm kadarıyla süslü coddan farkı yok. görüntüler bakımından tf2 yi andırıyor ancak animasyonlar cidden çok kabız. koşmadan ölmeye kadar. not: streami izlediğimden dolayı redin mesajını okumadım cevap atana dek. demek ki düşünceler birmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yani kesinlikle beklentileri karşılıcak bir oyun değil boneun dediği o turret falan filan alayı killzone 3 te var.konsola alıcak varsa almasın killzone 3 alsın varsa ona devam etsin :) hali hazırda bundna daha iyileri var. 2-3 kılık kıyafet için 50 dolar 80 dolar verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kilzone ne sunmuşki ne basarmıski simdiye kadar 3. sü adam olsun. su oyunun oyuncu kitleside oyun sureside kilzone'a rahat absar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 killzone 2 yi beğenmemiştim ben fakat killzone 3 ün multiplayerı şu brinke 5 kat fazla gelir single için bişi diyemem ben oynamıyorum pek single Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 atlıycaklar meckalara pow pow hell yeah! diye bağırıcaklar işte. bi olayı yok killzone 3'ün. bak brinkte adamlar gameplay kasmış etmiş. Oyunla ilgili tek şikayetim fazla ceşitlilik. incomplete information iyidir güzeldir ama abartılmaması lazım. rakibin ne ypabilceğini, ne silah kullanıcğaını vs vs bilmezsek cok belirsiz olur oyun.dan dun olkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi bi tane mechalı map var :) valla şu ölme şekliyle ve koşuşlarla killzone ile yarışamaz bence turret kurmak falan filan dersen onda da var ha silah ve kılık kıyafet single senaryosu gameplay saati konusunda brink iyi olabilir ama bunlar benim için yeterli değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 LathspeLL said: Bende diyorum ki o community kısa soluklu olacak. Animasyonlar, ve tatmin hissi olmadığından insanlar başka seçeneklere yönelecek. animasyona bakacak adam değil onlar, gameplay iyiyse 10 yıl boyunca oynarlar ama kitle tabii hiçbir zaman black ops kadar geniş olamaz ki olmasın zaten ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 quake'de bi animisler bi animisler zaten karakterleri. dizney mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Khiran said: Hiç live stream falan izlediniz mi bilmiyorum ama http://www.justin.tv/brandon505#/w/1186289152/6 şu arkadaşı yaklaşık 1 saattir izliyorum ve bana itici gelen birşey olmadı henüz. Ayrıca konsoldaki videolara bakılırsa PC sürümü çok harika gözüküyor. 15 dakka falan izledim, çok hoşuma gitti. iyi ki 35 dolara almışım indirimdeyken dedim. ama tabii oyunu oynarken daha farklı gözükebilir gözüme, sevmeme ihtimalim bile olabilir. o yüzden kesin konuşmamak lazım. keşke etrafımdaki herkes alsa da oynasak. 6-8 kişi arası, bir takıma girip vent-skype falan konuşarak oynarsan inanılmaz zevkli olur gibi duruyor izlediğim stream'e göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hızlı, tempolu ve oldukça güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi D2D'den gelen keyler kaybolmuş. My Games sekmesindeki "Brink UK" yazısı "Brink EU" diye değişmiş fakat bu sefer de key yok. Valla ilk ve son oyun alışım oldu bu D2D denen zımbırtıdan. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Ne zaman key gelecek, ne zaman pre-order yapacağız bilmiyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tek ve en büyük eksik olarak gördüğüm şey recoil olmaması... recoil de koyarlarsa hakkaten tadından yenmez bu oyun. şu anda biraz fazla rahat şekilde basılı tutuyor eleman silahı. biraz daha yetenek ön plana çıkmalı fps'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 30 a nerden aldın sabonis bide Brandon ne kadar kötü bi oyuncusun sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Red said: abi bi tane mechalı map var :) valla şu ölme şekliyle ve koşuşlarla killzone ile yarışamaz bence turret kurmak falan filan dersen onda da var ha silah ve kılık kıyafet single senaryosu gameplay saati konusunda brink iyi olabilir ama bunlar benim için yeterli değil ama http://i53.tinypic.com/28a6q1g.jpg http://i51.tinypic.com/egcqhi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 PUASHASHAUHSUHAUHSUAHUHAUSHUAHSUHAUSHUSAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar