KosPer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 aquila said: trailer değil ki bu, kısa film. kısa film ama o şekilde tanıtımı yapılmış sanırım..Film 2013te çıkacak diyor IMDB.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 niggaknow said: firefox kullanıyorsan, araçlar > seçenekler > gelişmiş > ağ > ayarlar > otomatik vekil sunucu ayarları na gelip " http://go.navige.com/ " yaz düzelir. chromeda napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 dosya>çıkış sonra başlat>programlar>firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben zorunda mıyım firefox kullanmaya chrome için çözümü yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 vallahi chrome u bilmiyorum sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 super olur gunumuzun teknolojisi ile. zaten lazımdı bir mortal kombat filmi. bu arada ben tam okumadım mesajları ama chrome da izledim ben sorunsuz? eger onda sorun cıktıysa insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 çok güzel olmuş. eğlenceli. keşke bunu film yapsalar. iyi bir senaryoyla batman begins'i bile sollar geçer. büyüsüz bir dünya olmuş. hadi baraka, scorpion, johnny cage, reptile, jax, sonya blade büyüsüz savaşır diyelim de, sub-zero'nun ellerinden buz çıkarmasını isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 blanka cozurdamıyo olmamış :< :< :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ayrica ilk reptile dedikleri cok net barakaya daha cok benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ona bakarsan da Sonya çok cılız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Saeros said: blanka cozurdamıyo olmamış :< :< :< blanka? cozurdamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Saeros said: blanka cozurdamıyo olmamış :< :< :< blanka http://forums.gotwoot.net/gallery/files/8/5/5/0/street_fighter_blanka.jpg baraka http://www.fightersgeneration.com/characters/baraka-mk2-fix.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Hakkaten izlerken reptile olarak düşündükleri karaktere aha baraka dedim ama reptile çıktı en son sürüngen ağzımı neyse onu göstermeseler ne alaka bile denilebilirdi de. Scorpion abi yönetir diyorum :D bu tarzda bir film çok iyi olurda insan üstü güçler olmadan nasıl kotarılır bir fikrim yok en azından shang tsung ve sub zero imkansız gibi. Ama yinede filme dökülse izletir kendini şu kısafilm bile süper olmuş bence :D Ayrıca tekrarlıyorum Scorpion bitirir olayı ehuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Muhteeşem olmuş ha, MORTAL KOMBAT DIRININIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 http://i551.photobucket.com/albums/ii452/bluecynder/Animated%20GIFS/Mortal_Kombat_skateboarder.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Okay, so... Mortal Kombat. It's not a game trailer. Actually was made for the director to sell WB on his vision for a reimagined MK film. [...] I did it as a favor to a friend. No idea yet what WB's reaction to it was. And I'm not sure how you can contact WB to push them to make it. But you guys are resourceful...! ;-) " http://twitter.com/JeriLRyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abi cage,scorpion,sonia isimleri duyunca icim kıpırdadı.trailer ın sonuna dogru soundtrack te ki gibi ''mortal kombat''diereyerekten müzik girer die bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 mükemmel olmuş trailer. izledik çok beğendik. özellikle son sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konunun MK ile uzaktan yakından alakası kalmamış. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Batman gibi daha karanlık ve gerçekçi bir havaya düzgün biçimde sokabilirlerse olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Çok iyi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 lan cage i yine öldürüyorlar derdiniz ne abi sizin yakışıklı adamı çekemiyo tipsizler B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 coni cage bence baştan beri olmamalıydı. çok alakasız bi karakter benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oyundaki daimi favori karakterimdi :D mortal kombatçılık oynarkene hep coni keyc olurdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oha süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar