Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son okuduğunuz kitap


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yav said:

5 yıl sonra tekrar oku başka şey anlarsın bir de, I ve 0 değil sanırım o işler :kıps:


herkes anlıyormu derken siz ne anlarsınız elitizmi yapmıyorum. birinin bişeyi anlamaması gerizekalı olduğu göstermez. sadece alakası olmadığı için anlamıyordur.

şu entryde alıntı yapıp yanına tanımını koymuş mesela

https://eksisozluk.com/entry/44288554

herkes mi yaşadı bu entryde bahsedilen yoğun ve ani tahribatı da bu kadar sahipleniliyor diyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:


bulantı'yı bitirmek üzereyken ispanyol bi misafirim gelmişti o önerdi. önerdiği kitabı okuyup beğenmeyeyim de kızı bitirmiş olayım kafamda dedim ama iyi çıktı kitap :D baş karakter Ignatius favori anti-kahramanım oldu. su gibi akıyor gidiyor. bir ara mizahından bayacak gibi olduysam da kitap bitince bir üzüldüm galiba.


gittim bi koşu romanda sık sık geçen boethius'un felsefenin tesellisi'ni aldım, bakalım böyle spontane güzel oluyor bi dalga yakalamışken az daha yardırayım.


ya şu romanı çok beğenip aldım 20 sayfa okudum dışarda, sonra bi yerde unuttum kayboldu. Lanet olsun, şimdi bir daha para vermek istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
http://kapak.netkitap.com/170zk/5/06050670.jpg


3/4ünü falan okudum sıkıldım sonra bitiremeyeceğim galiba. ortaçağ felsefesiyle ilgili bir kitap okumamıştım daha önce sanırım. gerek de görmüyordum vaktinde olmuş bitmiş şeyleri 20-21.yy'da yazanlar zaten cümlelerine yediriyordur aynı şeyleri diyerekten. (klasikler için de böyle düşünürüm). velasılkelam bu kitap da çok siyah beyaz geldi, insanları iyi ve kötü diye ayırıp yardırmış erdemdi mutluluktu. öyle bişey yok artık bence.
saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...