Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://www.cayperest.com/wp-content/uploads/sineklerin-tanrisi.jpg ilk başlarda çok ağır geldi özellikle çocukların diyalogları çok baydı ama zorladım kendimi okumak için ve kitabın aslında ne anlatmaya çalıştığını anladıkça daha da sardı ve bir solukta bitirdim. kitabın sonunda da çevirmen kitabın asıl konusunu anlatıyor imgeleri vs. kitabı okurken neredeyse hepsini farketmem çok hoşuma gitti :) franz kafka'nın dönüşümünde sayfalarda alt metinler olmasa mesela kesinlikle anlayamazdım tabi sineklerin tanrısı biraz daha belirgin ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bende dün bitirdim "Sineklerin Tanrısı"nı. Sonu özellikle çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 En son bitirdiğim Pirate King sanırım yada Ghost King Drizzt'in son üçlemenin son kitabı işte. Ama halen devam eden sherlock derlemelerinin 2.si ve Neverwinter nights'ın 1. kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Sineklerin tanrısını beğendiyseniz bu kitabı okuyun. http://img.altinkitaplar.com.tr/2012/09/muson-yagmurlari-350.jpeg daha yeni bitirdim, afrika ile ilgili cok güzel bilgiler öğretiyor kitap. Denizcilik ve ingiltere'den - hindistan'a uzanan deniz yolu ticareti üzerine adventure... Umman krallığı , osmanlıya kadar uzanıyor... yalnız üçlemenin 2. kitabından başlamışım ben ^^ Hiç sıkıntı yaratmadı fark etmedim bile kitap bitene kadar asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 meh. yeni expanded universe kitapları sarmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Geç olsun güç olmasın demişler, adam bildiğin diktator çıktı Rıza Baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 genel olarak güzeldi. okurken sıkıldığım bölümler de çok sevdiğim kısımlar da vardı. thoreau ile büyük oranda benzer düşünüyormuşum bunu öğrendim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 http://www.houseindorset.co.uk/diary/wp-content/uploads/2007/01/hannibal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 2011 Arthur C. Clarke Ödülünün sahibi. Fikri, hikayeyi sevdim ama belkide çevirisinden dolayı bilmiyorum ama diline pek alışamadım. Ursula K. Le Guin inanılmaz bir yazar. Her kitabı ayrı bir şaheser benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 http://mcdn01.gittigidiyor.net/6255/tn30/62556237_tn30_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Oooo kapak tasarımı inanılmaz güzel duruyor, hemen okumalıyım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 güzelmiş gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 http://www.birazoku.com/wp-content/uploads/2013/01/benim-huzunlu-orospularim-gabriel-marquez.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 neutrino said: Oooo kapak tasarımı inanılmaz güzel duruyor, hemen okumalıyım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Çok beğendim. 1968 yılında yayınlamış. O zamanda böyle bir gelecek kurgusu... Blade Runner kült bir film yeri ayrı ama kitapta apayrı bir yerde. Kitabı okurken bazı noktalarda film boşlukları doldurdu izlemeseydim belki de başka yorumlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 son kitap okudugumda sene 1992 falan miydi acaba ya? hala kitap okuyan var mi? bu usttekinin filmi cekildi mi acaba beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 cekildi kivanc tatlitug ve hayko cepkin basrollerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 oki, buldum. filmini izlerim ben bunun. daha rafine. 90dk'da bitiyor. kac dakkada okudun bunun kitabini ki sen? hammallik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Sapiens: A Brief History of Humankind ama biz hayvanlardan tanrılara diyelim ki sansasyonel olsun :v Popüler bir antropoloji/sosyoloji/biyoloji/insan çok acaip vs. kitabı. Popüler olduğu için de bir miktar pleb level. zaten a brief history yani fazlasını da beklememek lazım. kültürlü bi abiden "mind blown" esrarlı kafa sohbeti dinler gibi bi havası var. yazar tüfek mikrop çelikten etkilenmiş kitap da bunu belli ediyor. zaten bi nevi onun yerine oturuyor daha bile popüler bir versiyonu olarak. eksik, kusurlu, can sıkıcı vs kısımları var ama kendini yarı-pleblere okutur. o yüzden tavsiye etmekte beis görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 The Gervais Principle bunu okudum. okuyun baymazsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 horacegoesskiing said: Sapiens: A Brief History of Humankind ama biz hayvanlardan tanrılara diyelim ki sansasyonel olsun :v Popüler bir antropoloji/sosyoloji/biyoloji/insan çok acaip vs. kitabı. Popüler olduğu için de bir miktar pleb level. zaten a brief history yani fazlasını da beklememek lazım. kültürlü bi abiden "mind blown" esrarlı kafa sohbeti dinler gibi bi havası var. yazar tüfek mikrop çelikten etkilenmiş kitap da bunu belli ediyor. zaten bi nevi onun yerine oturuyor daha bile popüler bir versiyonu olarak. eksik, kusurlu, can sıkıcı vs kısımları var ama kendini yarı-pleblere okutur. o yüzden tavsiye etmekte beis görmüyorum. ismi yetti. filminin çekilmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bernard Lewis amcanın bütün eserlerini okumak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bunun filmi cekildi mi peki? konusu ne bunun, bi ozet gecsene. 1000lerce sayfayi basmak icin agaclarin yok edilmesine icim el vermiyor 100lerce saatin okumak icin yok edilmesini de... kitap okutmak veya tavsiye etmek yerine arkadasiniza bi kitabi ozet gecin, o da vakit kaybetmemis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar