Gizli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 zaten klasik seviyesindeydi de gezi olaylarından sonra mı bu kadar popüler oldu bu kitap, okan bayülgen parkta okuyunca. her okuyan anlıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 anlayacak TEK bir şey olmadığına göre herkes kendine göre bir şeyler anlıyordur, sen yorma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ne sekilde olduysa oldu, okunuyo olmasi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 merak ettiğimden soruyorum abi. kitlelerin bu kadar çok sahiplenmesi, son iki postta görüldüğü gbi. kötü bişey demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 5 yıl sonra tekrar oku başka şey anlarsın bir de, I ve 0 değil sanırım o işler :kıps: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 dönüşüm yalan, barındırdığından çok anlam yüklenen kitaplardan biri. franz kafka'nın da düşünüldüğü gibi biri olmadığı o dönemlerden erotik dergilere üye olduğu falan ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Albert Camus - Düşüş http://mcdn01.gittigidiyor.net/9496/tn70/94968326_tn70_0.jpg Ben bu camus yu hiç sevmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Neyse nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yav said: 5 yıl sonra tekrar oku başka şey anlarsın bir de, I ve 0 değil sanırım o işler :kıps: herkes anlıyormu derken siz ne anlarsınız elitizmi yapmıyorum. birinin bişeyi anlamaması gerizekalı olduğu göstermez. sadece alakası olmadığı için anlamıyordur. şu entryde alıntı yapıp yanına tanımını koymuş mesela https://eksisozluk.com/entry/44288554 herkes mi yaşadı bu entryde bahsedilen yoğun ve ani tahribatı da bu kadar sahipleniliyor diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sıktır et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mal, yaşadığın şeylerin kendine has marjinal durumlar olmaması gerçeğiyle yüzleşmek istemiyor gibisin sanki. ya da neyse, hamdi haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yüzleşmek istemesem sorarmıyım sence? yüzleşmek değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tamamen zihninin labirentinden çıkamayıp başlangıç noktasına dönen dolayısıyla yakınımdan bile geçmeyen bi cümle yukarda söylediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Abi mal ın söylemeye çalıştığı daha genel bir konu sen niye adama sallıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 öyle bi amacım yoktu ya özür dilerim öyle anlaşıldıysa :d ben de Mal üzerinden genel bişey demek istemiştim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 µh said: dönüşüm yalan, barındırdığından çok anlam yüklenen kitaplardan biri. franz kafka'nın da düşünüldüğü gibi biri olmadığı o dönemlerden erotik dergilere üye olduğu falan ortaya çıktı. mesajınla kafka'yı olumlamışsın vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 yav said: bulantı'yı bitirmek üzereyken ispanyol bi misafirim gelmişti o önerdi. önerdiği kitabı okuyup beğenmeyeyim de kızı bitirmiş olayım kafamda dedim ama iyi çıktı kitap :D baş karakter Ignatius favori anti-kahramanım oldu. su gibi akıyor gidiyor. bir ara mizahından bayacak gibi olduysam da kitap bitince bir üzüldüm galiba. gittim bi koşu romanda sık sık geçen boethius'un felsefenin tesellisi'ni aldım, bakalım böyle spontane güzel oluyor bi dalga yakalamışken az daha yardırayım. ya şu romanı çok beğenip aldım 20 sayfa okudum dışarda, sonra bi yerde unuttum kayboldu. Lanet olsun, şimdi bir daha para vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 korsan çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 en son bozkırkurdu'nu okudum. gayet güzel bir kitap. okumayana tavsiye ederim. öyle detaylı bir şekilde öneride yazamıyorum daha maalesef. şimdi ferit edgü'nün buluşmalarım adlı kitabına başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://kapak.netkitap.com/170zk/5/06050670.jpg 3/4ünü falan okudum sıkıldım sonra bitiremeyeceğim galiba. ortaçağ felsefesiyle ilgili bir kitap okumamıştım daha önce sanırım. gerek de görmüyordum vaktinde olmuş bitmiş şeyleri 20-21.yy'da yazanlar zaten cümlelerine yediriyordur aynı şeyleri diyerekten. (klasikler için de böyle düşünürüm). velasılkelam bu kitap da çok siyah beyaz geldi, insanları iyi ve kötü diye ayırıp yardırmış erdemdi mutluluktu. öyle bişey yok artık bence. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://blogs.independent.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/1984.jpg geç olsun güç olmasın diye okudum, 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://www.odinartcollectables.com/Pokemon/IMG_1639.JPG evet 40+ yaşlarda hala fantezi okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar