Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Feamer said: savaştan kaçma olayı bi ilk medieval da bu kadar abartıydı, bide bu oyunda, yani oyunda böyle mantıksız işler le vakit öldürmeyelim 10 kere saldırdığı ve ezildiği yerlere 11 kez saldırmasın, ama bilgisayarda haklı oto. dan hesaplarsa ezip geçmesi lazım ama kontrol edince öyle olmuyor. yukarlarda bi mod söylemiştim, tavsiye ederim FotS'ta levy infantry abanıyor AI. Özellikle legendary'de tüm ordusu levy infantry sürekli kale kuşatıyor, tabii ki hüsran. İçeride general ve 2-3 spear olunca. Hepsi tırmanırken öldüğü için, içeride de biraz kayıp yaşayınca moralleri bozulup kaçışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Norak said: of realm divide ı yedim sonunda sdgf ama legendary olmuşum zaten çokta tın, adamlar paramparça rebeller heryerde, paramda var şimdi milleti birbirine düşüreyim lol ya ben dusuremıorm, bi kere güneyden kuzeye dadandım yediler beni şimdi çok sağlam geldim süper müttefikimlede ommadı oda vazcaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 scripted bi olay olduğu için o, adamlar otomatik her turn savaş açıo, her turn parayla satın alman lazım, yada vassalın olcak. 22k masrafı olan devasa ve tecrubeli bi ordum olduğu için sorun olmadı pek bende :p ciddi bi ordusu olan düşmanım kalmadı zaten haritanın benim olmayan tarafının yarısı rebel, sürekli isyan çıkarıyorum geçinip gidiyoruz sdf ticaret yollarının biri hariç hepsi benim zaten ordan bi sürü para geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bu realm divide rise/fall of samurailerde de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ya vassalımda 2 turn sonra savas acmıstı bı kere. ınanamadım ya, adam tek kalesi var, etrafında tamamen ben varım ulen neyıne guvenıon duduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 böl ve yoket isimli çalışmam: shogun 2: rebel wars.. http://img205.imageshack.us/img205/1794/854845848.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dlc ve expansionları oynamadım ve oyundan ölümüne baymıştım ama harita vs sanat olayını çok iyi yapmış adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 mutli atıyım dedim, paso fall of samruai orduları cıkıyo karsıma. bende sadece vanilla shogun 2 var. her mac bi gaz oluyo, dandurur danduru saldırıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bu fall of samurai daha ucuzlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ucuzlamaz. daily deal abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 alıyorum valla ben fall ile rise'ı. last samurai'da indirdim. izleyip gaza gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ya şu fall of samurai'da bir şeyi anlamadım. Oyunu hardda açınca 5-10 turn sonra çevrede ne kadar benle aynı tarafta olan grup varsa karşı tarafa kayıyor. Ne olursa olsun ülkenin dört bir yanında düşmanlar olmuş oluyor. Karşı takımlara bizim gruba geç deme şansımız var mı? Şu an bütün ordumu toplayıp, haritanın en ucundaki province'ı alıp, oradan yavaş yavaş sınırlarımı kendi province sınırlarıma dayayarak büyümekten başka taktik bulamadım. Hepi topu 3 province'im varken tek province'i olan 5-6 yerden 4 bir taraftan full dolu ordu gelmesine dayanmak için çözüm bulamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 e fall of zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 fall iyi bir çok bakımdan da rise çok gereksiz bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ne zamandir bekliyorum guzel deal ciksin diye vanilla ve fall complete pack halinde aldim ikisinde 42tl cik. tesekkurler steam, bide AKK ya vurmamis olsaydim da indirebiliyor olsaydim keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ne iyiymiş bu ya. date'yle oynadım bitirdim biraz önce. bir daha dominasyon seçenin allah belasını versin. savaşmaktan çok rebel önlemeye çalıştım. bide shonto shinto neyse bi clan çıktı. üzerine hristiyan oldu ve mapin yarısını tuttu ben mapin batısına gidebilene kadar. OF ÖLÜM böle git province al ordu tut monk getir bişey yık budist camisi kur bekle böle orası dinsin diye 10 tur 60 provins aldım lan atmış bu şekilde. bu arada oyuna mantıklı diplomacy getiren modlar falan var mı hiç? senelerce paradox oyunları emdikten sonra bunun diplomacy o kadar cacık kalıyor ki böle. fall of samurai oynayayım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bir turlu sevemedim shogun u. favorim hala medieval ve empire (donemi cok sevdigimden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 baya rpg öğesi eklemişler gibi resmen. beni o sardı baya bi bide klasik işte kılıç-mızrak-ok-tüfek-at ama empire apayrı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 who is the enemy of the state now mr Shogun? Sorry, I can't hear you over the rebellion in your cities.. isimli çalışmam: http://img59.imageshack.us/img59/7969/56474645.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sağlam güzel bi mod varmı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 darth mod ai yi güzel yapıomuş diolla bide http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?437048-Shogun-2-All-In-One-Mod-Available-for-Vanilla-game-amp-Compatible-with-Darth-Mod-amp-Shogun-Realism-and-TROM-3 şuvar all in one deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 baya iyi o. kurun kesinlikle edik: darthmod daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 empire'yi hiç sevmedim ben. medieval olsun çamurdan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ai hile yapmasın artık creative assembly duy sesimizi, fall of samuraide 35+ tane gemiyle adamın tek şehrini bombalıyorum 10 turndür, sağlam bina yok şehir yanıyor, geliri yok, ordusu bile yok düzgün, limanı benim, ally yok bişi yok lakin adamlar hala içerde mutlu şekilde oturmuş çay içiyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar