Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 3 (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4/10 verdim oda iron man'i sevdiğim için.Bütün film boyunca Tony Stark nezaman zırhını giyecekte dövüşecek diye bekledim.Mandarin ve silahı tam bir facia cidden.Ağzından ateş çıkarmalar,kolunu kor haline dönüştürüp herşeyi eritmeler falan saçmalamanın sınırları nasıl zorlanır Marvel bize göstermiş oldu.

Kendimi real steel'e gitmiş gibi hissettim.
Mesaj tarihi:
bugün gidebildim de ancak, serinin en zayıf filmi olmuş maalesef bence. hayalkırıklığı oldu hayli, kötü diyemem ama gene iyi süperkahraman filmleri arasında.

mandarin ve film

ben kingsley ilk konuşunca anladım olayı da, cidden potansiyelin içine etmişler. bu kötü adam da olmamış, zart zurt bütün zırhları bir dokunuşta yarmak da saçma geldi bayağı. neredeyse hulkbuster'a tek atacaklardı yok artık.

2>1>3
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
içinde stark'ın olmadığı robotları ne yapalım ya. adam filmin başından sonuna adam gibi bir zırh giyemedi.

hani ilk film olsa anlarım da olmuş 3. film adam prototiple geziyor. ayrıca gwynet paltrow o kadar oynadı o da sevinsin bari diye aksiyona dahil etmişler sdfs

avengers'da thorla çarpışan adam gelmiş burda ezikliyor bi tane adam karşısında.
Mesaj tarihi:
Sinemada izlemiştim, geçen gün tekrar izledim.

Yönetmen değişikliği filmi çok etkilemiş, ilk iki filmle arasında dağlar kadar fark olmasının birinci sebebi yönetmen, ki bence uzun süredir film çekmemenin bocalamasını bu filmde çok net göstermiş, olmamış.

Senaryo ve twist aslında güzel düşünülmüş de iyi yoğurulmamış. Daha "epik" savaşlar, daha detaylandırılmış villain, tekdüzelikten uzak senaryo gelişimi ve çok daha etkileyici bir son gerekirdi. Özellikle villain çok yetersiz kalmış, daha güçlü, daha zorlayıcı olmalıydı. Iron Man yavşaklığı ve esprileri falan eksik kalmış, Stark'ın ruh hali yüzünden bu normal karşılanabilir ama biraz serpiştirmek gerekirdi.

Ayrıca ilk defa bir Iron Man filminde soundtrack'te AC/DC yok, çok çok büyük eksiklik bu.

Yine de Iron Man filmi sonuçta, izleniyor, ama ilk iki filmden sonra çıtanın çok altında kalmış.
  • Yeni Oluştur...