Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://marvel.com/comics/unlimited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ben 1. filmden de çok keyif aldım abi bu filmde, neden millet nefret kusuyor anlamadım ki. Oyunculuk, aksiyon, humor falan çok yerindeydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Abi cunku bol bol iron man gorup, Mandarin ile kapismalarini izlemek istiyoduk, onun yerine CSI:NY tribine girmis Tony Stark izledik. Bir de o yanarli donerli tipler cok sacmaydi ya. Filmin turu sci-fi/fantasy olmasina ragmen sacmaydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 GERGE said: http://marvel.com/comics/unlimited şu fiyat iyiymiş ya. önce 1 aylık alıp kalite testi yapayım iyiyse 1 yıllık yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Tablet olmayinca pek iyi olmuyor, sirf PC ise almayabilirsin de. di said: Bir de o yanarli donerli tipler cok sacmaydi ya. Filmin turu sci-fi/fantasy olmasina ragmen sacmaydi yani. Canon bu arada bu, cizgi romanda var boyle extremisli adamlar. Aynen boyle, A.I.M.'in isi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ipad 2 var yeter heralde. onla bakarım çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Marvel Unlimited hoşmuş. Bende iPad ile bir test edeceğim bir ay. Çıkan şeylerin 6 ay sonra gelmesi kötüymüş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Istersen ciktigi gun parasini verip alabilirsin Marvel app'inda yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ilk 2 filmden dandikti, beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 film gayet güzeldi sonuna kadar da bekledim malum sahneyi görmek için.. marvel a saygılar sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sp6IxvJzZ-k filmin kendisinden daha iyiymiş bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 mandarinsel taraf harif film olarak iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 @di +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 credits den sonra sahne var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Xaenin said: Ben 1. filmden de çok keyif aldım abi bu filmde, neden millet nefret kusuyor anlamadım ki. Oyunculuk, aksiyon, humor falan çok yerindeydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 spo iron man suitini Pepper'e atığında çok etkilendim ya çok müthiş bir sahneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Malum ortamlara düştüğü söyleniyor, indirip deneyen var mı nasıl kalitesi? R6 720p formatındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ya üfff bugün arkadaşlar zorla götürdü hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 less brainz moar cgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Aket-Atum said: Malum ortamlara düştüğü söyleniyor, indirip deneyen var mı nasıl kalitesi? R6 720p formatındaymış. zamunda? söyle çekim panpa ^^ 600 mb 1.5gb 2gb var 2yi çekiyorum bakalım, da ss atmışlar iyi duruyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Filmi beğendim ben, RDJ beğendiriyor zaten, sıratan ve bilmem kaç defa tekrarlanmış olay örgüsünü izlemeye değer kılan o. Güldürüyor kerata. Mandarin'i falan hiç bilmediğimden Ben Kingsley'in performansını iyi buldum ama karakter çok boşta kaldı bence, ona da extra bir görev verselermiş keşke. Film görevini yapıyor, eğlendiriyor. Artık RDJ 100 milyon dolar falan alır sonra ki iron man'ler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu mandarin konusunda bi bilgisi olan var mi? Filmde sacmaladilar mi yoksa ben mi mandarin'i tanimiyorum? Sacmaladilarsa niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Saçmaladılar, niye bilmiyorum. Gerçi MCU'in arkasında Marvel'in en sağlam adamları var, birşey düşünüyorlardır. Belki Thanos filan gelirken fazla karıştırmak istememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yemin ederim çizgi roman adaptasyon filmlerden soğudum. halbuki birincisi ne güzeldi. film çekmek ne kadar kolaylaştı lan sanki son zamanlarda. yani hikayeyi direk işine geldiği gibi uydur, bundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Gulduk eglendikte, Mandarin i pic etmenin alemi neydi? Mark 42 yi de full performans goremedik hic. Sanki adamlar Tony Stark ta insan, bu filmde onu irdelememiz lazim diye kasmislar. War Machine de kaynadi arada. Genede Ironman Ironman dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar