Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 3 (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi cunku bol bol iron man gorup, Mandarin ile kapismalarini izlemek istiyoduk, onun yerine CSI:NY tribine girmis Tony Stark izledik.

Bir de o yanarli donerli tipler cok sacmaydi ya. Filmin turu sci-fi/fantasy olmasina ragmen sacmaydi yani.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

http://marvel.com/comics/unlimited

şu fiyat iyiymiş ya. önce 1 aylık alıp kalite testi yapayım iyiyse 1 yıllık yaparım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tablet olmayinca pek iyi olmuyor, sirf PC ise almayabilirsin de.

di said:
Bir de o yanarli donerli tipler cok sacmaydi ya. Filmin turu sci-fi/fantasy olmasina ragmen sacmaydi yani.

Canon bu arada bu, cizgi romanda var boyle extremisli adamlar. Aynen boyle, A.I.M.'in isi yine.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Malum ortamlara düştüğü söyleniyor, indirip deneyen var mı nasıl kalitesi? R6 720p formatındaymış.

zamunda?

söyle çekim panpa ^^

600 mb 1.5gb 2gb var 2yi çekiyorum bakalım, da ss atmışlar iyi duruyor gayet.
Mesaj tarihi:
Filmi beğendim ben, RDJ beğendiriyor zaten, sıratan ve bilmem kaç defa tekrarlanmış olay örgüsünü izlemeye değer kılan o. Güldürüyor kerata.

Mandarin'i falan hiç bilmediğimden Ben Kingsley'in performansını iyi buldum ama karakter çok boşta kaldı bence, ona da extra bir görev verselermiş keşke.

Film görevini yapıyor, eğlendiriyor. Artık RDJ 100 milyon dolar falan alır sonra ki iron man'ler için.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Saçmaladılar, niye bilmiyorum. Gerçi MCU'in arkasında Marvel'in en sağlam adamları var, birşey düşünüyorlardır. Belki Thanos filan gelirken fazla karıştırmak istememişlerdir.
Mesaj tarihi:

Gulduk eglendikte, Mandarin i pic etmenin alemi neydi? Mark 42 yi de full performans goremedik hic. Sanki adamlar Tony Stark ta insan, bu filmde onu irdelememiz lazim diye kasmislar. War Machine de kaynadi arada.
Genede Ironman Ironman dir.

• Yeni Oluştur...