BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Film - trailer ilişkisi süper olmuş. Trailer bir insanı bu kadar ters köşeye yatırır. Bu konuda saygı duymak lazım. Film iyi zaman geçirmecelik. Öyle efsane gelmedi bana. Bir ilk film hiç değil. Sonundaki dış sesle anlatım komik olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 trailerdan doğan beklentiyi hiç karşılayamadı. o yüzden üzdü beni. ve çok saçma şeyler de yok değildi.... suitler başka yerde patlayınca dünyalar yok oluyodu c4ler havada uçuşuyodu. ama son sahnelerde sanki maytapla patladılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Marvel Punisher, Blade & Ghost Rider ın film haklarını geri almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 İlk filmini izlemeye gittiğimi hatırladım da onda da bayağı sıkılmıştım arada çıkmaya karar vermiştik hatta.. Fragmanı fazla abartmışlar fragmanı gören mükemmel bir film çıkacak sanıyor. Beklenileni vermedi ancak Iron Man filmleri arasında en iyisi de denilebilir. 2 zaten rezaletti. 3>1>2 bana göre de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben de beğenmedim pek, imax izlediğim filmleri perdeden dolayı beğenirim genelde bu nedense olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 mandarin baya kötüydü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ünlü sinefil alurielin de yorumunu aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 diablo 4 çıkınca gelirsin yine abi yardım et abi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Jr. çok iyi aktör ya. İron Man için söylemiyorum bütün karakterleri adam gayet iyi yansıtıyor. Zaten genelde mizacı olan karakterleri seçiyor kanımca kendi kişiliği öyle olduğu için çok doğal şekilde bizlere de yansıtmış oluyor. Filmde son 15-20dklık kısmı hariç vaay iyimiş dediğim hiç birşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 beğendim 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 DareJedi said: Jr. çok iyi aktör ya. İron Man için söylemiyorum bütün karakterleri adam gayet iyi yansıtıyor. Zaten genelde mizacı olan karakterleri seçiyor kanımca kendi kişiliği öyle olduğu için çok doğal şekilde bizlere de yansıtmış oluyor. Filmde son 15-20dklık kısmı hariç vaay iyimiş dediğim hiç birşey olmadı. soloist'i izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Nefret kusmaya geldim. Sacmaliklar silsilesi. Mandarin görücegim icin o kadar sevincliydim ki... Kendimi dlaga gecilmis hissediyorum. Ironman benim icin bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bitti zaten çekmeyeceklermiş 4ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 iron man 4 e zaten süre yok 2015 de avengers 2 2017 de avengers 3 gelecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Kimse beğenmemiş ya. 2. filmden de mi kötü :/ Hiç para vermeyeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 2. filmden güzeldi bence. Hatta film güzeldi gayetde böyle beklentileri karşılamadı gibi oldu sanırım. said: "He’s the only guy with real power in this situation. and balls of steel, too. He’s already sent a message that he’s not going to work for a place where they treat his colleagues like shit." denmiş birde RDJ için. Hem RDJ hem de öbür aktörler daha çok para istiyorlarmış. RDJ onlarda düzgün para almadan çalışmam demiş. Marvel'da çalışmazsanız dava açarız ve direk Recast'i basarız diye karşılık vermiş. Chris Hemsworth'un de Avengers 2 için kontratı yokmuş mesela. Marvel aktörlerle savaş veriyor şu an. Ama her türlü Avengers 2 ve eninde sonunda Iron Man 4 çıkar yani. Producer kendi demişti bir röportajda James Bond gibi yapıcas. Aktör değiştirip aynen devam ederiz bir daha reboot la fln kasmayıp diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Marvel'in trollemesi disinda cok guzel filmdi. O da olmasa 9/10 filan verebilirdim duruma gore. Bu haliyle 7/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Lectre said: bitti zaten çekmeyeceklermiş 4ü Butun artisligimiz ondan la zati, cekilse gideriz yine. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Marvel CInamatik Universe oldugu icin gidecegiz zaten, cok kotu olsa bile eksik kalmasin canon'da diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Kotu filme gitmem abi. Takip etmedigim biseyse izlemiyorum bile ayni kafada oldugumuzu dusundugum insanlar kotu derse. Hic olmadi oturup korsan izliyorum zerre vicdan azabi duymadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Marvel hastasi oldugumu biliyorsun ama, her hafta cikan tum yeni cizgiromanlarini filan okudugumu. Kotu iyi fark etmiyor bir yerden sonra bu bagimlilikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 saçma ama izlenir yani.halihazırda sinemada daha güzel aksiyonlu bi film yokken sinemada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 marvel çizgiromanlarını dijital okumak için hep bölüm başına satın mı almak gerekiyor yoksa aylık üyelikle kütüphanesinden istediğimizi okuyabileceğimiz bi sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Aylik uyelikle 6 aylik sayilar okunabiliyor. Marvel Comic Unlimired var. Uyeyim ona da. Yillik almak mantikli cok. iPad appi cok iyi. Ben korsan indirip sonra guzellerinin trade paperbacklerini satin aliyorum ama korsan kullanimim var yani bu alanda. Para yetmiyor hepsine, gucumun yettigi kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar