Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 3 (2013)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

İlk filmini izlemeye gittiğimi hatırladım da onda da bayağı sıkılmıştım arada çıkmaya karar vermiştik hatta.. Fragmanı fazla abartmışlar fragmanı gören mükemmel bir film çıkacak sanıyor. Beklenileni vermedi ancak Iron Man filmleri arasında en iyisi de denilebilir. 2 zaten rezaletti.

3>1>2 bana göre de..
Sosyal ağlarda paylaş

Jr. çok iyi aktör ya. İron Man için söylemiyorum bütün karakterleri adam gayet iyi yansıtıyor. Zaten genelde mizacı olan karakterleri seçiyor kanımca kendi kişiliği öyle olduğu için çok doğal şekilde bizlere de yansıtmış oluyor. Filmde son 15-20dklık kısmı hariç vaay iyimiş dediğim hiç birşey olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Jr. çok iyi aktör ya. İron Man için söylemiyorum bütün karakterleri adam gayet iyi yansıtıyor. Zaten genelde mizacı olan karakterleri seçiyor kanımca kendi kişiliği öyle olduğu için çok doğal şekilde bizlere de yansıtmış oluyor. Filmde son 15-20dklık kısmı hariç vaay iyimiş dediğim hiç birşey olmadı.

soloist'i izle :)
Sosyal ağlarda paylaş

2. filmden güzeldi bence. Hatta film güzeldi gayetde böyle beklentileri karşılamadı gibi oldu sanırım.

said:
"He’s the only guy with real power in this situation. and balls of steel, too. He’s already sent a message that he’s not going to work for a place where they treat his colleagues like shit."

denmiş birde RDJ için. Hem RDJ hem de öbür aktörler daha çok para istiyorlarmış. RDJ onlarda düzgün para almadan çalışmam demiş. Marvel'da çalışmazsanız dava açarız ve direk Recast'i basarız diye karşılık vermiş. Chris Hemsworth'un de Avengers 2 için kontratı yokmuş mesela. Marvel aktörlerle savaş veriyor şu an. Ama her türlü Avengers 2 ve eninde sonunda Iron Man 4 çıkar yani.

Producer kendi demişti bir röportajda James Bond gibi yapıcas. Aktör değiştirip aynen devam ederiz bir daha reboot la fln kasmayıp diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Aylik uyelikle 6 aylik sayilar okunabiliyor. Marvel Comic Unlimired var. Uyeyim ona da. Yillik almak mantikli cok. iPad appi cok iyi.

Ben korsan indirip sonra guzellerinin trade paperbacklerini satin aliyorum ama korsan kullanimim var yani bu alanda. Para yetmiyor hepsine, gucumun yettigi kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...