Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Holy said: Da Vinci sanırım eline ağır bir top olarak koltuğa oturuyomuş uykusu gelince, o top yere düşünce sesten uyanıp çalışmaya devam ediyormuş. Şehir efsanesi de olabilir, hatta Da Vinci değil başka biri bile olabilir. Bir hocam anlatmıştı aynen yazdım. salvador dali yapiyor onu, rüya aninda uyanip kalkıp resmedebilmek için.biliyorsunuz ruya anında uyanırsanız rüyayi hatirliyabiliyorsunuz sadece. da vincinin asistanları falan hallediyordur o işi. da vinci saat başı 15dk kestiriyor diye biliyorum ben. 24*15=360/60=6 saat son 3 aydir 4 saat gibi bir uyku uyuyorum günde. aşırı fiziksel bi efor sarfetmiyorsaniz gün içerisinde yeterli.ama geliyor uykum misal 12 de yatmıyorum 1 gibi geciyor hop sabahlıyorum sonra edit// 5 saat uyuyormusum asdsd hesaplama hatasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Aket-Atum said: hacı vizeyi kaçırman gerçekse 50 kağıda ishal raporu alacağına beleşe zeka raporu alsaydın ya gercek ama uyudugumdan diil make uplarda kitap actiriyomus ondan 3 kisi rapor aldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Böyle uyursam download hayatım biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Da Vinçi uykusu işte bu, doğru aslında da uygulayabilmek güç tabii. Ayrıca hobilerim arasında bile yer alabilir uyumak o yüzden bana ters :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi öküz gibi uyumaya bayılıyorum. yazıyı ilk okudugumda lan ne kadar güzelmiş obaa falan dedim ama sonra yatağımla göz göze gelince allah benim belamı versin diyerekten koşa koşa ona sarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 lan uykuya dalmam zaten 1 saat benim ne anladım ben bu işten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 20 dakka uyumak zor işp yani 20 dakika uyuyacam diye yatarsam 2 saat uyuyamam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 haftaiçi 5'er saat uyuyup haftasonu 10 saat uyuyorum dengeleniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Laraken said: lan uykuya dalmam zaten 1 saat benim ne anladım ben bu işten? aynen. durum böyle olunca gg zaten direk. o değilde uyku zaten bi teoriye göre canlıların en ilkel alışkanlığı, içgüdüsünden başka bişey değilmiş. yani sadece içgüdü olduğu için uyuma ihtiyacı hissediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 uyku buldun mu uyuycan aga 3 sene once 1 1 bucuk aylık uykusuzluk cektım haftada 3 4 saat uyuyabılıyordum maksımum , artık neyın gercek olduguna karar verme yetısı azalıyor . Atlattıktan sonra uykunun gozune gozune vurmaya basladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 nette bi adam war deneyen mukemmel bi sisem ama alismak icin gereken 2 haftada cilgina donuyosun diyo bie mesela bi 15 dakkayi kacirinca deliriyo gibi oluyosun diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 tomkat said: uyku cok ilginc bir sey vucudun kendini dinlendirmesi olarak gormuyorum cunku butun gun kicimizin ustune oturarak geciyo zaten beyin dinlenmesini anlarim ama 8 saat neyi dinlendiriyosun bi mallik var bu olayda aslında beynin uyurken daha çok çalıştığını okumuştum. gün içinde aldığın verileri sınıflandırmakla ve o tarz işlemlerle geçiyomuş uyku süreci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 tam nasıl olucak mesela o küçük uyku bölümlerinin araları hep eşit mi olucak? bi de o küçük aralarda nasıl hemen uykuya dalıcaz? ben gece 1 saat uykuya dalmaya çalışıyorum. ha günde toplam 2 saat uyunduğu için yattığında hemen uyursun diyosanız bütün gün uykulu mu dolaşıcam lan? çok acaipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 öğrenme aşamasında öyle.. mesela gün içinde ders çalıştın bir şeyler öğrendin vs sonrasında yatıp uyuyup sabah kalkınca tekrar yaparsan öğrendiklerinin %70 i kadarı sanırsam daha rahat akılda kalıyormuş.. yani en azındna ben öyle yapıyorum faydasını gördüm gibi :P artık sınav öncesi sabahlamak yerine çalışıp 2-3 saat uyuyup kalkıp tekrar yapıyorum daha çok şey aklımda kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya farkında değiliz de gün içinde sürekli öğreniyoruz bişeyler ki ders olsun ya da olmasın. izlediğin dizi bile beynine data girişi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 rüyamda hulk hogan gördüm. kardeşim "hulk" diye hitap etti ben de öyle okunmaz salak "halk" diye okuyacaksın falan dedim. garipti dsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bi ara patiden biri uyumama deneyi fln yapiodu sanirim lexiustu sanirim ona sorun uykusuz yasaniyormuymus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 o günden sonra hiç normal olamadı ama lex, uyarıyım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Günde 8 saat uyku fazladır, 1950lerin bilimiyle söylenegelen bir şeydir, 2006-2007de yapılan araştırmalara göre bir yetişkin için ideal olan uyku 6-6.30 saattir. bana 6-7 saat yetmiyor, 8 saat bile ancak karşılıyor derseniz, sağlıklı bir insan belli bir hacimdeki yiyecekle doyar, ancak 10-20 kilo fazlası varsa o yemek ona yetmez daha fazlasını ister, bu yemek bana yetmez der. Uykuda onun gibi, kendinizi alıştırırsanız ve zamanı dolu dolu geçirirseniz, 6 saat gayet yeterli bir uyku süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Anne karnında 9 ay uyuyorsunuz zaten daha ne uyuyacaksınız :) haahha Alışkanlık ordan geliyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Hahahha demi hahahahaha.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 şu uykuya giden zamana acıdığım kadar neredeyse hiçbirşeye acımıyorum, cyborg vücutlara geçelim de bitsin bu israf yeter. ha evet o 20dk işinde de manyak olunabilir, üç gün uyumayınca bulutların üstünde uçuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 70 saat civarı uyumamıştım hiç de denemeyin öyle şeyler diyim. Yediğim güvecin ne kadar sıcak olduğunu uyanınca farketmiştim, bir 70 saat de tat alamadım sanırım. Bir de sorulara mantıklı cevap veremiyorsunuz belli bir süre uykusuz kaldığınızda. Bisikletçilere yapılan bir deneyi izlemiştim; adamlar uzun süre bisiklet sürüyorlar falan, sonra tek tek çağırıp sorular soruyorlar; Atıyorum adama şu an ne yapıyorsun diyor doktor; Adam, bisikletimin zinciri attı onunla uğraşıyorum diyor ve inat ediyor. Gerçekle hayal birbirine girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben uyurum hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 meditasyonla uykuyu karıştırmayın gençler, şizoya bağlarsınız insomnia dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar