Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Geçenlerde yine buradan birinin tavsiyesi ile YSL Intense aldım. Koku ilk başta çok ağır olsa da, koyu tenliye gidiyor. Sonradan fena kalıcı oluyor artı hafifliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 topiği uplayayım yıllardır aklımda olan bişeyi yapıp internetten parfüm aldım. riskli bişey olduğunu biliyorum ama her parfümcünün ağız birliği ederek eticaretten soğutmaya mı çalıştıklarını yoksa gerçekten haklı mı olduklarını merak etmiyor değildim. gözüm 380 vermeyi yemedi 300'e lidyanadan aldım hem de denemek istedim. arcon kozmetikten geldi. arcanonun bandrolü var. ambalaj kristiyan dior yapışkanı çok orjinal gözüküyor. şişede herhangi bir sıkıntı yok taş gibi. seri numarası falan var parfümün. koku orjinal. 6'da bileğe 2 fıs ettim 4 saat oldu hala geliyor buram buram. tek kıllandığım kutunun altındaki arapça yazı. arabistanda üretilen az esanslı ucuz parfüm geyiği dinlemiştim bi gün tekinacar satışçısından. direk aklıma o geldi ama internette genelde çoğu parfümde arapça yazı olduğu yazıyor. başkaları da kıllatmış. artık bilemiyorum :) (extended use only yazıomuş bu arada asd) büyük ihtimal sağlam çıktı diye düşünüyorum. internetten alışveriş yapacaklara deneyim olsun. lidyana bir arkadaşımın da düzenli armani code alışverişini bildiğim için benden iyi puan aldı diyebilirim. 80 tl için fazla risk mi? yok bence tam ayarında. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 http://www.ersagburada.com/lodos-bay-parfum-100cc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 lodos tam kıslık bi kokuya benziyor merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hangisini sıkınca kadınlar dayanamayıp üstümüze atlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bvlgari, Channel ve DNKNY ürünleri iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 günaydın, hangisi en iyi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 2 gündür dior intense kullanıyorum baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Sence bana hangisi gider abi? *: migrenim var agir olmasin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 http://www.hizlial.com/dior-homme-intense-edp-100ml-erkek-parfumu/10012475 şurdan aldım ben sıkıntı çıkmadı orjinal arapçasız geldi galiba kutuyu hatırlamıyorum .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bleu de Chanel denedim geçen. Çok yayılan bir koku değil etrafınıza ama kalıcılığı baya yüksek. Koku olarak da çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Erkek vücudunun ürettiği doğal koku gibi etkili parfüm yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Parasi olana tom ford blend leri abi. Utandirmaz. Tobacco vanille cok fantastik mesela ama ben kaldiramiyorum, tipim geregi orta yas kokusu gibi duruyo uzerimde. Boyle surekli takim elbiseyle gezmeni istiyo parfum. Tobacco oud da yeni cikmis , successor mu bilemiyorum ama eger daha genc havasi varsa kullanilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 xaty said: Bleu de Chanel denedim geçen. Çok yayılan bir koku değil etrafınıza ama kalıcılığı baya yüksek. Koku olarak da çok sevdim. Bi kadinin basina gelebilecek en kotu sey elbisede pisti olmaksa bir erkek icin de parfumde pisti olmak kadar kotusu yok. Ya akp secmeni gibi oldu blue kullananlar. Sokaktaki her iki erkekten birinde blue var. amk sansa ilk ciktigi sene alip 1 yil kullanabildim rahat rahat. Simdi elime almaya utaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 tom ford blend çok merak ettim. @Esh forumdan anladığım kadarı ile kaliteli biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 yaverciği övmüşler! bugün en iyisi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Yaz için Chanel mi ? Hermes mi ? Bu arada Herkes Hermes EDP'yi öneriyor. Benim de aklımda o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 900 senedir hermes kullanıyorum, iyidir. en son 200lük edp aldıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 en iyisi tabiki benim parfümüm, https://fimgs.net/images/perfume/nd.31116.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Valentino Uomo Intense EDP kullanan var mı? Kullansam mı satsam mı karar veremedim. Invictus kullanmıştım bundan önce o güzeldi. https://www.sevil.com.tr/valentino-uomo-intense-edp-100ml-erkek-parfum.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 bundan başka parfüm kullanmıyorum yıllardır https://akakce.cubecdn.net/versace/versace-pour-homme-edt-200-ml-erkek-parfum-x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 en iyi parfüm ölü parfümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 http://www.hurriyet.com.tr/olu-kokusunu-parfum-yaptilar-29323804 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 -Deno- said: en iyi parfüm ölü parfümdür ya sev ya sur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 parfum dedigin creed mis. digerleei bir garip geliyor artik. okuz gibi pahali ama cok iyi Aventus- batchden batche cok farkedio meret(dumansi ananas) Virgin Island - hafif tatli oneririm vetiver-hafif cimensi ama baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar