Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Butik Hamburger En iyi 10 yer

Masticore

Öne çıkan mesajlar

1.Kral burger (etiler istanbul)
2.jumbo burger(selami cesme istanbul)
3.susam (bebek istanbul)
4.Johnny Rockets(cevahir)
5.Gourmet Burger Kitchen / (kanyon İSTANBUL)
6.Gunaydin (alin evde yapin)
7.kirinti (cadde istanbul)
8.tungi (sariyer istanbul)
9.Dükkan (cadde istanbul)
10.numnum ( kanyon istanbul)

listeme guveniyor ve tekrar yayinliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

coni rakıtsın oldugu listeye şüpheyle yaklaşıyorum net.
kötü değil çok kötüler.
hamburgerin tipine göre yaptıysan listeyi , olabilir,lezzetse kriterin,ı-ıh.
num-num'un cheese'i fln ztn berbat,o anadolu burger tadında bişeyleri vardı hadi o idare eder,en azından ilginç bişi.

şuan favorim mano burger,onlarda kaliteyi düşürüyor,kızdım son gidişimde,yinede ellere verir.

denemenizi öneririm.

ayrıca fiyat cidden önemli,ne kadar güzel olursa olsun,aynı zamanda doyurucuda olmalı burger,20 tl verip,doymayıp yada az doyup,"güzel burger yedim" demeyi 31 çekmeye benzetiyorum kusra kalmayın,20 tl veriosam hayat değiştiren bi tecrübe olmalı o burger,değilse çöpşiş patlatırım cidden,daha makul geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Hamburger üzerine bir başlık arka sayfalarda kalamaz!

Benim offical sıralamam;

1) Egg&Burger (Açık ara,rakipsiz)
2) Mano Burger (Fiyat performans çok iyi)
3) Gourmet Burger Kitchen
4) Jumbo Burger (Özellikle yanında bira ile)
4) Burger House
5) Dükkan Burger
6) Burger Box
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

geçen ilk defa dükkandan yedim de
abi ilk 10a nası sokabiliyosunuz hiç anlamıyorum, gayet ortalama bi hamburger yedim, öküz gibi de tek parça soğan kesmişler yarısını çıkarmak zorunda kaldım

gidip mi yedin.valla ben bu restoranlarda gidip yediğim hamburgerlerden hep memnun kaldım

lakin eve sipariş verdiklerim hep kötüydü ya.adamlar özen göstermiolar dediğin gibi bi soğan koymaya bile

illa gidip masada oturmak lazım adam yerine koymaları için.sanki eve sipariş verenler para ödemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugün Kanyon'da Kitchenette'de hamburger yedim. Açlığımdan mı öyle geldi bilmiyorum fakat pek sanmıyorum. Hamburger eti muhteşem pişmişti. Yediğim en iyi hamburlerdendi. Dükkan burgerde yemedim, mano(mono ya da tam hatırlamıyorum) burgerden ve burger house türevi yerlerden gerçekten çok iyidi.

Dükkan'ın hamburgerini yemedim, mano ve burger house türevi yerlerden daha iyi tahmin ediyorum ama kitchenette hamburgeri gerçekten tahmin ediyorum Dükkan'ınkiyle kapışır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...