Trias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hafta sonu istanbuldayım. Bu bahsedilen yerlerden Sultanahmet veya bakırköy capacity e yakın olan var mıdır? İstanbul cahiliyim de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 1.Kral burger (etiler istanbul) 2.jumbo burger(selami cesme istanbul) 3.susam (bebek istanbul) 4.Johnny Rockets(cevahir) 5.Gourmet Burger Kitchen / (kanyon İSTANBUL) 6.Gunaydin (alin evde yapin) 7.kirinti (cadde istanbul) 8.tungi (sariyer istanbul) 9.Dükkan (cadde istanbul) 10.numnum ( kanyon istanbul) listeme guveniyor ve tekrar yayinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 benim listemde uzugunum yok ama usenmessen birinci sirada olan kral burgeri dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 fridayse gidip bi hamburger ye sonra listeni revize ediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hamburger demişken, Sabancı'ya son açılan cafe Hangar'ın da hamburgerleri güzel oluyor. Diğer cafelerden sonra yemeklerini baya kaliteli buluyorum, fiyatları da fena sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 synthesizer said: fridayse gidip bi hamburger ye sonra listeni revize ediceksin abi emin ol cesitli sehirlerde denedim kendisini yok yani listem suan icin bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 coni rakıtsın oldugu listeye şüpheyle yaklaşıyorum net. kötü değil çok kötüler. hamburgerin tipine göre yaptıysan listeyi , olabilir,lezzetse kriterin,ı-ıh. num-num'un cheese'i fln ztn berbat,o anadolu burger tadında bişeyleri vardı hadi o idare eder,en azından ilginç bişi. şuan favorim mano burger,onlarda kaliteyi düşürüyor,kızdım son gidişimde,yinede ellere verir. denemenizi öneririm. ayrıca fiyat cidden önemli,ne kadar güzel olursa olsun,aynı zamanda doyurucuda olmalı burger,20 tl verip,doymayıp yada az doyup,"güzel burger yedim" demeyi 31 çekmeye benzetiyorum kusra kalmayın,20 tl veriosam hayat değiştiren bi tecrübe olmalı o burger,değilse çöpşiş patlatırım cidden,daha makul geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Hamburger üzerine bir başlık arka sayfalarda kalamaz! Benim offical sıralamam; 1) Egg&Burger (Açık ara,rakipsiz) 2) Mano Burger (Fiyat performans çok iyi) 3) Gourmet Burger Kitchen 4) Jumbo Burger (Özellikle yanında bira ile) 4) Burger House 5) Dükkan Burger 6) Burger Box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Apis said: 1) Egg&Burger (Açık ara,rakipsiz) 2) Mano Burger (Fiyat performans çok iyi) 3) Gourmet Burger Kitchen 4) Jumbo Burger (Özellikle yanında bira ile) 4) Burger House 5) Dükkan Burger 6) Burger Box artık değil. yeni zamlardan sora dükkan burger'e baya bi yaklaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Wish burgerda fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mano gayet kıral ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Burger House, GBK, Dükkan bunları yedik bi de Mano'yu görelim ya, çok methediliyo. Ama Levent'e de sipariş göndersin, öğle arası Taksim'e kadar nasıl gidek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 eskisehirde yumyumun british burgerleri en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Abi dükkan hamburger'in nesi güzel ya.Tamam eti kalın olur ızgarada olur da öyle agım sagım bir hamburger degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 burger house gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tribeca mantarlı.. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mano hamburgerde akar. hamburger de begendi baya basarılı bi konsept Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 geçen ilk defa dükkandan yedim de abi ilk 10a nası sokabiliyosunuz hiç anlamıyorum, gayet ortalama bi hamburger yedim, öküz gibi de tek parça soğan kesmişler yarısını çıkarmak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xfF_2FjsFDE http://www.youtube.com/watch?v=UVWtbDi5RpM http://www.youtube.com/watch?v=jIS8vnzX3dw salı günü öder ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mano da ottoman üzerine hamburger tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Revangelis said: geçen ilk defa dükkandan yedim de abi ilk 10a nası sokabiliyosunuz hiç anlamıyorum, gayet ortalama bi hamburger yedim, öküz gibi de tek parça soğan kesmişler yarısını çıkarmak zorunda kaldım gidip mi yedin.valla ben bu restoranlarda gidip yediğim hamburgerlerden hep memnun kaldım lakin eve sipariş verdiklerim hep kötüydü ya.adamlar özen göstermiolar dediğin gibi bi soğan koymaya bile illa gidip masada oturmak lazım adam yerine koymaları için.sanki eve sipariş verenler para ödemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 eve sipariş vermiştim öyle olması daha da kötüymüş, gözümden düştü iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben bugün Kanyon'da Kitchenette'de hamburger yedim. Açlığımdan mı öyle geldi bilmiyorum fakat pek sanmıyorum. Hamburger eti muhteşem pişmişti. Yediğim en iyi hamburlerdendi. Dükkan burgerde yemedim, mano(mono ya da tam hatırlamıyorum) burgerden ve burger house türevi yerlerden gerçekten çok iyidi. Dükkan'ın hamburgerini yemedim, mano ve burger house türevi yerlerden daha iyi tahmin ediyorum ama kitchenette hamburgeri gerçekten tahmin ediyorum Dükkan'ınkiyle kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Kızılkayalar dendi mi? 12 sayfa okumaya üşendim. Dünyanın en iyi şefini getirsen bir kızılkayalar olmaz. Hamburgere hamburger demem ıslak olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Kızılkayalar ıslak hamur satıyor, üzgünüm. Ortasına bir adet ekşili köfte koyunca hamburger olmuyor onun adı. Ha içki üstüne güzel yeniyor o ayrı ama tutup da karın doyurmak için ıslak hamburger yiyorsan senin sorunların var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar