MeSh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yazmış olabilirim zaten ama yine yazayım nolcak. film çogiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 lutfen ama lutfen turkçe altyaziyla izlemeyin bu filmi çevirinin basarili olmasi imkansiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/03/129122370601572197.jpg cast e bi baktım da bütün oyuncular herifden yaşlı resmen, knives bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Keanue Reeves yaşlanmıyordu bu da gençleşiyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Innuendo said: michael cera'dan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 müzükler güzeldi. beğendim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Micheal Cera 1940 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Arada 5-6 tane bayağı güzel espiri vardı, bunların hatrına 10 üstünden 2 veririm, daha fazlası çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 2 çok acımasız olmus.bende dün izledim 5 calısır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 konunun troll 'ü de gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok trollük değil, hakikaten beğenmedim. hatta buradan çok övgü alınca arkadaşları gazlamıştık beraber izledik, filmin ortalarına doğru hepsi bana küfrediyodu, adamlara da acaip mahçup oldum sonuna kadar sadece 1 kişi izledi galiba o da "prensip olarak film yarıda bırakmadığı" için. Sırf ben de değilim yani beğenmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 rewendor arkadaşlarını değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 beyler elinde filmin tr altyazisi olan varmidir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-bvYRlv7XCw&feature=related Envy'ye bak ya asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dayanamadım BÖHÖHÖHEYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 envy, i am disappoint. salak salak şarkılar yapıyomuş gerçekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Rewendor said: yok trollük değil, hakikaten beğenmedim. hatta buradan çok övgü alınca arkadaşları gazlamıştık beraber izledik, filmin ortalarına doğru hepsi bana küfrediyodu, adamlara da acaip mahçup oldum sonuna kadar sadece 1 kişi izledi galiba o da "prensip olarak film yarıda bırakmadığı" için. Sırf ben de değilim yani beğenmeyen. http://img560.imageshack.us/img560/1090/asdsadsad.jpg ehuehueheu Gerçi büyük çoğunluk filmi beğenmemiş zaten. Hani 60 milyon dolara çektikleri film sadece 30 milyon para kazandırmış heriflere. Bence aşırı derecede iyi bir filmdi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 vegan'ın 33. saniye ile 44. saniyede çaldıkları süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bu filmi kafa iyiyken izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 progamer said: ehuehueheu Gerçi büyük çoğunluk filmi beğenmemiş zaten. Hani 60 milyon dolara çektikleri film sadece 30 milyon para kazandırmış heriflere. Bence aşırı derecede iyi bir filmdi tabii. e yine dua etsinler o kadar kazanabildiklerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 o zaman lol: http://www.imdb.com/title/tt0446029/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bu filmi beğenmemek o kadar zor, o kadar imkansız ki ancak saygı duyabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Beğenmeyenler eskiden atari falan oynamamış demek isterim:P Ben sırf o efektleri koysalar dövüş sahnelerine onunla bile 9 u veririm dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar