Overseer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 oynamaya kıyamıyorum yeağrabbim ne güzel olmuş bu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 o kadar güzel bitti ki, bildiğim bütün küfürleri savurdum yine de uhreviliğinden bişey kaybetmedi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2bcKWtyUBp8&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Hala ek bulmaca paketleri fln çıkmadı mı? Bu oyun iki katı uzunlukta olsun gene oynanır, gene oynanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 portal prelude'u yapanlar gene çıkarır yakında bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Oyun 10 numara olmuş, özellikle dialoglar harika. Zaten gülümsemeyle bulmacaları düşünme arasında gidip geliyosunuz sürekli. Yalnız ilk oyuna göre aksyon biraz sönük olmuş sanki. Bi kaç tane hızlı hareket edilmesi gereken ve ölümle sonuçlanan tuzak benzeri yer var, onun haricinde hep durağan bulmacalar var. Şöyle bi hazırlık yapıp, havada uçarken canhıraş 2 3 tane portal patlatıp çözülebilen bi kombinasyon yok. Preludeda fazlasıyla refleks isteyen çözümler var diye eleştirmiştik ama bu defa da refleks iyice geri planda kalmış, bi de bulmacalar daha kolay olmuş sanki. Genelde takıldığım yerler hep, aa şurda duvar mı varmış dediğim yerler oldu. Ama oyun süper tabi, moar diye bekliyoruz yeni bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Oyun diyalog olarak gerçekten inanılmaz, sonu hele. Seslendirmelerin profesyonelliği bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 axedice said: Oyun 10 numara olmuş, özellikle dialoglar harika. Zaten gülümsemeyle bulmacaları düşünme arasında gidip geliyosunuz sürekli. Yalnız ilk oyuna göre aksyon biraz sönük olmuş sanki. Bi kaç tane hızlı hareket edilmesi gereken ve ölümle sonuçlanan tuzak benzeri yer var, onun haricinde hep durağan bulmacalar var. Şöyle bi hazırlık yapıp, havada uçarken canhıraş 2 3 tane portal patlatıp çözülebilen bi kombinasyon yok. Preludeda fazlasıyla refleks isteyen çözümler var diye eleştirmiştik ama bu defa da refleks iyice geri planda kalmış, bi de bulmacalar daha kolay olmuş sanki. Genelde takıldığım yerler hep, aa şurda duvar mı varmış dediğim yerler oldu. Ama oyun süper tabi, moar diye bekliyoruz yeni bölümleri. konsolcular da oynayabilsin diye kolay yapmışlardır bence. Hani mouse yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bu arada map yarışması düzenlemiş Valve sanırım, kazananları açıklamışlar. http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Portal_2nin_Harita_Yarismasi_Sonuclandi-17044.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 OST Volume 2 http://www.thinkwithportals.com/music.php Track list; You Will Be Perfect Halls of Science 4 Bots Build Bots An Accent Beyond Robot Ghost Story Die Cut Laser Dance Turret Redemption Line Bring Your Daughter to Work Day Almost at Fifty Percent Don’t Do It I AM NOT A MORON Vitrification Order Music of the Spheres You Are Not Part of the Control Group Forwarding the Cause of Science PotatOS Lament The Reunion Music of the Spheres 2 (Incendiary Lemons) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Co-op zevklimi? Ben indirim bekliyordum doğal olarak azıcık gecikmeli aldım oyunu ek mod fln varmı? Bir DLCden bahsediliyo ama bulamadım tam içeriğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 coop oynayamadım ben, ben oynayacağım zaman zaten herkes coopu iki kere bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 malesef illegal aldigim icin ben de oynayamiyorum su an coop. ama oyun sonuna kadar orjinal alinmayi hakettigi icin en kisa zamanda edinip baslamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bone ben yeni aldım gayet Co-op oynarım isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bone said: coop oynayamadım ben, ben oynayacağım zaman zaten herkes coopu iki kere bitirmiş. hiç oynamamış biriyle oynamalısın. aksi takdirde adam pat pat geçer sen de izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Coop'a arkadaş arıyorum, steamden allegronon diye eklerseniz oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 DareJedi said: Bone ben yeni aldım gayet Co-op oynarım isteyen varsa. mesaj çek steam'den, oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yunan myth http://img42.imageshack.us/img42/7696/portal2greek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 geçen gün coop bitirdik, baya zevkliydi. 6 saat mi ne sürmüştü. gene olsa gene bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Overseer said: yunan myth http://img42.imageshack.us/img42/7696/portal2greek.jpg imageshack koymuşsun da hotlinkinge izin vermiyor: http://i.imgur.com/1ZXlI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Portal 1'in bedava oldugundaki videoda sağ altta Atlas ve pbody varmış. 10. sn. http://www.youtube.com/watch?v=BDj1fYlwR00&feature=grec_index Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 portal 2 geliyor, içinde coop var diyen bir videoda görünmesi çok sürpriz değil yae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yunan mitolojisiyle olan bağı çok iyiymiş ya. her gün oyunla ilgili ağzı açık bırakan yeni detalar ortaya çıkıyor. valve'yi alnından öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 her geçen gün şaşırtıcı yeni bilgilere ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde elinden geleni esirgemeyen valveyi biz de tebrik ediyoruz tebrikler valve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 efendii, efendii hele bir oyna da öyle trolle! bilgisayar kaldırmıyo muydu yoksa kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar