abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tamam kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Evet ben de onu diyorum herkesi kesersin pusuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 throwing speclersen daha basarili olursun bidahakine. SSSss Bilader demeden agzina sokarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Nası bu kadar sevgi dolu olabiliyosun lan hasta mısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 günün püf noktası: tinerciye kibrit çakın alev alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bella said: benim yok tinerci hikayem.olmasın da zaten. nası yok kadıköyde akşam abi 1 lira varmı dedi bende sende varsa bana ver dedim al sana hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bigun kibris sehitlerinle arkadasla gidiyoruz, yerde sefil bi tinerci var bize dogru hamle yapti; - agggbiii sigara varmi? dedi.. arkadas ceplerini yoklari paketi cikardi, - al lan son bitane kalmis dedi tinerciye uzatti tinerci; - aggbi son dal sigara alinmaz, delikanliliga sigmaz dedi reddetti. heralde arkadasa adriana lima teklif etse bu kadar $ok olmazdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 benden de etilerin göbeğinde, elinde hızarla gezen bi adamın "abi bi sandviç yaptırsan be karnım aç" şeklinde bi talebi olduydu pehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 1 milyoncu banada gelmişti bi kere istiklalde tramvaya binicem tam geldi abi bi milyon var mı dedi dedim sadece bi milyonum var onla da tramvaya binicem (niye açıklıosam) oda bana ver sen kaçak bin bişi olmaz dedi bende hemen gelen tramvaya binip uzaklaştım mekandan hızlı hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ilk 3 sayfa başarılı sonrası haydi tinercilerle ilgili anılarımızı anlatalım topici olmuş. o elesso o tespitçi ve sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 geçmiş olsun aga...şükür buralarda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gece geç saatlerde bostancı civarında da oluyo hep tinerciler/sokakta yapayanlar. geliyolar yürürken yanımıza dertlerini anlatıyolar. sonra gidiyoruz evimize, onlarda banklara. ama yani şşt diyene bıçak çekmek falan psikopat mısınız lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 adamınbiri said: geçen gün arkadaşdan dönüyodum sabaha karşı 5 gibi otobüs durağının önünden geçerken bitane tinerci oturuyodu arkamdan gelmeye başladı elimi çantama attım bıçaklarım yanımdaydı yemek yapmaya gitmiştim şşşş biradeeer dedi çıkardım bıcağı ne var birader dedim yok bişi abim dedi arkasını döndü gitti :D bıçak dediğimde 23 cmlik chef knife aslan sen adamına denk gelmemişissin, bize mi tahacannn lannnnn diye o 23 cm i santim santim hatırlatabilir sana... birisine silah bıçak çekerken unutmayın o silah sizin sonunuz olabilir, 17 yaşımdayken bi kavgada elimden düşürdüğüm bıçak 9 dikişe patladı hala daha durur izi.. o gün bu gündür bıçak taşımam, silah olarak kuru sıkı da taşımam bi gün ofisimin önünde gençden bi çocuk kuru sıkı çekti birisine adam da assubaymış beylikle 2 el ateş etti çocuk öldü.. güvenlik için silahlanabilirsiniz (gerçekten lazımsa) ama şşşttt diyene bıçak silah çekilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Crematorium said: 13 14 yaşında falanken arkadaşla deli gibi geziyoduk bisiklet tepesinde bi gün arkadaş ille tutturdu kadıköye gidicez bisikletlerle. dedim orda bizi döver alırlar bisikletleri neyse gittik iskelede çiçekçilerin orda döner yiyoruz yan bankada bi adam oturdu gazete okuyo 10 15 tane boyacı geldi 1 2 si durdu ille tutturdu boyayalım die bende sandalet arkta beyaz spor ayakkabı var zar zor gönderdik 2 dk sonra 3 boyacı daha geldi bi tanesi yapıştı gitmek bilmiyo ne kadar dedim boya 250bin 500 veriyim git dedim yok ille boyuycam emek olsun ben dilenci değilim falan dedi ya dedim neyi boyıycan bende sandalet arkadaşta spor ayakkabı var dedi kenarlarını falan boyarım iyi dedim boya bende döner kola falan ikram ettim ters bişeyler yapmasın die asdfsdf bu boyarken kafasını kaldırdı artık bi 5lira atarsın dedi arkadaşa döndüm hahah duydun mu 5 lira istio hahaha dedim lavuk kaşlarını çattı o anda gazete okuyan adam kalktı tuttu bunu kolundan seni dedi karakola veriyim mi falan filan abi tamam yapmıycam dedi boyacı adam bizi gönderdi arkadaş bisiklete atladı nasıl bi göt korkusuysa 30 sn içinde kayboldu gözden bende fazla bilmiyorum sik gibi kaldı trafikte var karşıya geçemiyorum arkama bi baktım paramı verin lan die koşuyo boyacı 100 150 mt ilerde yakaladı kimsenin de sikinde değil eleman beni tutmuş tehdit ediyo kuruyemişçi kapıda çekirdek çitlio parayı verecem gitsin ama son parayı dönere kolaya verdim cebimde telefon olduğunu anladı dedi telefonunuda alırım bisikletide alırım yada bana paramı verin arkadaşı aradım ara sokaklarda bi yeri tarif etti babannem burda outuro gerekirse döveriz arkadaşları buluyim falan dedi boyacıyla beraber gittik yokuşun tepesinde ark beklio cebinde kağıt 1milyon çıkardı alıosan al dedi bıraktı parayı para rüzgarla uçuşunca beni bıraktı paraya koştu bizde yokuş aşağı pedalladık sonra dahada bisikletle falan gitmedim kadıköye şimdi para falan istediklerinde yumuşak bi dille yok mok diyorum hatta sigara isteyen bi tanesinden 2 dal sigara verip 1 lira almıştım parayı düşürdüm otobüs param yok falan die asdfasdf sigara istedi borçlu çıktı off ne uzun yazdım ahah Oğlum. Vürgül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben bi kere 17 yaşında dersaneden çıkmıştım. arkadaşı bekliyodum. ankara sakaryanın sonundaki köprünün altında kaldırım gibi duvara oturmuştum. tinerci geldi yanıma oturdu elinde tiner poşetiyle. ben kalkıp gitmeye çalıştım. korkma bişey yapmam, otur gibilerinden bi el hareketi yaptı. bende korktum gitmeye, geri oturdum. gelen geçen bize bakıyodu. sonra benim biyerim kalkmıştı haha korkmadan tinercinin yanında oturuyorum diye. sonra kalktı gitti tinerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 o değilde tinerci olasım geldi ne tinerciymiş bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ascraeus said: gece geç saatlerde bostancı civarında da oluyo hep tinerciler/sokakta yapayanlar. geliyolar yürürken yanımıza dertlerini anlatıyolar. sonra gidiyoruz evimize, onlarda banklara. ama yani şşt diyene bıçak çekmek falan psikopat mısınız lol. bostancıdakilerin hepsi beni tanıyo :D abim nasılsın diye geliyolar hatta bigün 5 tane peşime takıldı 2 dal sigara verdim oturduk anlattılar abi tiner aldık zar zor 5 lira toplayıp sonra bi adam geldi mehmeti dövdü*ufak bi çocuk var onu gösteriyo* tineride yere döktü zor kaçtı valla dedi lan gidin toplayın yine nolcak ama bende para yok be dedim yok abim senden para istemiyoruz biz ayıp ediyosun dedi canımsınız dedim görüşürüz abim dediler gittiler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 SodomVsGomore said: o değilde tinerci olasım geldi ne tinerciymiş bee evet değişik bi tinerciydi o. geri oturduktan sonra önce biraz gerilmiştim ama sonra rahatlatmıştı beni. gelen geçen bize tiksinerek bakıyodu. herkes çok salak görünmüştü gözüme. kesin ölmüştür o tinerci yıllar geçti. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ahaha benim bi arkadaşım tinerciye konuşarak anlaşabiliriz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 olm kaç senedir istanbuldayım dodge ediyorum hala bulaşmadılar, ne zaman soyulacam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Coder said: aslan sen adamına denk gelmemişissin, bize mi tahacannn lannnnn diye o 23 cm i santim santim hatırlatabilir sana... Unlikely... Gerek kötü diyetlerinin getirdiği weakness gerekse tinerden gelen disoriented debuffı sayesinde rakipleri silahları olduğu için paniklemediği sürece sağlıklı ve silahlı bir insanı alt edebilmeleri zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 razzRaziel said: günün püf noktası: tinerciye kibrit çakın alev alır zaten. ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Quiternoob said: Coder said: aslan sen adamına denk gelmemişissin, bize mi tahacannn lannnnn diye o 23 cm i santim santim hatırlatabilir sana... Unlikely... Gerek kötü diyetlerinin getirdiği weakness gerekse tinerden gelen disoriented debuffı sayesinde rakipleri silahları olduğu için paniklemediği sürece sağlıklı ve silahlı bir insanı alt edebilmeleri zor. fırlatma suretiyle(bıçak, tornavida, ne varsa, ki genelde fırlatacak raddeye geldiyse direk kafaya boğaza falan doğru fırlatıyolar) denk getirirse alt edebilir. adamın gözü görmez hiç bişiyi çünkü, her şeyi yapma özgürlüğüne sahip, ama sen yatarım falan diye korkup her şeyi yapamazsın. o açıdan bence de tinercilere bıçak çekmek pek akıl karı değil. gerçi bu telkinlerime kendim uymalıyım önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dun aksam disarda dolasirken tinercinin biri beni takip ediyordu, bana yaklasinca 31 cektim, ortamdan ucarak uzaklasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 eheh geçen yolda giderken bi mevzuyla karşılaştım. tinerci iki üç elemana gitti işte. bi cümle söyledi söylemedi adamlar girdi direk tinerciye. girdiler girmesine de adam hissetmiyo ki. sabit durup dayak yedi ayrılana kadar. hiçbi şey olmamış gibi gitti sonra gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar