Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mandalorian (2019) - Disney+

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Abiiiii

Bölümü yazarken şu adamdan ilham almadılarsa ne olayım...

Bir de bölüm çok amaçsız kısa ve nasıl desem... konusuzdu. Filler desem o da değil. "Biz bunu çekmiş bulunduk. Kusura bakmayın" End credits geldiğinde bug falan mı oldu diye kontrol ettim. 

Mesaj tarihi:

Adamlar öyle bir babyyoda yapmış ki 50 dakka boş boş onu gösterseler izlerim, inanılmaz güzel bir şey ya. Hayatımda figür almadım ama onun için figür önerisi varsa almak istiyorum valla.

Onun dısında dizi kendi çapında sabit performansta devam ediyor tatlı tatlı ya pişman etmiyor hiç.

Mesaj tarihi:

malesef SW dizileri buyuk imkanlara ragmen ogrenilmis her seyden kopuk aksiyon sahnelerine imza atmaya devam ediyorlar. bugunku yarismacimiz sahildeki catisma sahnesiyle mandalorian. obi-wan'daki yanlislikla komedi olan kisimlarin yanina eklendi.

Mesaj tarihi:

biraz manasiz bir bolum izledik hakikaten.

hani dizi 2-3 yil ara vermis. simdi geri donecek de, oyunculari uzun suredir gormedigimiz icin, "siz diziyi gormeseniz de aslinda onlar dizi evreninde yasiyorlardi. bakin neler yapmislar!!!" gibi bir durum oldu.

random ziyaret ve selam selam, o sen nerdeydin abi? bacanak doblo'yu satti mi? sizin emine yenge ankara'ya atanmis haaa.. ya bizim de grogu buyudu abisi, seneye sunnetini yaptiracagiz.

Mesaj tarihi:

Su maskeyi takmak zorunlu olmasa olmaz mi 😞  Yeni starwars filmlerini izlerken asla Starwars izliyormus gibi hissedemezken Mandalorian izlerken iliklerime kadar starwars evrenindeymis gibi oluyorum . Yine cok iyi bir sezon olacak gibi . 

• Yeni Oluştur...