ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 15 saat önce, Norak dedi ki: soyle official bir poster vermisler, 3. sezon teaser mi acaba, birde Lars Mikkelsen (Thrawn'in sesi) Thrawn olmus diyorlar soylenti. Bir bakmışssın Sebastian Stan'ı luke olarak cast etmişler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Boba Fett dizisinin cekimleri bitmis, Mandalorian'in 3. sezonu cekimleri yakinda basliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 kenobi de su an cekiliyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 yeni başladım da daha ilk bölümden şey hoşuma gitti, yeni dizi olmasına rağmen ilk üçleme gibi basit proplar falan kullanmışlar. kapıdan çıkan kim o kamerası, yürüyen kutu droidler falan. güzel bütünlük ve retro havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Boba: "Please, speak freely." Admiral Ackbar: "It's a trap!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Sessiz bi yerde izledim traileri. Eski filmdeki o cukurdan oncesini mi anlatiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 (düzenlendi) Sylvanas Mandalorian dizisini izledin mi? orada kaldığı yerden devam ediyor işte. Boba Fett yaşlanmış, göbeklenmiş ve o olayların üstünden yıllar geçmiş durumda. Star Wars: The Phantom Menace – 32 BBY Star Wars: Attack of the Clones – 22 BBY The Clone Wars – 22 BBY-19 BBY Star Wars: Revenge of the Sith – 19 BBY Solo: A Star Wars Story – 13 BBY – 10 BBY Star Wars Rebels – 5 BBY – 1 BBY A New Hope – 0 BBY The Empire Strikes Back – 3 ABY Return of the Jedi – 4 ABY The Mandalorian – 9 ABY Star Wars: The Force Awakens – 34 ABY Star Wars: The Last Jedi – 34 ABY Star Wars: The Rise of Skywalker – 35 ABY Kasım 1, 2021 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 (düzenlendi) Ha yok yeni basladim. Baglantili oldugunu bilmiyordum. Ayri spinoff sandim. Attack of clones'taki ayni klon aktorun olmasi iyi olmus. Kasım 1, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 boba fett fragmanı da hiç fena görünmüyor ama ben gene de esas din kardeşimizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 basladi book of boba FETT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Ayni kalite farkli abiler.. Guzel basladi tek eksik mandonun muzikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Bunlar yakında Jabba içinde dizi çeker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 1 saat önce, Xaero dedi ki: Bunlar yakında Jabba içinde dizi çeker... Guillermo del Toro Jabba'nin karteldeki yükselişini ve diğer Hutt'larla mücadelesini anlatan, Godfather in space tadında bir suç filmi çekmek istemişti vakti zamanında. https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/star-wars-guillermo-del-toro-lucasfilm-jabba-the-hut-godfather-a7679501.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 (düzenlendi) Mandonun OST'leri yakalayamamışlar. Aralık 30, 2021 Xaero tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 2. bölümü baya beğendim ya filmlerden iyi emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Valla senaryoyu çok sığ tutmazlarsa çok iyi gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Ben valla anlamadım. Hem mando, hem de boba fett accccayip güzel. Madem böyle güzel güzel diziler çekebiliyolardı niye o ahmakça filmlere bulaştılar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 (düzenlendi) Acquisition uzerine risk alma korkusu. Halbuki gerek yoktu zaman gosterdigi gibi. Filmlerde risk almak bir tik daha zor cunku canon olarak seriye ekleme yapiyorsun. Dizi sacma sapan olsa unutulur gecilir mesela o kadar etkilemiyor. SW film uzerinden tanimlanan bir seri sonucta. Clone Wars'u dusun bir kac tane remake'i vs yapildi, bazilarinin lafi gecmiyor. Solo da mesela baya dandik bir filmdi ama asil seride olmadigindan hatirlanmayacak yillar sonra. Ama su son uclemenin rezilligi sonsuza kadar kalacak malesef. Ben bunu defalarca yazmistim Force Awakens zamani. Star Wars oldukca basit ve derinligi olmayan bir IP gibi gorunse de batirmasi cok cok zor olan bir evren. Yani ozel olarak ugrasmak gerekiyor ki basardilar bunu son uclemede. Yoksa standart dark force villain, light force user uzerinden herhangi bir konu islesen bile yetiyor. Hayir zaten deli gibi satiyor, dusunsene Prequel Trilogy aslinda hikayesini bildigin trilogy olmasina ragmen gazla/heyecanla/beklentiyle izledik. Bugun dunyada kendini bu kadar rahat sattiran IP cidden sayili. Mando/Boba guzel gorunuyor, illa birsey bulmak gibi olmasin ama kullandiklari cekimlerden mi, renk paletinden mi sanki nedense hic SW havasi alamiyorum ben. Bu yeni yaptiklari filmlerde de boyleydi - atiyorum George Lucas'in filmleriyle karsilastirince - Episode 1-2-3 ile mesela. Tam betimleyemiyorum ama icine giremiyorum bir turlu cekimlerin. Ocak 6, 2022 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 3 saat önce, Aceace dedi ki: Ben valla anlamadım. Hem mando, hem de boba fett accccayip güzel. Madem böyle güzel güzel diziler çekebiliyolardı niye o ahmakça filmlere bulaştılar ki? kötü producer, kötü director, kötü writer birleşince öyle oluyor. Kathleen Kennedy iyi bir seri çıkarmak yerine agenda pushlamayı tercih etti. ayrıca George Lucas'ın prequel trilogy'de düştüğü hataya düştüler - oyuncak satmaca üstüne kurulu film yapmak. senaryo ve yönetmenler de bocalayınca, hepsi birden başarısız film üçlemesine neden oldu. öte yandan Mandalorian'da Jon Favreau ve Dave Filoni gibi kendisini kanıtlamış kişiler bulunduğu için, sonuç ortalamanın çok üstünde çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 ulan adamlar Tuskenleri sevdirdi bana/bize.sondaki war dance sahnesi harikaydı. bir ara boba ya köyden kız bakacaklar diye geçirmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 tuskenler mevzuya girecek ordu olarak falan kartele katılacaklar galiba yoksa bu kadar girişmenin bir mevzusu yok. bir de 9-10 yıl sonrası belki konuşmayı bile öğrenmiş olurlar common language'de falan derken tatlı olabilir cidden. ama 2. bölümdeki tusken story - güncel zaman olayı çok dengesizdi bir tek o rahatsız etti beni. biraz daha modern zaman arıyordum yalan yok sadfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 14 saat önce, Bone dedi ki: kötü producer, kötü director, kötü writer birleşince öyle oluyor. Kathleen Kennedy iyi bir seri çıkarmak yerine agenda pushlamayı tercih etti. ayrıca George Lucas'ın prequel trilogy'de düştüğü hataya düştüler - oyuncak satmaca üstüne kurulu film yapmak. senaryo ve yönetmenler de bocalayınca, hepsi birden başarısız film üçlemesine neden oldu. öte yandan Mandalorian'da Jon Favreau ve Dave Filoni gibi kendisini kanıtlamış kişiler bulunduğu için, sonuç ortalamanın çok üstünde çıktı. ek olarak: https://www.youtube.com/watch?v=K4yraLWs8T0&ab_channel=TheCriticalDrinker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Yeni üçlemeyi gördükten sonra prequel üçlemeyi hala hor görenin yatacak yeri yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar