Goering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 @goldbären let the lynch begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 yok ben övüyormuş gibi boklamak istemedim, gerekli çocuk / yetişkin dengesi var bu bölümde dedim. o dediğim stormtrooperlar cahilce açılan kapıdan koşuyor tam yoktu burada mesela. çok geniş bir kuşağa hitap eden dizide bizim birçok şeyi kestirebilmemiz veya daha önceden görmüş olmamız kaçınılmaz. önemli olan bunun batmaması. ben esas boneden korkuyorum bi wot gelecek yine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Spoiler Hahaha, sonda Mando utanmadan birde tehdit mesaji yollamis Cok iyi bolumdu. Ming-na Wen sharpshooter rolune cok yakisiyor. Gelecek sezon 1-2 bolumde Boba Fett in yaninda goruruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Müthiş bir bolum daha. hic bir filmine degismem bu diziyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 John Favreau resmen güzelliği getirdi ya bize, muhteşem bir bölümdü. "Let's just say they might recognize my face" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Spoiler random adamin yuzunun okunup sonrasinda her turlu bilginin verilmesi disinda guzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 ikinci sezonun en zayıf bölümüydü maalesef Spoiler adamın 180 derece dönüp iyi adam olması, kendini riske atmak uğruna katliam başlatması filan. 2dk öncesinde "komutanım tanır" deyip hemen sonra komutanı öldürmesi mando'nun zaten adamın yüzü görülmüşken miğferi çıkartması o noktada. arabadan aldır miğferi, sonra tam taranırken çıkar mando'nun yaptığı gibi. mando'nun fısır fısır konuşurken bunu anlatmak yerine kendi yapması. bölümde o kantine girilirken iqlar dip yapıyor senaryoda. gene kötü diyemem belki ama beyini kapatıp izlemelik bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Spoiler Mando eski emperyal çalışanı falan demek ki onun yüzünü onaylayıp bilgileri veriyor terminal ??? Hikayede öyle bi gedik açmak için kasmışlar sanırım, elemanın korkup içeri girmeyip işi mandoya yıkması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 (düzenlendi) On 11.12.2020 at 15:35, goldbären dedi ki: dizinin en iyi bölümüydü ki küçümseyerek geçe geçe falan izliyorum genelde, kapalı koridorda güruh halinde koşan aptal beyaz plastik adamlara post process lazer çarpması yerine en düzgün aksiyon planları olan bölümdü. hep böyle yapsalar keşke. fanlar daha da zevk alacaktır sürprizler bir yana. Gizli içeriği göster Alıntı Spoiler Mando'nun stormtrooper zırhı içinde dövüşürken, eski alışkanlığıyla gelen darbeleri parrylemesi fakat dandik zırhın çıtır çıtır kırılması ve buna içinden "hay amnk" diyişinin çok subtle şekilde hissedilmesi.. Aralık 14, 2020 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 (düzenlendi) Efsane bölümdü ya. izleyin mutlaka. Tüylerim falan dikenlendi. Sezon finali di mi bu Aralık 18, 2020 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 (düzenlendi) Güzel ve hüzünlüydü. En sonda kısa bir bölüm var atlamayın. Finaldi evet. Aralık 18, 2020 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Uzun zaman olmustu boyle bir final izlemeyeli, cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 49 dakika önce, Law dedi ki: Güzel ve hüzünlüydü. En sonda kısa bir bölüm var atlamayın. Finaldi evet. Spoiler orada "boook of..." diye geçiyor. Kitap mı yoksa yeni seri mi dizi olarak onu tam anlamadım. inşallah yeni seridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Seri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 film gibi bolumdu valla, Spoiler sondaki de spinoff dizi iste, bir suru geliyor zaten: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Superdi super. sezon mu bitti yoksa dizi mi, ne olur sezon bitmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 dizi bitti bye derlerse zaten yakarlar disneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 ALLAH VAR VE ADI JOHN FAVREAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Final mükemmeldi. Devamı gelsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 3.sezonun onayını daha 2 .sezon yayımlanmadan aldı diye biliyorum ben yamulmuyorsam. favreau bildiğin SW ın namusunu kurtardı.Keşke şu garabet son filmleri saymasalar lore dan.Rogue one hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 3 saat önce, Frostbite dedi ki: 3.sezonun onayını daha 2 .sezon yayımlanmadan aldı diye biliyorum ben yamulmuyorsam. favreau bildiğin SW ın namusunu kurtardı.Keşke şu garabet son filmleri saymasalar lore dan.Rogue one hariç Aptal ceoyu ve sjw severleri kovmadan yapamazlar. Resmen el freni gibi elemanlar köşe başlarını tutmuş daha iyi şeyler yapılmasını engelliyorlar. Tek şans öyle batırdılar bezdirdiler ki sw evrenini nası olsa bitiyor tutarsa diye verdikleri; john favreu gibiler daha özgün rahat çalışabiliyor neyseki. Umarım azıcık gözleri açılır şu kar ortaklarınında at koşturmasına izin vermez ceolarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 jon başgan olabilecek en iyi şekilde bitirmiş sezonu, yazan elleri dert görmesin. içim ferahladı resmen. disney’e geçtiğinden beri sw’den çıkan açık ara en iyi yapım bu dizi kesinlikle. Spoiler tam tadında bitirdiler grogu’nun hikayesini, emo sith tarafından kesilmemiştir umarım ama ne oldu acaba ona. şimdi bakalım bo katan ile neler olacak, oradan yeni bir arc doğuverdi bir anda. main quest’i tamamladı, artifacti kaptı. tvdeki en iyi rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 (düzenlendi) Kusursuz bölümdü cidden ya, Spoiler Ahsoka beklerken Luke gelmesi vs. inanılmaz güzel düşünülmüş bir şey resmen. JJ Abrams için kötü oldu yeni üçleme resmen. Her şeyi senin kontrolüne vereceğiz dediler, sonra aldılar. Bombok şeyler yaptılar, sonra gel kurtar dediler. Elinden gelenin en iyisini ypatı son filmde o enkaza da işte o kadar kötü duruma soktular ki... Aynen ceo vs. kovulmalı şu mando'nun başarısından sonra resmen. içine sıçtıkları şeyin kaybettirdiği itibarı toplamak o kadar zor ki.. Aralık 19, 2020 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Güncel mesajların tepesinde spoylır var........ Mod olacak bi de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar