progamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2026 çıktı bugün filmi. 3 dizi bölümünü birleştirip koymuşlar sinemaya. Diziden pek bi farkı yok. Değişik bir şey de olmuyor zaten filmde. Hikaye ilerlemesi filan da yok. Mando'nun side questlerden birini izledik. Hani spoiler'a yazacak bir şey bile olmadı filmde sdf.
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2026 Bende benzerini yazmaya geldim. Yarim sezonluk hikayeyi film diye kaktirmislar. Hikayede Progamer'in dedigi gibi side quest. Jon Favreau kafa olarak film formatindan kopmus, dikkatli bakilinca dizi bolumlerinin bitis noktalari cok net gorebiliyorsun. Spoiler Baslar baslamaz, o kadar oyuncagini, modelini yaptik, sonra gittik guzelim gemiyi patlattik, Kathleen Kennedy kizdi, o yuzden al sana gemi diye adama Razor Crest verdiler, sfhsfhs.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2026 Neyse evde izleriz Disney'den 6 ay sonra. 1
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2026 Spoiler çok dandik olmuş ya
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2026 IMAX gidecektim bi denk getiremedim, iyi ki gitmemişim diyorum ya yorumlar fecaat. Disney e gelsin de izleriz
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2026 Ben gitmek istedim de gidemedim ya başkalarına gittik, o arada hızlı kalktı yakın salonlardan.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2026 Streaming te boş vakitte izlenecek film. Zaten pek filmde degil, yarim sezonluk dizi. Klimasindan faydalanmak için gidilmiyorsa sinemada izlemenin bir anlamı yok. Kisacasi gitmemekle bisi kaybetmemissiniz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2026 (düzenlendi) Eğlencelik disney filmi olmuş. Bol komikli şakalı... Kan dökülmeyen rambo... Fazla anlam ve güç yüklemesi yapılmış karaktere. Şu ana kadar hikayenin hiç bir yerinde yokken bir anda böyle power character abartı.. kadroda martin scorsese var dsadas başta ismi görünce şok oldum. seslendiren kadroda kendisi. Spoiler güzel olan zeb'i görmekti. kaslı hutt fkadjdkasd Haziran 24, 2026 BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar