goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 2 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Bunu hiç star wars izlememiş bir insan olarak izlesem yazık mı olur? yazık olur çünkü plottaki deliklerden armada geçer. sw fanboyu olmadan izleyince 1990'larda atv'de yayınlanan viper dizisi kadar keyif alırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Ya bakma bu golda izle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 ya bi kere bi insan neden star wars izlemez önce oradan girmek lazım. Git önce Star Wars izle bunu sonra izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 meşgul bir iş insanı kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 7 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Bunu hiç star wars izlememiş bir insan olarak izlesem yazık mı olur? Kendine yazık etmişsin ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Ya yıllardır izleyeceğim, bir türlü olmadı. Neden olmadı bilmiyorum, hiçbir fikrim yok. Haklısınız ben olsam ben de gömerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 14 saat önce, Boneslark dedi ki: İçeriği gizle Kafa göz dağıtması kaskı parçalaması değil de , stormtrooperı beskar erittiği forge un içine attığı stormtrooperdan eser kalmadı evet benim de daha çok o dikkatimi çekti ehu. high ground'dan öte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Buradaki IG uniti kaçınız anımsadı? Ben ki eski triloiyi en çok izleyenlerinizdenimdir, bi yerden anımsıyorum dedim ama noktaları birleştirememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Action figure'u bile vardı bende, hatta hala bir köşede duruyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Abi IG-88 o. Expanded Univers'te patlatılmadan biraz önce Death Star 2yi ele geçiriyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 IG-88 bambaşka bir droid, yazdık ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Yukarıdaki ESB'den alınan videodaki IG-88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Tamam olm sana bişi demedim ki sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Dizi kahramanlari icinden cikamayacaklari durumlara sokmasa daha iyi olacak. Hayir sonra kurtuluyorlar ama kurtulma sekilleri hic ikna edici olmuyor. Ne bileyim, etraflarini daha az dusman cevirsin mesela ya da kahramanlar daha az dezavantajli olsun ama ayni sekilde kaygilansinlar - hem boylece biraz daha insanilesirler. Bazilariniz yine "Star Wars bu ne bekliyon ki" falan diyecek yine ama dizi kendini izletince bunlar goze batiyor. Spoiler Womandalorian'in sahnesi neydi oyle ya, resmen Genckan'in klibindeki figuranlar gibi dovustu Stormtrooperlar. Tufekle charge etmeler falan asdfasghj. Icinden cikarmayi beceremeyeceksen ya karakterden taviz ver ya da sokma iste karakteri o duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 olur mu abi swnin en iyi dövüş sahnesiymiş orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 RPG oyunu gibi gidiyor senaryo, acikcasi hosuma da gidiyor Armorer ablayi daha cok gormek istiyoruz. This is the way! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Bence senaryo yok zaten, masaüstü RPG oynayıp sonra hadi bunu live action çekelim demişler herhalde:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 İşte bunlar hep Star Wars 1313 yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 İkinci sezonu ne zaman başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 2020 sonbahar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 bundan once ilk planlanan sw dizisi Underworld'un test videosunu vermisler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 (düzenlendi) repost Şubat 1, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 "Daha kotusunu yapabilirdik, yine buna sukredin" diye mi koymuslar acaba. Every New Star Wars Story; Step 1 : Steal plans Step 2 : ??? Step 3 : Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 ne kotuymus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar