Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Spoiler boba fett miydi en sondaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 new hope'dan kalan mekanlari gormek guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Tatooine Flight Control'u seslendiren Steve Blum reis'miş, credits'lerde farkettim. Sondaki adam bence Boba Fett değil, Boba Fett olsa Fennec öldüğü anda yukarıdan Slave I ile bombalardı yada tamir atölyesinden çıkışta kıstırırdı. Eğer Boba Fett'i ilk sezona cameo'dan hallice koyarlarsa gerçekten üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Sondaki adam Bill Burr çıkarsa şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Boba olabilir o ya, Tatoonie'de olması gerekiyor zaten başına gelenlerden sonra vs... Slave I'i yok ki o dönem yüksek ihtimal, gg olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 (düzenlendi) 13 saat önce, Natanyal dedi ki: Boba olabilir o ya, Tatoonie'de olması gerekiyor zaten başına gelenlerden sonra vs... Slave I'i yok ki o dönem yüksek ihtimal, gg olmuştur. Sarlacc sonrası canon materyal görmedim yada denk gelmedim Boba Fett hakkında. Bu arada genel gidişattan hayli memnunum, Armored Trooper Votoms'da Chirico Cuvie'nin Uoodo arc zamanlarını anımsatıyor. Tek bildiği şey öldürmek olan adamın çevresiyle bağlantılar kurma ve kendisinden çok daha büyük birşeylerin akışını değiştirme hikayesiydi o da. Aralık 7, 2019 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 ahah çok iyi yiddle ya. valla ben bu bölümü de gayet beğendim, space western havasındaydı tam. bütün seri golgo 13 gibi haftanın bountysi modunda da geçse ona da tamamım zaten. her bölüm kullanmalık one liner çıkıyor ama, bu sefer de Alıntı that’s my line. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 On 07.12.2019 at 07:56, Lopeth dedi ki: Gizli içeriği göster boba fett miydi en sondaki? En büyük teori o şimdiye kadar gördüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 On 06.12.2019 at 19:59, Lopeth dedi ki: en iyisinin seçebilmek için hepsini dinleyememişiz senin gibi "hepsini" dinlemedim ama en azından müzik zevkim kötü değil senin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) dizi ayrı kötülenir, müzik ayrı kötülenir, sonra karşıdakine suç atmaya çalışarak üste çıkılır. I =o= Paticik Aralık 9, 2019 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Bu diziye kötü diyeni öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Ben begendim, 5 bolum su gibi akti. Theme i, karakter i, setting filan cok iyi olmus. Kotor ve 80-90 lardaki dizilerin havasi var. Bolum suresi cok uygun, 50 dakika yapicaz diye lastik gibi uzatmamislar. Her bolum individual olaylar arka hafif hafif donen overarching story. Casting te iyi olmus. Ana hikayeye bir kac dakika daha agirlik verirlerse super sukela olur. Jon Favreau bu isi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Bu diziye kötü diyeni öldürürüm. ya şimdi düz kötü dersen sığ kaçar, kötüden ziyade sinir bozucu kötü noktaları var. harcanan emek ve para yüksek ama bi de hitap kitlesi var etken. şimdi adamlar çok para harcamış ama disney animasyonu seviyesinde bişi çıkarmışlar. izlerken arka planı sorgulamayacak, mantıktan yoksun kurgusuna aldırmayacak, kan görmemesi gereken hatta küfür de duymaması gereken bi kitle dizinin hedefi. e bu kadar prodüksiyon yapınca tabii ki de izlettiriyor kendini ama hitap kitlesi yüzünden sık sık eşki tadı veriyor izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Bu diziye kötü diyeni öldürürüm. Suç ortağın olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 This is da wae my bruddah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Kötü değil ama vasatın bir tık üstü. O bir tık da çocuktan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 8 saat önce, Bone dedi ki: "hepsini" dinlemedim ama en azından müzik zevkim kötü değil senin gibi ortaokulda olsam bayılırdım mesela jın jın lı böyle gitarlı, çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 son iki bölüm kötüydü işte, fan service ile iyi diziyi karıştırıyorsunuz siz. nerede ilk 2 bölüm nerede son 2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 ne zamandır seyircinin izlerken eğleneceği birşey yapmaya fanservice denmeye başlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Bi 3-4 senedir falan. Yaklaşık olarak "Ben çok cool'um ona göre! Böyle standart fanlardan değilim, arkasını görebiliyorum, lütfen bana saygı duyun beni karizmatik görün. Fanlardan daha üstün daha objektifim çünkü, öyle gözükmek için beğenilenleri de basit oyunlar diye yaftalarım" psikolojisi yerleştiğinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Basit ötesi hatta, böyle devam ederse bırakırım direk ben. Siz eğlenmeye devam edersiniz eski seriden copy paste ler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 valla ben kotor dönemciyim, jedi veya evreni kurtarmak içermeyen space western'e de kapım açık. fan olarak talebim bu, servis lütfen garson! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Lopeth izlemeyi bırakırsa bu diziyi izleyenlerin %50'si izlemeyi bırakır yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 guzel fan service yapiyolar hakkini vermek lazim, ama neden cgi phantom menace'dan kalma gibi duruyor ya. lucas art isin icindemi bilmiyorum ama pit droidlere kadar c/p sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar