Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Kizlara bi sans verin la belki guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Hicbirini tanimiyorum ama dizi film cehaletimdendir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Hadi kadınlardan Ghostbusters olmaz değil. Ama şu film de Bridesmaids II gibi olacak. Keşke engellemenin bir yolu olsaydı faciayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Engelenemez artik ama ikinci engellenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 butcesi ufak sayilmaz pek, tomorrowland gibi patlayip toplayamazsa noktayi koyarlar aninda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CIRVl8QWoAIzNzy.jpg mckinnon'la wiig'i alsınlar, başka iki kişinin yanına versinler kadın ya da erkek. bir tek mckinnon egon havasını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bill murray yoksa çöp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 tipiyle ilgisi yokik konunun, 4 tane cacık oyuncu eski ekibin yerinide dolduramaz, karakterlerin icinide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 elesso said: bill murray yoksa çöp zaten şu bill murray'in kendi suçu yalnız, ramis oynatmak istedi, geri çevirdi hep. öldürdü adamı inadından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 verdikleri teklifi beğenmemiştir yerine oynattıklarına bakınca neden beğenmediğini de anlayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 inyormaynd said: Hay arkadaş postu yeni gördüm ilk sayfayı okuyunca hayvan gibi ümitlendim sonra baktım ki eski postmuş dedim kim neden hortlattı sonra bir de ne göreyim EMEĞİ GEÇEN HERKESİN İKİ KAT ALLAH BELASINI VERSİN. /capslockoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bingildak said: verdikleri teklifi beğenmemiştir yerine oynattıklarına bakınca neden beğenmediğini de anlayabiliyoruz. teklifle alakasız ya, "oynarsam sadece hayalet olarak oynarım" dedi arıza adam. bu yeni projeyle alakası yok zaten, eski grubun beraber oynayacağı bir film olacaktı. ramis ölünce o tamamen iptal oldu, sıfırdan yeni proje oldu isim hakkıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Bana göre, kaliteli oyuncular için paraları yokmuş. Bu kadınları bulmuşlar bi yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Hem şişmanım, hem çirkinim hem de kadınım neden ghostbuster olmayayım... misogony misogony diye ağlayan ebleklerin eseri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 yanacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2015/02/Lincoln-sjw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 yildirimokur said: Bana göre, kaliteli oyuncular için paraları yokmuş. Bu kadınları bulmuşlar bi yerlerden. Alakası yok abi Melissa McCarthy dediğin kadın Bill Murray dışındaki kadronun toplamından fazlaya patlamıştır. Tamamen Bill Murray yoksa biz de başka bir hareket deneriz bari kadınlara hitap edelim komple diye ortaya çıkmış işte. Kristen Wiig de onun bi tık altıdır parasal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 yonetmen diye feig gavatini tutmalariyla basladi olay iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Esas şu kadının oynaması gerekiyordu: http://i.imgur.com/Hy9etGg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 değişen konJONKTURE uygun olarak eşcinsel koysunlar onun yerıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 eşcinsellik var gibi zaten 2 si lover gibi gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 hakikaten sigourney weaver iyi olurdu ama o da yaşlandı, bütün eski ekip 60-70 yaşında filan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bill murray de görünecekmiş. ulan bill, ramis'i reddede reddede öldürdün adamı, sonra gidip şu filmde oynayacaksın. püh sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ibne ya, sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar