scorch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 insanlar mal gibi gözlükle izlemeyi cok sevio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://images.sodahead.com/polls/000246842/polls_3D_glasses_404_675044c_3514_197720_answer_5_xlarge.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 haters... http://icdncube.posta.com.tr/editor/BBR/2010/05/28/fft7_mf244370.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 scorch said: insanlar mal gibi gözlükle izlemeyi cok sevio peki ya hep gözlük takmak zorunda kalanlar napacak? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 eet kesinleşmiş artık senaryo hazırmış, çekimler baharda başlıyormuş. bill murrayin olup olmayacağı hala belli değilmiş ama çekimler kesin başlıyormuş billi yada billsiz: Dan Aykroyd, the man behind the “Ghostbusters” movies, says the hotly-anticipated "Ghostbusters 3" will finally start filming this spring. With or without Bill Murray. “Yes, we will be doing the movie and hopefully with Mr. Murray," Aykroyd told Dennis Miller on his radio show. "That is our hope. We have an excellent script.” But while he admits, “Billy was absolutely the lead and contributed to it in a massive way,” Aykroyd points out, “The concept is much larger than any individual role.” in the next movie, Aykroyd says, “We get to hand the equipment and the franchise down to new blood." And speaking of new blood, Ashton Kutcher’s name has been thrown around in relation to a younger squad. bide topiğin başlığı değişsin ghostbusters 3 olsun, reboot değil çünkü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bill Murray kesin olmıcakmış, proje durdurulmuş şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 hadi ya. tüh. çok güzel bir film olurdu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bu 4 hatun kişi oynayacakmış yeni Ghostbuster remake inde başrolleri, kadın olacak yani ana kadro. Yönetmen Paul Feig. "Actresses Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, and Kate McKinnon make up the cast of the reboot directed by Bridesmaids helmer Paul Feig. They hope to begin filming this summer." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 allah belasini versin emegi gecen herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu senaristler yönetmenler o kadar para kazanıyo, ama hala bi yaratıcılık yok arkadaş. varsa yoksa reboot, remake, çizgi romandan uyarlama. ama spawn filmine bi remake yapmadılar, en çok o üzüyo beni, hala spider man,batman,süpermen peşinde koşturuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aquila said: allah belasini versin emegi gecen herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Hopebusters :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bari guzel birileri oynasaydi..victorias secretciler olur mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ah harold ramis çok erken gittin. :( bill murray de inatçı keçilik etmeseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Gender equality, yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yine çocukluğumuz güzel bir anısını mahveddecekler isid kovalasın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Hay arkadaş postu yeni gördüm ilk sayfayı okuyunca hayvan gibi ümitlendim sonra baktım ki eski postmuş dedim kim neden hortlattı sonra bir de ne göreyim EMEĞİ GEÇEN HERKESİN İKİ KAT ALLAH BELASINI VERSİN. /capslockoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 JrStorMesT said: bu senaristler yönetmenler o kadar para kazanıyo, ama hala bi yaratıcılık yok arkadaş. varsa yoksa reboot, remake, çizgi romandan uyarlama. ama spawn filmine bi remake yapmadılar, en çok o üzüyo beni, hala spider man,batman,süpermen peşinde koşturuyolar. katılıyorum, bi de crow lazım temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Yalakalik olsun diye butun ekibi Bridesmaid ten getirmek nedir yahu? Oldu olacak adi da Bridebusters olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Laraken said: JrStorMesT said: bu senaristler yönetmenler o kadar para kazanıyo, ama hala bi yaratıcılık yok arkadaş. varsa yoksa reboot, remake, çizgi romandan uyarlama. ama spawn filmine bi remake yapmadılar, en çok o üzüyo beni, hala spider man,batman,süpermen peşinde koşturuyolar. katılıyorum, bi de crow lazım temiz. abi crow zaten muhteşem bir film. lütfen remake ile bozmasınlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ghostbusters ın başına gelen remake inde Crow u Justin Bieber in oynaması gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://images.sodahead.com/polls/002359023/5827962082_disgusted_answer_2_xlarge.png quixef said: Bu 4 hatun kişi oynayacakmış yeni Ghostbuster remake inde başrolleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 aquila said: allah belasini versin emegi gecen herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 quixef said: Bu 4 hatun kişi oynayacakmış yeni Ghostbuster remake inde başrolleri, kadın olacak yani ana kadro. Yönetmen Paul Feig. "Actresses Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, and Kate McKinnon make up the cast of the reboot directed by Bridesmaids helmer Paul Feig. They hope to begin filming this summer." Bu haberi bir süre önce söylemişlerdi ama asparagas diye fazla umursamamıştık. Ama kesinleştiyse ciddi facia bir durum. Sırf SJW'ların etkisinden dolayı yaptıklarını düşünüyorum. Ivan Reitman yönetmiyor, Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts oynamıyorsa, izlemenin de bir anlamı yok. Robocop gibi saçma bi rebootla daha beraberiz. Bari manken kızlar oynatsalardı, en azından bir işe yarardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Gişede dayak yiyince bir daha denemezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar