Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amazing Spider-Man (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
transformers 3, serinin en iyi filmi olabilir ama harbi çok büyük atar yapanlar var :)

bu arada tobey maguire inanılmaz cuk oturmuştu peter parker tiplemesine. direk görüp "oha net olmuş" demiştim. yeni eleman eh işte..
Mesaj tarihi:
Abi Tobey Maguire'a göz alışkanlığınızdan mıdır bilemedim de baya başarısız bir Peter Parker idi kendisi bence. Andrew kardeşim direk şökürt diye oturmuş diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
ya bende bu cocugunu never let me go'dan sevmiyorum, spastik bisiydi orda...
bide gitti guzeller guzeli carey mulligan ona asik oldu, sinir katsayimi yukseltti cocuga karsi sdf
Mesaj tarihi:
andrew garfield'de daha bir ultimate spider man serisindeki peter parker'ın tipi var. tobey daha bir amazing - spectacular karışımıydı, ama eski sayılardaki peter tiplemesiydi.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Bendeki antipati 3. filmden de olabilir tam olarak emin değilim. Ağzının ortasına 2 tane patlatmak istemiştim filmi izlerken.

http://i.imgur.com/gsbss.jpg
Mesaj tarihi:
ilk batmanler böyle lunapark gibi cıvıl cıvıl neşeli hafifte aksiyonluydu.
Nolan aldı karanlık dehşet saçan bi hale getirdi batmani.
ilk spidermanler de öyle bence.
Şimdi hayvanlar gibi aksiyonlu karanlık bi tip olucak spiderman bence.
yeni tarz o çünkü. iyimsi karaktere dehşet saçtırtıp aslında doğalı böyle dedirtmek.
Mesaj tarihi:
ama batmanin önceki filmleride baya başarılıydı.sadece eglencelik komikliydi demek ayıp olur

robinli olan kötüydü

ama jack abinin oynadıgı falan başarılı

batman filmleri her zaman güzeldi kısaca.nolanda yine güzel bi seri yaptı

spiderman kötü.
Mesaj tarihi:
Chris_Metcalf said:

ilk batmanler böyle lunapark gibi cıvıl cıvıl neşeli hafifte aksiyonluydu.
Nolan aldı karanlık dehşet saçan bi hale getirdi batmani.
ilk spidermanler de öyle bence.
Şimdi hayvanlar gibi aksiyonlu karanlık bi tip olucak spiderman bence.
yeni tarz o çünkü. iyimsi karaktere dehşet saçtırtıp aslında doğalı böyle dedirtmek.

ilk batmanler derken batman forever ve batman & robin izledin sanırım.
Mesaj tarihi:
Red said:

ama batmanin önceki filmleride baya başarılıydı.sadece eglencelik komikliydi demek ayıp olur

robinli olan kötüydü

ama jack abinin oynadıgı falan başarılı

batman filmleri her zaman güzeldi kısaca.nolanda yine güzel bi seri yaptı

spiderman kötü.

abi batman'in eski filmleri ağır derecede kötüydü. trafik kazası kötülüğü de değil, bariz tren kazası ya da nükleer reaktör kazası derecesinde kötüydü.

arkadaşlarla ahahah ne kötü ya denilecek kadar kötülerdi. ilk film kötü değilse bile eh işte idi hani.
  • Yeni Oluştur...