imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bu filmi çekerken nasıl kimse ezilip ölmemiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 o zaten filmin etkisini artırıyor. nasıl bir lojistik var ya onca arabayı kaynakla çöle taşı, bir tanesini devir geri al tekrar yürüt bir tane daha devir falan. cgi az genellikle. uçuşlar kazalar falan ESSAH. aksiyon anlatımı da çok başarılı, kim ne yaptı da nereden ne geldi, o tempoya rağmen gayet güzel anlıyorsun olan biteni. transformers gibi kimin kime ne vurduğu belli olmayan metal poligon yığını gibi değil, veya dark knight gibi habire araçların sırası yeri değişmiyor. george miller baya baya idol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 happy feette de aksiyon sahneleri cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Suark said: ya bu arada Binlerce sorum var wikilemeye üşendim bu adamlar neden beyaz? kanlarımı cekılıyor? peki neden? Gıdayı nerden buluyo bu dayılar?. Araçlar nasıl sağ kalmış? kendileirmi yapıolar motorları falan? ölümsüz dayı nası almış orayı max yakalanmadan once nabıodu dıger ulkelerdede mı durum boyle agızlarına sıktıkları sey ne? kafa mı yaıo yoksa sembolmu sadece Warboylar hakkında bilgi: http://madmax.wikia.com/wiki/War_Boys Immortan Joe'nun orayı nasıl ele geçirdiğini anlatan çizgi roman var. Max'in yakalanmadan önce yaptıklarını da oyunda göreceğiz. Yiyeceklerin büyük kısmını tepedeki bahçelerde yetiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://teamcoco.com/video/conan-comic-con-mad-max?playlist=x;eyJ0eXBlIjoiZXRhZyIsImlkIjo4OTAzMX0 burda da dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ahaha conan ya hep iyi hep iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=M3fLazkWCgE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 şöyle canavar aksiyon sahnelerini böyle abana abana çeken ekibe rağmen MEH AKSİYON FİLMİ Mİ 3/10 diyip giden KIRIK VE ILIK adamları anlamıyorum... MAN UP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ne iyiydi be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 goldbären said: şöyle canavar aksiyon sahnelerini böyle abana abana çeken ekibe rağmen MEH AKSİYON FİLMİ Mİ 3/10 diyip giden KIRIK VE ILIK adamları anlamıyorum... MAN UP. isim ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 progamer said: of şu filme sinemada gitmeyen kafama sıçayım sdf çok iyiydi. bilmukabele 300-pacific rim fln ayarında,10 numara,erkeg adam filmi,sapına kdar eğlenceli aksyon,çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Aluriel said: goldbären said: şöyle canavar aksiyon sahnelerini böyle abana abana çeken ekibe rağmen MEH AKSİYON FİLMİ Mİ 3/10 diyip giden KIRIK VE ILIK adamları anlamıyorum... MAN UP. isim ver red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 red -> zevksizlik elemental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 cidden buna da öyle birşey yaptıysa http://i.imgur.com/I9S8BSf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 tam bir g5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 red değil ılıkcaster için dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Salakcaster'la sen özünüzde aynı adamlarsınız abi çok eleştirme bir filmde ayrı düştünüz diye dfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 filmi kuzenime onerdim ki kendisi araba manyagıdır muzik zevki iyidir falan adam yazlıkta açık hava sinemasında gitmiş ve filmde uyumuş ak beyenmedim diye geldi ben bunu napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 müzik zevki iyidir dediğin büytük ihtimalle dale don dale araba manyaklığı da modifiye civic kafasında herhalde. başka türlü şu aksiyonu beğenmemek için ya fast & furious kölesi falan olmak ya da robotların aşkı gibi ılık filmlerin adamı olmak lazım. @zaenin benden her duyduğunu size yetiştiriyor demek ki tahmin ettiğim gibi. kaypakcaster... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 söylencek şey zaten belli ya http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/df/d4/fe/dfd4fee8b212c100e10efb6efe77159a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Ya film gorsel acisindan falan cok hostu, Tom Hardy cok guzel oynamis deliyi ama boyle konusuz film gibiydi. O acidan hayal kirikligina ugratti. Ne diyosun lan admin dicekler icin honest trailer'ini koyayim hatta, anlatmaktan kolay. heh http://www.youtube.com/watch?v=0RXhcqdewf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ERKEG GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 goldbären said: şöyle canavar aksiyon sahnelerini böyle abana abana çeken ekibe rağmen MEH AKSİYON FİLMİ Mİ 3/10 diyip giden KIRIK VE ILIK adamları anlamıyorum... MAN UP. applev0dka said: etek giyin beyler ban pahasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 DarKRideR said: ERKEG GELDİ SAGOL CICEGIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 This is the FURY ROAD legend that George Miller wrote on flight from LA to Australia in 1997. http://i.imgur.com/c9NxZbl.jpg kolpaysa bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar