Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 şöyle ki kutsal damacana'nın ilk filmi büyük ihtimalle en beğendiğim türk filmleri listemde ilk 3e girer, hakkaten. anlamadığım şekilde aşırı eğleniyorum o filmi her izlediğimde. ikinciyi de o gaz ve hevesle izledim. bi kere film absürt, değişik. yani çılgın dersane veya maskeli beşler tarzı yeni dönem komedilerden baya farklı. lakin ilk filmin yanında sönük kalmış ya. hatta şöyle diyebilirim, ilk filmi baya sevmediyseniz bu filmden nefret etme ihtimaliniz yüksek. saniyeleri sayarsınız. yine de evde alkol ortamında gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 tamam şu son yorum dan sonra gidebilirim =) tokat ta ki sinemalara türk filmi dışında film gelmiyor ilk film i yine izlesem yine egleniyorum . eh bu şartlar altında gidecek daha iyi film göremiyorum zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Gözümden yaşlar geldi filmde... Ama gülmekten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Zamanında new moona gidelim diye ısrar ettiğimiz arkadaşın intikamı feci oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ilk film = filmin başı gemi sahnesi o kadardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Rock said: Zamanında new moona gidelim diye ısrar ettiğimiz arkadaşın intikamı feci oldu. ahahahaha (sesli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 goldbären said: bu filmi beğenenler de mi var yav? hayır "komik yerleri de var 2-3 tane de olsa" demişsiniz, inanmıştım nerdeyse ama şu koyduğunuz seçmece yerler tebessüm bile ettirmiyorsa ... şafak sezer ve tayfası film sektöründen banlanmalı. Doğru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Adam yetenekli de kafa yok biraz.Güzel komedi filmi yazan biri onu filmlerinde oynatsa iyi olur.Yetenekli adam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Baggio said: goldbären said: bu filmi beğenenler de mi var yav? hayır "komik yerleri de var 2-3 tane de olsa" demişsiniz, inanmıştım nerdeyse ama şu koyduğunuz seçmece yerler tebessüm bile ettirmiyorsa ... şafak sezer ve tayfası film sektöründen banlanmalı. Doğru söze ne denir. bazı konularda fikir birliğine varmamız sevindirici. şafak sezer kendine göre bir tayfa oluşturdu ve onlar için senede iki tane aynı ayarda FİLİM çekiyor. gelin görün ki bu filmleri ister IMAX ile izleyin, ister defter kenarına çizilerek oluşturulan sayfa atlamalı animasyon olarak izleyin hiç fark etmez. sinema değil çünkü, fıkralarla türkiyenin perdede oynayanı gibi filmler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ilk filme kıyasla vasatın da altında zaman ve para kaybı bir film olmuş. "şafak sezer hayranıyım, tipine her lafına gülüyorum o adamın" demediğiniz sürece her zaman için piyasada paranızı hakedecek başka film bulabilirsiniz. gitmenize gerek yok. hatta kanal d verdiğinde izlemeseniz bile olur. gülme eşiği oldukça düşük olan ben bile toplam 5-6 kez "kehkeh" diye gülmüşümdür o kadar. tekrarlıyorum, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ilk film zaten yeterince zaman ve para kaybı sağlıyordu, daha da kötü olmuşsa hayal bile edemiyorum. Reziller, pislikler diyorum forum kuralları çerçevesinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Filmi izlerken sadece şunu çok merak ettim. Bu şafak Sezer filmi çekerken 300-500 kişilik ekipten hadi ekibide geçtim şafak sezer'in karısı kayınçosu bakkalı kasabı bile demedi. Olm şafak bu ne tırt bi film nabıon hacı sen? Ya hatır gönül için gittiğim filmde 2 kere güldüm sadece. Bunalıma girdim böyle salak bişey olur mu ya? Bu fimin kültür ve turizm bakanlığına şikayet edilmesi gerek. Şafak sezer'e ülkede sanat yoluyla terörist saldırıda bulunduğu gerekçesiyle dava açılması lazım Kelime bile seçemiyorum rezilliği anlatmak için hala titriyorum. Hakkaten filmde midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bayağı kötüydü film. canım filme gitmek istedi fakat zaman sıkıntısından dolayı tek uygun film bu vardı. ilk filmi de izlememiştim, aklımda hiç bir fikir olmadan tarafsız gittim ve bayağı kötüydü. televizyonda gösterseler izlemem o derece. bu konuyu görmemiş olanlar varsa görsün diye, gerçi vizyondan kalkmıştır ama dvdsini falan alıp da izlemeyin yazık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ilk filmle ikincisi arasındaki tüm kalite farkını oluşturan etken Ahmet Yılmaz'dır, başkası değil. Leman'da yazardı, hala da yazıp çiziyodur sanırım. Artık almadığım için bilemeyeceğim, ama tam detay adamıdır, mükemmel tespit yapar. 2. filmde senarist kadrosunda olmadığını görünce "olmaz bu iş" demiştim, düşündüğüm gibi de oldu netekim aha ahmet yılmaz hk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Noyanh said: ben asıl kutsal damacana yı begenemeyenlere inanamadım . umarım bu diğer filmler le dalga gecen hot shot tadında amerikan filmlerini izliyip gülmüyorlardır . kendileriyle çelişmemek açısından 1 de mesela polis sahnesini ilk filmi izlerken gülmekten tam izliyememiştim devamı falan inanılmazdı . umarım 2 de 1 kadar güzel olur hatta söz konusu yok diye filmden sonra aglıcam =) ahahah bizim noyan mı bu acaba. kutsal damacanadan nerelere gelmiş herif aahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 o noyan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Bizim noyan bu aslında, diğeri çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Adam üşenmeden konu pörtletip yorumu incelemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kutsal damacana ve tierindeki filmleri sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şafak sezer ne amk topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar