Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutsal Damacana 2 : Kurtadam

Zegna

Öne çıkan mesajlar

şöyle ki kutsal damacana'nın ilk filmi büyük ihtimalle en beğendiğim türk filmleri listemde ilk 3e girer, hakkaten. anlamadığım şekilde aşırı eğleniyorum o filmi her izlediğimde.

ikinciyi de o gaz ve hevesle izledim. bi kere film absürt, değişik. yani çılgın dersane veya maskeli beşler tarzı yeni dönem komedilerden baya farklı. lakin ilk filmin yanında sönük kalmış ya. hatta şöyle diyebilirim, ilk filmi baya sevmediyseniz bu filmden nefret etme ihtimaliniz yüksek. saniyeleri sayarsınız.

yine de evde alkol ortamında gider bence
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

bu filmi beğenenler de mi var yav? hayır "komik yerleri de var 2-3 tane de olsa" demişsiniz, inanmıştım nerdeyse ama şu koyduğunuz seçmece yerler tebessüm bile ettirmiyorsa ...

şafak sezer ve tayfası film sektöründen banlanmalı.

Doğru söze ne denir.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

goldbären said:

bu filmi beğenenler de mi var yav? hayır "komik yerleri de var 2-3 tane de olsa" demişsiniz, inanmıştım nerdeyse ama şu koyduğunuz seçmece yerler tebessüm bile ettirmiyorsa ...

şafak sezer ve tayfası film sektöründen banlanmalı.

Doğru söze ne denir.

bazı konularda fikir birliğine varmamız sevindirici.

şafak sezer kendine göre bir tayfa oluşturdu ve onlar için senede iki tane aynı ayarda FİLİM çekiyor. gelin görün ki bu filmleri ister IMAX ile izleyin, ister defter kenarına çizilerek oluşturulan sayfa atlamalı animasyon olarak izleyin hiç fark etmez.
sinema değil çünkü, fıkralarla türkiyenin perdede oynayanı gibi filmler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk filme kıyasla vasatın da altında zaman ve para kaybı bir film olmuş. "şafak sezer hayranıyım, tipine her lafına gülüyorum o adamın" demediğiniz sürece her zaman için piyasada paranızı hakedecek başka film bulabilirsiniz.

gitmenize gerek yok. hatta kanal d verdiğinde izlemeseniz bile olur. gülme eşiği oldukça düşük olan ben bile toplam 5-6 kez "kehkeh" diye gülmüşümdür o kadar. tekrarlıyorum, gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi izlerken sadece şunu çok merak ettim.

Bu şafak Sezer filmi çekerken 300-500 kişilik ekipten hadi ekibide geçtim şafak sezer'in karısı kayınçosu bakkalı kasabı bile demedi.

Olm şafak bu ne tırt bi film nabıon hacı sen?

Ya hatır gönül için gittiğim filmde 2 kere güldüm sadece. Bunalıma girdim böyle salak bişey olur mu ya?

Bu fimin kültür ve turizm bakanlığına şikayet edilmesi gerek. Şafak sezer'e ülkede sanat yoluyla terörist saldırıda bulunduğu gerekçesiyle dava açılması lazım

Kelime bile seçemiyorum rezilliği anlatmak için

hala titriyorum.

Hakkaten filmde midem bulandı
Sosyal ağlarda paylaş

bayağı kötüydü film. canım filme gitmek istedi fakat zaman sıkıntısından dolayı tek uygun film bu vardı. ilk filmi de izlememiştim, aklımda hiç bir fikir olmadan tarafsız gittim ve bayağı kötüydü. televizyonda gösterseler izlemem o derece. bu konuyu görmemiş olanlar varsa görsün diye, gerçi vizyondan kalkmıştır ama dvdsini falan alıp da izlemeyin yazık :p
Sosyal ağlarda paylaş

ilk filmle ikincisi arasındaki tüm kalite farkını oluşturan etken Ahmet Yılmaz'dır, başkası değil. Leman'da yazardı, hala da yazıp çiziyodur sanırım. Artık almadığım için bilemeyeceğim, ama tam detay adamıdır, mükemmel tespit yapar.

2. filmde senarist kadrosunda olmadığını görünce "olmaz bu iş" demiştim, düşündüğüm gibi de oldu netekim

aha ahmet yılmaz hk.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Noyanh said:

ben asıl kutsal damacana yı begenemeyenlere inanamadım .
umarım bu diğer filmler le dalga gecen hot shot tadında amerikan filmlerini izliyip gülmüyorlardır .
kendileriyle çelişmemek açısından

1 de mesela polis sahnesini ilk filmi izlerken gülmekten tam izliyememiştim devamı falan inanılmazdı .
umarım 2 de 1 kadar güzel olur hatta söz konusu yok diye filmden sonra aglıcam =)

ahahah bizim noyan mı bu acaba. kutsal damacanadan nerelere gelmiş herif aahhaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...