maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bende oynamaya calısıyorum kendı capımda millet hepten abuser olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zen/ad takası nasıl oluyor ? Buy zen yaptım, bütün AD lerimi koydum hepsiyle zen buy yaptım. Okeyledim bütün AD lerim gitti ama zen gelmedi ? tmm withdraw yapmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 beleş pack http://www.alienwarearena.com/giveaway/dungeons-and-dragons-neverwinter-underdark-explorer-pack-key-giveaway/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ya beyler bu AD satan siteler nasıl yapıyor biri açıklayabilir mi ? NVN de AD diye bir şey var, bunu sadece dungeondan veya item al sat yaparak kazanabiliyorsun. Bot ile farma bırakarak kazanma şansın yok. NVN milyonlarca AD satan site var. Adamın stoğu 1 milyar AD.. Nasıl yapıyorlar bunu ? Hadi exploit çıktı bastılar onları satıyorlar falan diyeceksiniz. Bu sadece NVN de geçerli değil ki. Her oyunda, oyun çıktıkdan 3-5 gün sonra spamlar başlıyor milyonlarca oyun parası satıyorlar. Bir açıklaması varmı bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bot , exploit , account hack ... bunların yanı sıra dürüst olanlar diğer oyunculardan satın alıp üstüne kâr ekleyip satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Bak basitçe anlatayım para kazanmanın bir çok yolu var . Bunlardan biriside oyunu iyi takip etmek Yani hminnir setlerdeki bug kalktı daha öncesinden 20k 40k eden bir frozen hminnir ring şimdi en aşağı 400k dan gidiyor . biraz neler olup bittiğine bakıcaksın yeni patchlerde ne geliyor gibi . bu üsteki yalnızca bir örnekti . Şu an 120k zenim var hala daha çok kazanmaya çalışıyorum buda başka bir zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 çünkü ekonomisi iyi oyunun. Ekonomi iyi olunca hayvan gibi para kazanıyorduk dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ben şu an borsadan kazanıyorum inanılmaz bir para var tek sorun 25k zenden yukarı emir yazamıyorsun alsatda o yuzden para kazanma olayı yavasladı şimdilik. mesela şu an 313 den satıyorum 20k 309 dan alıyorum yaklasık 20 dakkada 80.000 ad alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Ne durumda bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Xenus said: beleş pack http://www.alienwarearena.com/giveaway/dungeons-and-dragons-neverwinter-underdark-explorer-pack-key-giveaway/ Yetişememişiz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 title hariç bişi yok orda önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-CV3F-lA7lU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 akirafes said: ben şu an borsadan kazanıyorum inanılmaz bir para var tek sorun 25k zenden yukarı emir yazamıyorsun alsatda o yuzden para kazanma olayı yavasladı şimdilik. mesela şu an 313 den satıyorum 20k 309 dan alıyorum yaklasık 20 dakkada 80.000 ad alıyorum Abi hangi server o ya 300 küsurlara gidiyor zen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 indiremedim ben oyunu, sizin bölge aktif değil diyor. var mı hazır link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Hazır link derken? Torentten bulunabiliyor, ben torentten indirmiştim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://logt.ly/6039Xm8W bu varmıs bir de logitech giveaway deneyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Beyler hangi server'dasınız? Hangi server kalabalıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Dragon'dayım ben, Dragon kalabalıktır muhtemelen, adı Dragon çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ben dragona girdim dun cleric actim fakat level maxdan sonra olay pvpye donuyosa hic acmayayim bi daha pve content falan nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Rogue açmıştım dün ama patch falan gelmiş ,noldu nerf yiyip yalan mı roguelar ?yol yakınken bırakayım mı nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Ben indirene kadar oyun patladi :) yeminle sokakta top oynayasim var deliler gibi mmo tadinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 dragon vatan guildindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bende 2 arkadaşım ile birlikte Dragon dayız. Dragon kalabalık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Gift pack isteyen varsa..; http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/455/Neverwinter-Gift-Pack-Giveaway.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Oyun rahatsız edici derecede çizgisel. lvl 10'a geldim. Sonrası da böyleyse bırakacağım. Open World bir kısım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar