Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Çok fazla level var ya. Sıkılıyorum ben artık level kasarken. 60 nedir abi, 20 yap adam gibi içerik koy oyuna. Guild Wars 1 ne güzeldi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Hızlı level atlamak için yapmışlardır. 20 level koyup da WoW'da 100. levela gelmeye çalışmak kadar da uzun sürebilirdi. İkincisini yapınca bu sefer levellar arasındaki süre uzuyor, günler boyunca aynı skilleri ve silahları kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 foundry ne ya? foundry ne? dungeon finder gibi bişi mi ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Foundry = player made questler Millet hemen bokunu çıkarmış tabi. Dört tarafı kapalı bi odaya 50 ogre koymuşlar, wiz/cleric beraber girip farmlıyorsun. Bi de üstüne foundry event geldiğinde (150% xp) hoop akıyor levellar. Boku çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 zaten öyle 60 oluyor herhalde hemen millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aynen, yalnız o tür farm mekanı yapanları banlayacaklar filan diye bişey okudum dün oyunda, çok saçma çünkü harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 legit bi şekilde yapılabiliyosa banlamaları saçma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 foundry için yapılan content hiç incelenmeden mi açılıyor kullanıma.droplar kontrol altında exp gain de kontrol altına alınırsa sorun hallolur. aslında milletin hızlı level ataması umrumda değil de 2 sorun var biri milletin güzel bişiler yapmak yerine sırf exp boost maplar üretmesi (ilgi çekiyor diye) bi de farmer ların (gerçi gold değersiz bu oyunda ama belki başka bişi farm lanıp satılabilir) işini kolaylaştırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Levelınız arttıkça girebildiğiniz dungeon değişiyor. Mesala lvl 25 de bir dungeon vardı level 30 oldum artık o dungeon'a join gözükmüyor. Görevde kaldı öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ekran kartımdan çok şikayetçiyim ya of of. kasa kasa bir hal oldu, cpudan dolayı mı ki, dota2dede yaptı aynısını 4 core yerine 3 atayınca düzelmişti meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 stormeagle said: Levelınız arttıkça girebildiğiniz dungeon değişiyor. Mesala lvl 25 de bir dungeon vardı level 30 oldum artık o dungeon'a join gözükmüyor. Görevde kaldı öle. dungeonun kapısına gidip girebiliyosun sanırım takımın varsa , görevi teslim edebilirmisin bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 peki skirmishler için ? Mesala pit fight dairly questim vardı. 3 tane tamamla diyor. ben 3/2 yapmıstım. şimdi level 42 olunca pitfight skirmishi gözükmüyor. Başka bir şey gözüküyor. Nasıl girecem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 benimde öyle çok kaçtı ,ama artık önemsemiyorum bile ordan gelicek 2-3k AD yı (yinede : bazı npc lerle konuşup da queue alabiliyosun [level kasarken 1-2 kere rastladım sadece] skirmishe , belki takım fullken denediğinde takımı direk oraya atıyodur - denemedim ben şahsen) bu arada pvp çok kazançlı onu farkettim , hem aşırı exp veriyor , hem 1. olursanız mavi item alıyosunuz üstüne glory kazanıyosunuz 3k-5k glory ye alabildiğiniz itemler bind on equip ve AH da satabiliyosunuz 400k-700k AD ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 city heroes`da var olan player made contentte de ayni sey olmustu, bunda da olacak. sistem cok guzel bir sistem fakat abuse edilmeye sonuna kadar acik. yapabilecekleri tek sey hepsini tek tek deneyecek ve onayliycaklar release olmadan once, onu yapacak staff blizzard da bile yok. attigin tas urkuttugun kurbagaya degmez. kimseyi falan banlamazlar, o sistemi ekleyen adamlar bunun boyle olecegini biliyordu gecmis de ornekleri bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Arkadaşlar bir üstteki mesajı alıntılamayın kırıcam ağzımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 öm mı geliyor şu bir üsttekini alıntıladı ne sakil insan diye ahah direk öyleymiş gibi yazmışsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Boneslark said: 3k-5k glory ye alabildiğiniz itemler bind on equip ve AH da satabiliyosunuz 400k-700k AD ye glory ile ne satın alınıyor ki ? Şehirde ki marketde sadece heal pot fln var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 işin açıkcası oyunda player driven birşey olmadığı için banlasalar ne olucak sanki, wow yıllardır bota izin veriyor arada bir ban wave yapıo lafta. zaten 60 olmak burda abuse ha 1-2 gün önce olmuşun ha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 fiyatlar o kadar mantıksız bi şekilde yüksek ki insanın oynayası gelmiyor.bi teleport scroll 4k ad olur mu ya.hayır a haritasından c haritasına geçmek için b noktasına uğraman gerekmiyor zaten bulunduğun haritadan çıkışına gidince istediğin yere gidiyosun. bi de şu günlük duayla 1 tane alabildiğin coin var en büyük ödül angel companion 360 coin istiyor ... 1 sene asıl bomba 30 saat dua etmezsen coinler siliniyor ahha ah un durumu içler acısı herkes her bulduğunu doldurmuş resmen. lvl20 ekipmanlar 4 günlük açık arttırmada buyout da yok. adam 3 sayfa birer birer identy scroll koymuş sattığı fiyat normal ad storedan alabileceğinin 3 katı.hiçbir işlevi olmayan trash itemler bile sayfalar dolusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 çok para göz oyun kesinlikle katılıyorum. hasan mezercı guildi kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 stormeagle said: Boneslark said: 3k-5k glory ye alabildiğiniz itemler bind on equip ve AH da satabiliyosunuz 400k-700k AD ye glory ile ne satın alınıyor ki ? Şehirde ki marketde sadece heal pot fln var. tekrar bak , üstte tab lar var ordan mor kalitede her classa zırhlar ve silahlar var , tier1 dungeondan daha iyi ben 60 olduktan sonra 4-5 parça aldım glory ile gear score 8700 falan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Osuran_boğa said: fiyatlar o kadar mantıksız bi şekilde yüksek ki insanın oynayası gelmiyor.bi teleport scroll 4k ad olur mu ya.hayır a haritasından c haritasına geçmek için b noktasına uğraman gerekmiyor zaten bulunduğun haritadan çıkışına gidince istediğin yere gidiyosun. bi de şu günlük duayla 1 tane alabildiğin coin var en büyük ödül angel companion 360 coin istiyor ... 1 sene asıl bomba 30 saat dua etmezsen coinler siliniyor ahha ah un durumu içler acısı herkes her bulduğunu doldurmuş resmen. lvl20 ekipmanlar 4 günlük açık arttırmada buyout da yok. adam 3 sayfa birer birer identy scroll koymuş sattığı fiyat normal ad storedan alabileceğinin 3 katı.hiçbir işlevi olmayan trash itemler bile sayfalar dolusu var. silinen coinler ardent değil , öteki (celestial mıydı hatırlamıyorum adını) oda maximum 7 ye kadar çıkıyor onlada anca potion , dye , random materyal box falan alabiliyosun 360 coin isteyen ardent dua etmezsen silinmiyo yani Ah da fiyatların abartılı olmasını avantajına kullanabiliyosun ayrıca daha önce de dediğim gibi , eğer foundry paketle gelen 1m AD olmasaydı aşırı pahalı satamıcağın itemleri satabiliyosun şuanda (dungeon lootlarını , glory itemlerini tanesi 200k-1m AD ye satabiliyosun şuanda resmen) muhtemelen foundry paketlerinin satışlarının kalkmasıyla fiyatlar düşücek oyunda (çok fazla AD sink ve çok az gelir var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 foundy pack kalkar, buy 1m ad pack = 50$ çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abi siz ne ara 60 oldunuz 3 günde 9 oldum ben :P thief açtım takılıyorum işte o kya basıp bi dungeonımsı yaptım o kadar, kalanı quest hep. dungeon değil skirmish işte, left 4 dead oynadık 5 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Xenus said: foundy pack kalkar, buy 1m ad pack = 50$ çıkar Sanmıyorum , oyun içi zenleri AD ye çevirebiliyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar