BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 konusuldu mu bilmiyorum, bu deadpoolu thanos olumsuz yapmiyo muydu death'e asik oldugu icin ikisi de. filmde niye boyle bi muabbet yok? alternate universe hede hodo mu? MCU ile nasil baglancak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Uzun bir aradan sonra sinemaya verdiğim para için pişman olmadım. Ciddi anlamda büyük bir sinema başarısıdır bu film. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Abi o değil de, Dünya Kadınlar Günü'nde ölüyordum sanırım ya. Ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ulan baktım hiç beğenmeyen yok. sanırım ipi tek başıma göğüsleyecem. ben filmi baya baya sevmedim. çizgi romanı okumadım. aynı mıdır farklı mıdır bilmem. eminim çizgi roman daha iyidir. ryan reynolds oldum olası itici bulmuşumdur. yine itici. liam neeson xmen wolverine green lantern gibi göndermeler güldürse de diyecem ama 1-2 tanesi dışında tebessümle kaldım. filmin geneli içi güldür güldür seviyesinde zorlama espri şakalı komikliklerle dolu. filmden önce gösterilen osman pazarlama fragmanında ne kadar gülüyorsan bu filme de o kadar gülüyorsun. aksiyon desen yok. zaten yutupa daha önce konan deneme videosu ve devamında gelen 1-2 aksiyon. bi de son boss fight. bi de filme extra hassasiyet gösteriliyor yaş mevzusundan. ulan zaten filmi 13 yaşındaki çocuk gülsün diye yapmışlar niye almıyorsunuz içeri. 2 tane striptizci karı dışında abartılacak bir şey yok. klişeyi bakın size klişe sunuyoruz diye söylerek gösterince klişelikten çıkmıyor. başlarken dallama yönetmen yazdı diye oturup gülecek halim yok 30 yaşında. deadpool bu. malzeme bu kadar çıkıyor diyecekler için de deadpool da boktanmış o zaman. çizgi romanı merak ettim bakacam bi. sonuç olarak more overrateder than revenant. imax'te izleyip üzüldüğüm filmler kervanına ekledim deadpoolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Yaş sınırı cinsellikten değil vahşetten :P Bunu normal algılayan bebeler sonra Polat Alemdar gibi kafa kesmeyi normal sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kafa kesmedense yine normal. ki çok abartı vahşet yoktu. revenant daha vahşet içeren bir film mesela. onda bu kadar kimlik kontrolu falan yapıyorlar mıydı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ülkedeki zenginlikten çok şikayeçiyim ya, hafta sonu hasta hasta gideyim dedim ulan istinye parkta satışa çıktığı gibi biletler bitmiş iyi konumlarda. vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kafa kesme kafayı kılıçla uçurup havada vole vurduğu sahne vardı asdlfa o iyidi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Halbüki istinyeden ümraniyeye taşınsan ne kadar rahat edeceksin. Yalnız garip bi hype var filme, ben de mersinde cuma akşamı yer bulamadım salon ağzına kadar doluydu. Bizim çomarlar ne anlar la deadpooldan. Yoksa acun kanalında reklam falan mı döndü küfürlü müfürlü? Recep ivedik öncesi antreman olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Marmara forumda 4dx ile izledim filmi. Salona 9/10 filme 10/10 verdim. Uzun zamandır bu kadar eğlendiğim bir film olmamıştı. Tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Red gonna Red. Film mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Red lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 axedice said: ben de mersinde cuma akşamı yer bulamadım salon ağzına kadar doluydu. ay mersinde sinema deyince bir gülme geldi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yok ya insanlar abartıyor. adına şiirler türküler çığırıp 10/10 lar havada uçuşturmasa millet sıkıntı yok. internette hype treninden inmeyen hayranlar insanların genelini fazla beklentiye sokuyorlar. sevilen bir karakter. yıllardır ha geldi ha gelecek bekliyorlardı olay bu. iyi de reklam yaptılar ekmeğini yiyorlar. 7 puanlık ortalama marvel filmiydi. allah aşkına filmin villainı bile başlı başına patates. sahne sahne 3-5 yer komik olması mı filmi efsane yapıyor. filmin bütütüne bakarsan bi bok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi iyiki bu yorumunu gördüm. az kalsın gidecektim ki. bence süperkahraman filmlerinin hepsi rezalet. hele man of steel son zamanlarda izlediğim en kötü film idi. karakter ne kadar ilgimi çekse de muhtemelen bunu da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Man of Steel tüm zamanların en kötü filmi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi red in yorumunu okuyupta hayatına yön veren adamın aklından şüphe ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ya iyi olduğu kabul edilen ama zevkime uymadığı için sevmediğim filmler var evet. pedofili aşkı sevmem mesela. ama şu film için oturup tartışmam bile. her türlü klasik red yine beğenmemiş yorumuna da açığım. ama bu filmin bokum gibi olduğunu değiştirmiyor. en azından insanların beklentisini yükseltmeyin de keyif alsınlar. burası paticik bir oyunu günlerce övüp sana 200 tl ödedip aldırır, sonra oyunu ilk en çok övenler bok atıp bırakır. ben size uydum 80tl'ye patladı. beni 1 kişi bile dinlese yeter bana. evde sparks versiyonu çıkınca 720p akar film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 aynen guildwarsa parayı bastık ertesi günü kimse oynamadı askdfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Red said: ulan baktım hiç beğenmeyen yok. sanırım ipi tek başıma göğüsleyecem. ben filmi baya baya sevmedim. çizgi romanı okumadım. aynı mıdır farklı mıdır bilmem. eminim çizgi roman daha iyidir. - red olarak başka bişi beklemiyorduk ryan reynolds oldum olası itici bulmuşumdur. yine itici. - irrelevant liam neeson xmen wolverine green lantern gibi göndermeler güldürse de diyecem ama 1-2 tanesi dışında tebessümle kaldım. filmin geneli içi güldür güldür seviyesinde zorlama espri şakalı komikliklerle dolu. filmden önce gösterilen osman pazarlama fragmanında ne kadar gülüyorsan bu filme de o kadar gülüyorsun. - ölüm yağdıran bi karakterin 10 yaşında çocuk gibi tepkiler vermesi ironiden kazandırıyor veya witty laf sokmaları iron-man tadında. ama iron-man'den çok, böyle davranması gereken karakter deadpool işte aksiyon desen yok. zaten yutupa daha önce konan deneme videosu ve devamında gelen 1-2 aksiyon. bi de son boss fight. bi de filme extra hassasiyet gösteriliyor yaş mevzusundan. ulan zaten filmi 13 yaşındaki çocuk gülsün diye yapmışlar niye almıyorsunuz içeri. 2 tane striptizci karı dışında abartılacak bir şey yok. - aksiyon yok? daha fazla aksiyon nasıl koyacaksın bi filme onu merak ettim çok. bir de devamlı kafalar kopuyor, kollar kopuyor, insan parçaları havada uçuşuyor, bunun yanında seks esprileri dönüyor tabii ki R rated olacak. ayrıca burada espriler hoşuna gidenlere 13 yaşındasınız mehehe diye laf sokma çaban gözlerden kaçmadı. kıpss. klişeyi bakın size klişe sunuyoruz diye söylerek gösterince klişelikten çıkmıyor. başlarken dallama yönetmen yazdı diye oturup gülecek halim yok 30 yaşında. - klişeden kasıt ne? super hero filmi tabii ki klişeler olacak, kaldı ki deadpool'un 4th wall yıkması başlı başına diğer bütün filmlerden farklı bir yere koyuyor filmi. deadpool bu. malzeme bu kadar çıkıyor diyecekler için de deadpool da boktanmış o zaman. çizgi romanı merak ettim bakacam bi. - kimse öyle demiyor, sen yetememişsin sonuç olarak more overrateder than revenant. - overrated... kullanırdım bu kelimeyi, sonra anladım ki dünyanın gerçekten açık ara en saçma kelimesi. Sen şimdi kendini öyle bir yere koydun ki başkalarına "Hacı sen bu filmi 7 yerine 9 sevmişsin, sevemezsin, en fazla 7 sevebilirsin, ben bu işin otoritesiyim, böyle karar verdim" demiş oluyorsun. İçi boş bir argüman. imax'te izleyip üzüldüğüm filmler kervanına ekledim deadpoolu - :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 +Rep sabonis said: Red said: ulan baktım hiç beğenmeyen yok. sanırım ipi tek başıma göğüsleyecem. ben filmi baya baya sevmedim. çizgi romanı okumadım. aynı mıdır farklı mıdır bilmem. eminim çizgi roman daha iyidir. - red olarak başka bişi beklemiyorduk ryan reynolds oldum olası itici bulmuşumdur. yine itici. - irrelevant liam neeson xmen wolverine green lantern gibi göndermeler güldürse de diyecem ama 1-2 tanesi dışında tebessümle kaldım. filmin geneli içi güldür güldür seviyesinde zorlama espri şakalı komikliklerle dolu. filmden önce gösterilen osman pazarlama fragmanında ne kadar gülüyorsan bu filme de o kadar gülüyorsun. - ölüm yağdıran bi karakterin 10 yaşında çocuk gibi tepkiler vermesi ironiden kazandırıyor veya witty laf sokmaları iron-man tadında. ama iron-man'den çok, böyle davranması gereken karakter deadpool işte aksiyon desen yok. zaten yutupa daha önce konan deneme videosu ve devamında gelen 1-2 aksiyon. bi de son boss fight. bi de filme extra hassasiyet gösteriliyor yaş mevzusundan. ulan zaten filmi 13 yaşındaki çocuk gülsün diye yapmışlar niye almıyorsunuz içeri. 2 tane striptizci karı dışında abartılacak bir şey yok. - aksiyon yok? daha fazla aksiyon nasıl koyacaksın bi filme onu merak ettim çok. bir de devamlı kafalar kopuyor, kollar kopuyor, insan parçaları havada uçuşuyor, bunun yanında seks esprileri dönüyor tabii ki R rated olacak. ayrıca burada espriler hoşuna gidenlere 13 yaşındasınız mehehe diye laf sokma çaban gözlerden kaçmadı. kıpss. klişeyi bakın size klişe sunuyoruz diye söylerek gösterince klişelikten çıkmıyor. başlarken dallama yönetmen yazdı diye oturup gülecek halim yok 30 yaşında. - klişeden kasıt ne? super hero filmi tabii ki klişeler olacak, kaldı ki deadpool'un 4th wall yıkması başlı başına diğer bütün filmlerden farklı bir yere koyuyor filmi. deadpool bu. malzeme bu kadar çıkıyor diyecekler için de deadpool da boktanmış o zaman. çizgi romanı merak ettim bakacam bi. - kimse öyle demiyor, sen yetememişsin sonuç olarak more overrateder than revenant. - overrated... kullanırdım bu kelimeyi, sonra anladım ki dünyanın gerçekten açık ara en saçma kelimesi. Sen şimdi kendini öyle bir yere koydun ki başkalarına "Hacı sen bu filmi 7 yerine 9 sevmişsin, sevemezsin, en fazla 7 sevebilirsin, ben bu işin otoritesiyim, böyle karar verdim" demiş oluyorsun. İçi boş bir argüman. imax'te izleyip üzüldüğüm filmler kervanına ekledim deadpoolu - :( Bencede 10/10 bir film değil ama 8.5'tan aşağıda değil. Hakkını yemek lazım. Çok güzel olacak diye hype trainin vagonlarından birine binmedim hiç deadpool için. Lan inşallah içine etmezler trenine bindim... Bu gün yarın bir daha gidecem mesela... intro olsun outro olsun, after cast olsun... la sadece bunlar bile yetti bana... Filmden anlamayanlar zaten 4. duvarın yıkılma espirisine gülememiştir (bkz: red) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Zikko said: aynen guildwarsa parayı bastık ertesi günü kimse oynamadı askdfjas hala piyasdaki en iyi pvpye sahip oyun ama xd demek ki gerçeklik payı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 film sayesinde herkes 4. duvarın ne olduğunu öğrendi işte, tiyatroya felan gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 amma abartmışsınız filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar