Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 3d de 3. duvarı kırmak zor olur diye yağmamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 10 numara 5 yildiz olmus, arada cgi siritiyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Ilk yari bitti Nefis nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 yer bulamadım anasını satayım. millet yememiş içmemiş. mesainiz yok mu ulan 3-4 seansları bile doluydu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Bu deadpool iyi mi kötü mü biri açıklasın >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 kötülere kötü, iyilere nötr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 film çok iyiydi ya çok büyük bir beklentiyle gittim beklentilerimin hepsini karşıladı. gerçi kız arkadaşım antman daha iyiydi diyor ama.. deadpool severler kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Biraz az bütce vermisler sanki ama harikaydi bence. Ayrica hic bu kadar kalabalik gormemistim sinemayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Litminov said: film çok iyiydi ya çok büyük bir beklentiyle gittim beklentilerimin hepsini karşıladı. gerçi kız arkadaşım antman daha iyiydi diyor ama.. deadpool severler kaçırmasın. yarın sabaha gidicem, deadpool ile ilgili genel geçer haricinde çok bilgim yok ama severim baya karakteri. antman daha iyi olabilemez. trailer'lardan, çıkan ufak 10'larca teaser'dan, posterden bilmemneden sonra aşşşırı hype'ım. baya sağlam beklenti ile gidiyorum. hayırlısı. Lopeth said: Biraz az bütce vermisler sanki ama harikaydi bence. Ayrica hic bu kadar kalabalik gormemistim sinemayi. 58 milyon dolarmış bütçe. diğer süper kahraman filmlerine kıyasla (200 civarlarında gezinir genelde) baya düşük kalıyor. efektler kötü olmasın ya lütfen, çok soğutuyor kötü efektler beni. öyle böyle diil yani. ayrıca lotr veya ciddi blockbuster bi filme gitmedin mi arkadaş sinemada? nasıl bu kadar dolu görmedin hiç :D bi de hani konser alanı doluluğu gibi diil ki anasını satiim. sinemanın belli bir maksimumu var, belli filmlerde zaten o noktaya ulaşıyor, daha kalabalık istese de olamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 afgvasfasffa hdfilmcehennemi said: Deadpool 2016 nete düşen ilk video ile hemen yüklemeye çalışacağız. Bunun için mail yorum vs yollamanız gerekmemektedir. hastayım bu siteye sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 aynen deadpool marvel filmlerinin çoğundan kat kat daha iyi benim gözümde. efektler çok sırıtmıyor bence gayet güzel olmuşlar ya da ben fazla dikkat etmedim. sırıtsa sırıtsa şu trailer'da kafadan vs mermiyle vurunca sıçrayan etler sırıtıyor en fazla. en az oyununu oynadığım kadar eğlendim. ben kentpark fazla dolu değildi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 sondaki masker sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 çok iyiydi film. Güldürdü baya. Bu kadar popülerken ikinci gelir umarım. Birde daha düzgün bütçe verirler. Paranın çoğu Colossus'un CGI ya gitmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 çogiyidilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Seele said: sabonis said: he gay evet. batman de gay. pansexual değil mi deadpool ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 progamer said: çok iyiydi film. Güldürdü baya. Bu kadar popülerken ikinci gelir umarım. Birde daha düzgün bütçe verirler. Paranın çoğu Colossus'un CGI ya gitmiş heralde. sonunu izlemedin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 film çok iyiydi. 1-2 yerde gülmekten karnıma ağrı girdi bitsin sahne diye dua ettim acı içinde. =) avengers, superman vs gibi gereksiz şehir patlatma yok ve super hero sayısı biraz az. bütçe azlığı o durumla kotarılmış o yüzden mevcut sahnelerde sırıtan bir şey yok. zaten onlar da deadpool için gereken şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 liam neesson'da bütün salon çığlık attı resmen. ilk gün izlemenin güzel yanlarından biri de seyircinin daha olaya aşina olması genel oalrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 dreagloth said: kötülere kötü, iyilere nötr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Jaegerjaquez said: çogiyidilan Abi iyiydi çünkü deadpool premise'i bu. Hani şı witty retort kafası var ya Whedon'ın bi türlü yapmadan duramadıgı. Hah o işte Deadpool aslında, adamın olayı o oldugu için rahatsız etmedi. Zaten düzgün Trashtalker Spidey bir Deadpool iki. Film gayet deadpool filmi abi, öyle kafayı yemezsiniz ama eglendirir, tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 bütçe olayını deadpool da dile getiriyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 film iyiydi ya baya beklediğimden de iyiydi en iyi marvel filmlerinden birisi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 ya amma övmüşsünüz tamam izlicem haftaya lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 alt yazılarda sansüre gidilmiş diyollar doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 xunn said: Jaegerjaquez said: çogiyidilan Abi iyiydi çünkü deadpool premise'i bu. Hani şı witty retort kafası var ya Whedon'ın bi türlü yapmadan duramadıgı. Hah o işte Deadpool aslında, adamın olayı o oldugu için rahatsız etmedi. Zaten düzgün Trashtalker Spidey bir Deadpool iki. Film gayet deadpool filmi abi, öyle kafayı yemezsiniz ama eglendirir, tadında. laf sokuşlar efsane zaten de +18 olmasına rağmen dozunu düşürürler belki diye çekinmiştim bazı şeylerin tam tadında olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar