Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 o vucudla cıplak salınsa yeterdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yeni geldim bende filmden, 3d izledim. Sanırım 3D adaptasyon filmler arasında 3D'sini en çok beğendiğim ve zevk aldığım film oldu. Filmde apayrı bir başarıydı, Çizgi romanlardan az fikri olan biri olarak söyleyebilirim ki hiç bilmeyenler için gayet anlaşılabilir bir film yapılmış, az çok bilgidiğim hikayesindeki değişikliklerde bence yerinde olmuş. Bir tek kafama takılan, Filmden spoiler Bu Thor insan olarak yaşadığında hafızasını kaybetmemiş miydi? Doktorluk falan yapıyordu galiba, sonra çekici buluyordu falan bir şekilde, Filmde direk iniyor, herşeyi hatırlıyor vs... Gerçi doktor göndermeleri sık sık yapılıyor film boyunca :) çok başarılıydı, planlar falan da bu tip bir filmden beklenmeyecek kadar iyiydi. Burto'nun dediği gibi yönetmen etkisi bayağı belli ediyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 işte deidğim gibi thor 1 kez inmiyo dünyya, 3-4 kez o origine dönüyolar seride onların bi derlemesiydi bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 peki ben çizgi romanda başlamak istesem, hangisini önerirsin sıfırdan abi, hani en geçerlisini okuyayım direk origin yeter mi? birde böyle ard arda gelen hikayeler vs. tavsiye edebilirsen eğer aklında varsa süper olur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben de bugün gittim. gayet iyiydi film. eğlendim izlerken. gidilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 He bu arada, jenerik sonrası; Jenerik sonrası görüntü Loki'nin Avengers kadrosunda da yer aldığını görünce ana düşman olacağını varsayıyordum yalnız, jenerik sonrasında giren görüntü de direk belirmesi ve Jane'in yanındaki doktoru kontrolu altına alması işlerin nasıl şekilleneceğini fazlasıyla anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Marvel'e başlamak dert abi. Bir başını oku, ortasını atla, sonunu oku. 600 küsür sayı var yoksa. Filmede öykü nasıl bilmiyorum daha ama comicbook olarak şunları oku derim: Thor: The Mighty Avenger (En son çıkan toplama tarzı Origins işte) Marvel Masterworks: The Mighty Thor (Bu ilk sayıların yeni basımı,çizimleri seversen oku) Ancient Asgard Trilogy (Karakterin backgroundı biraz) The Mighty Thor: Loki (Lokininki) Wikipedia'a girip Civil War'ın ne olduğunu öğren Ragnarok (Çok güzel bir miniseri, okuman lazım Thor v3'e girmeden önce ama) Thor v3 (Bu da yazılmış en iyi Thor sayılarıyla başlayan yeni seri, Straczynski mükemmel bir yazar zaten, çizimler de iyi) Thor: Tales of Asgard diye bir de animasyon vardır, onu da izle istersen, çocukluğunu anlatıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 thor v3 ten baslamak lazım ve öncesindeki ragnarok eventini okumak lazım. baya canavar gibi anlıyosunuz mevzuyu. işte ilk sayıları derlediler tekrar tales of asgard adında. hemde kirby tatmış olursunuz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 şipariş veriyorum hepsini o zaman asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Dün gittim bu filme. Marvel'ın bir süredir çıkarttığı düzgün filmler arasında yerini almış. Eğlence ve film olarak bakarsak bir Iron Man (hatta özellikle Iron Man 2) kadar müthiş değil ama gayet başarılı. Ortam, efektler falan çok iyi. Thor karakteri bana hep biraz "yancı" geldiği için çok sevmem ama filmde fena olmamış. Nord mitinde zenci Heimdall ve asyalı büyük hata olmuş, Anthony Hopkins daha iyisini yapabilirdi (yine de gayet iyi), bir de Natalie Portman'ın yancısı kız fazla sönük kalmış, adeta gereksiz karakter olmuş. Thor'un karakter değişimi fazla hızlı olmuş, ama bir film süresinde daha yavaş zordu zaten. Loki'yi özellikle çok başarılı buldum. Thor'un yancıları pasif kalmışlar ama ileriki filmlerde daha çok yer alırlar heralde. Konsept olarak "ultra güçlü karakter"leri pek sevmediğimden bir önyargım vardı, o kırıldı. 3D fena olmamış, ama çok bir olayı yoktu, hala 2D daha iyi bence. Bir de normal mi yoksa gittiğimiz salondan ötürü mü bilmem amam gözlükler filmi fazla karartıyordu. Genel olarak aksiyon/efekt isteyen gitsin izlesin, güzel film. Beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Ama ben hala Iron Man 3'ü bekliyorum. Bu arada eklemeden geçemeyecem, en baba Thor, Supreme Commander Thor'dur. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50315_26375901995_6708965_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ee film amerikan filmi, zenci ve asyalıyı zorunlu olarak koyuyorlar. yanlış hatırlamıyorsam bir tanesinde zenci nick fury bile vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 nick furye samuel iyi gitmiş ama öyle dememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 DarKRideR said: He bu arada, jenerik sonrası; Jenerik sonrası görüntü Loki'nin Avengers kadrosunda da yer aldığını görünce ana düşman olacağını varsayıyordum yalnız, jenerik sonrasında giren görüntü de direk belirmesi ve Jane'in yanındaki doktoru kontrolu altına alması işlerin nasıl şekilleneceğini fazlasıyla anlatıyor. ben sonunu izlemedim ya ne oluyo ki bide avengers filminde hulkta var.nasıl bi film olcak lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ultimate evreninde Nick Fury zenci zaten ve bazı Marvel filmleri büyük oranda Ultimate evreninden esinleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dHFvbpOME7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 İlk Avengers hmm bilmiyordum, avengers'in ilk hikayesinde de direk Loki ile kapışılmış zaten, The first adventure features the Asgardian trickster god Loki, who seeks revenge against his adopted brother Thor. Using an illusion, Loki tricks the Hulk into destroying a railroad track, after that he then diverts a radio call by Rick Jones for help to Thor, whom Loki hopes will battle the Hulk. Unknown to Loki, the radio call is also answered by Ant-Man, the Wasp and Iron Man. After an initial misunderstanding, the heroes unite and defeat Loki after Thor is lured away by an illusion of the Hulk and suspects Loki when he realises it is an illusion. Ant-Man states the five work well together and suggests they form a combined team — with the Wasp naming the group "the Avengers" because it sounded "dramatic".[10] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/84/Avengers-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ilk yarı, ve 2. yarının sonu çok iyiydi. Aşk meşk karıştırmasalar olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahaha iron man e bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 iron man değil o, soba adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ask mesk hikayeleri yuzunden bokum gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Rewendor said: Bir de normal mi yoksa gittiğimiz salondan ötürü mü bilmem amam gözlükler filmi fazla karartıyordu. oh be..sonunda biri daha kabul etti bunu. 3 tane 3D filme gittim üçünden de çıktığımda bunu dedim kimse de onaylamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 akli olan insan nasil onaylamaz onu ya, gozlugun camlari koyu asdfhhasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Evet lan bende hep ondan yakınıyorum kendi kendime film sırasında.Gözlüğün camları koyu olduğu için izlerken film karanlık geliyor hep.Filmin brightness ayarlarını az kurcalasalar aslında daha iyi olcek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 real 3d git, o biraz daha rahat. shutter gözlüklr daha çok karartıyor ekranı. ya da bilmem, benim gittiklerim iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kutahya ve izmitteki sinemalar cok dandik adam gibi izlemek istiyorum .< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar