Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 zor dostum zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hakkaten biraz sorunluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 roket adam said: zonf said: abi 200 lira diorm. sadece ekranını 85 liraya satılıor ikinci eli. Ramleri eski iki adet 256, onlar da iyi para eder yani. Anakartı da 60 fln etse işte ıvır zıvırı 200 çok cüzi. hayvan gibi bilgisayar. Ki satmasan bile parçaları, sorunsuz wow bile oynuorm beeee! Tamam dostum. Sen bunun ekranını ikinci ele 85'e sat, eski iki adet 256 ram'i de iyi paraya sat. Anakartı 60 lira ettirt, ıvırı zıvırıyla 200 e sat, helal olsun derim o kadar. Ekran kartı değil, LCD ekrandan bahsediyor muhtemelen. RAM'ler konusunda da şu var, DDR (1) bellekler daha çok para ediyordu son baktığımda. Üretimi mi daha masraflı yoksa talep fazlasından mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahahaha kabloyla pc acıp kapamak nedir abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 zonf said: Ve gelelim sorunlarına: -Ekranı durmuyor. (arkasına sandalye koyyorm, yada masanın ucuna yaslıorm) -Açma kapama düğmesi çalışmıyor, iki kablo çıkarıp birbirinedeydirerek açıyorum. -Pili bitik. 10 dk falan gidiyor. -Pilin menteşesi kırık, dikkatsizce kaldırılırsa blop die düşüor. -Dvd okuyucu var ama arada bir çalışmıyor. Başka sorunu yok. Yav karnıma ağrı girdi, ciddi söylüyorum, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Bugün kendi başıma deli gibi güldüğüm 2. topik bu. Diğeri garbıçtaydı gerçi, ama bu daha komikmiş, öf öldüm ya, ahahaa..kusura bakma hiç anlamam bilgisayardan fln., belki gerçekten satılabilecek bir şeydir de, ama çok matrak geldi harbiden, neyse...Kolay gelsin, hehhe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abi başka sorunu yok gerçekten efsane olmus şuan bulundugum yerde hayvan gibi gülmek zorunda kaldım ve insanlar deli muamelesi yapıyor ahaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 387 dolar veriyorum kdv hariç, daha azına gönlüm el vermez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aquatik said: zonf said: Ve gelelim sorunlarına: -Ekranı durmuyor. (arkasına sandalye koyyorm, yada masanın ucuna yaslıorm) -Açma kapama düğmesi çalışmıyor, iki kablo çıkarıp birbirinedeydirerek açıyorum. -Pili bitik. 10 dk falan gidiyor. -Pilin menteşesi kırık, dikkatsizce kaldırılırsa blop die düşüor. -Dvd okuyucu var ama arada bir çalışmıyor. Başka sorunu yok. Yav karnıma ağrı girdi, ciddi söylüyorum, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Bugün kendi başıma deli gibi güldüğüm 2. topik bu. Diğeri garbıçtaydı gerçi, ama bu daha komikmiş, öf öldüm ya, ahahaa..kusura bakma hiç anlamam bilgisayardan fln., belki gerçekten satılabilecek bir şeydir de, ama çok matrak geldi harbiden, neyse...Kolay gelsin, hehhe... valla ben de çok güldüm ne diyim... özellikle kablo ile açıp kapama kısmının araba çalmaya benzetilmesi. birisi de başka sorunu yok kısmını bold yapmış, onlar yüzünden gece gece yerlere düşüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Birkaç kişiyi güldürebildiysem ne mutlu bana ;D ben bu bilgisayar 1.5 yılkullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Hibe edersen talibim dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Aabi ben hala gülüyorum ya aklıma geldikçe ya ahahahahhaha, her ayrıntısı ayrı komik, blop die düşüor, yav olmaz böyle bir şey, hahahuahuahuahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 zonf said: Birkaç kişiyi güldürebildiysem ne mutlu bana ;D ben bu bilgisayar 1.5 yılkullandım. Neden tamir ettirmedin abi, çok kolay düzeltilir sorunlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bunlar zaman içinde gerçekleşti ;D ha bu arada klavyede bozuktu lan yazmayı unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 resim lazım abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abi kesinlikle resim istiyoruz. ayrıca tie fighter konusundan da iyi bence. feci potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://steveno.files.wordpress.com/2007/06/img_2311.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 İlk görüşte aşka inanır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahaha ben imzaya bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abi bence özelliklerine göre gayet güzel bi laptop. sanki hiç orasına burasına bişeyler koyup bilgisayar (ya da başka bişey) çalıştımadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 valla ben hiç düz kontakla pc açmadım abi pardon sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sağına soluna vurup televizyon çalıştıran br nesilden geliyorum ben:) kaçlısın tabi bilmiyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ahahah (tu) p2 işlemcileri yerinden oynardı kasalarda üstüne avuc kadar taş fln koyupta çalıştırırdım pc yi işlemci sağlam dursun diye sdafsd araba vurdurur gibi pc caliştırmak (:>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 zonf said: bunlar zaman içinde gerçekleşti ;D ha bu arada klavyede bozuktu lan yazmayı unutmuşum :D HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Gkgokhan said: Satan insanı tanıyorum. Bence alınmalı bir ürün. Çünkü kılavye arasından çıkanlardan gerçek bir mal varlığı yapılabilir. Alıcı için yeni hayatında başarılar dilerim ve mutasyon sonrası rehabilite hizmeti içinde %100 desteği sağlayacağıma söz veririm. Sen de mi brütüs ? sen al lan bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar