Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi karakter daha über?

Bone

Öne çıkan mesajlar

DC, Image, Dark Horse ve Marvel'dan birer karakter seçtim. Bu dört karakterden birisini oylayın.

Karakterin ilginçliği, geyik, senaryo, heyecan, orjinallik gibi ve benzeri faktörleri düşününce sizce hangisi daha über bir karakter? Hangisini okumaktan daha çok keyif alıyorsunuz?

Bilmeyenler için:

Lobo
Spawn
Hellboy
Deadpool
Sosyal ağlarda paylaş

Lobo baştan kaybeder burada. Hellboy, Spawn ve Deadpool kapışır. Deadpool ve Spawn dış görünüş olarak birbirini anımsatır, yüz kısmı özellikle. Hellboy'un dış görünüşü Spawn ve Deadpool'a kıyasla daha geri kalsa da, özellikle sağ el faktörü iyi karizma katmakta kendisine. Boynuzlar da öyle. Puro içmesi de o vücuda +1 getiriyor ( lol ) Çizgi roman olarak değerlendirildiğinde Mike Mignola birkaç adım önde gitse de, ben daha fazla uzatmıyorum ve 1) Spawn 2) Hellboy 3) Deadpool diyorum, ama Deadpool'a da ayıp ediyorum sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Deadpool'a uyuz oluyorum, Hellboy'u da takip etmedim çizgiroman olarak ama filmlerinden bildiğim kadarıyla cıvık bir karakter. Spawnsa modellerine olan ilgim nedeniyle takip etmeye başladığım bir karakter, özetle karizmasına vuruldum :P

O nedenle Spawn no.1, Lobo hakkındaysa pek bir bilgim yok, hani oradaki bir kaç referansa bakarak da yorum yapmak istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

hellboyu helsing diye okuyup da spawn ve helsing arasında kalmıştım (helsingden kasıt alucard), hellboy kimmiş ya boynuz traşçısı ergen bebe.
deadpool dediğiniz adam hulk vs. wolverinede hem wolverinden hem de hulkdan ciddi dayak yiyip çizgifilmin sonunda da yine hulk tarafından öldürülüyor yanlış hatırlamıyorsam. ama seçenekler güzel olmuş, en über antikahraman sıralaması gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...