Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 DC, Image, Dark Horse ve Marvel'dan birer karakter seçtim. Bu dört karakterden birisini oylayın. Karakterin ilginçliği, geyik, senaryo, heyecan, orjinallik gibi ve benzeri faktörleri düşününce sizce hangisi daha über bir karakter? Hangisini okumaktan daha çok keyif alıyorsunuz? Bilmeyenler için: Lobo Spawn Hellboy Deadpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Lobo baştan kaybeder burada. Hellboy, Spawn ve Deadpool kapışır. Deadpool ve Spawn dış görünüş olarak birbirini anımsatır, yüz kısmı özellikle. Hellboy'un dış görünüşü Spawn ve Deadpool'a kıyasla daha geri kalsa da, özellikle sağ el faktörü iyi karizma katmakta kendisine. Boynuzlar da öyle. Puro içmesi de o vücuda +1 getiriyor ( lol ) Çizgi roman olarak değerlendirildiğinde Mike Mignola birkaç adım önde gitse de, ben daha fazla uzatmıyorum ve 1) Spawn 2) Hellboy 3) Deadpool diyorum, ama Deadpool'a da ayıp ediyorum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 spawn ezer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 spawn ezer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 "bunların hepsi lapacı" seçeneği eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Deadpool'a uyuz oluyorum, Hellboy'u da takip etmedim çizgiroman olarak ama filmlerinden bildiğim kadarıyla cıvık bir karakter. Spawnsa modellerine olan ilgim nedeniyle takip etmeye başladığım bir karakter, özetle karizmasına vuruldum :P O nedenle Spawn no.1, Lobo hakkındaysa pek bir bilgim yok, hani oradaki bir kaç referansa bakarak da yorum yapmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Deadpoolu seviyorum ben.Yani adam çizgi roman karakteri olduğunun farkında.Komik buluyorum o yüzden okuması zevkli. http://img16.imageshack.us/img16/9125/mw01025.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bu daha efsanedir ahah. Shoryuken ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU DESU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Lobo hakında bilgim yok. Spawn ve Hellboy'un çok zorlama bir komedi anlayışı var. Oyum Deadpool'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 said: spawn ezer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Spawn. Hatta, Medieval Spawn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Hellboya oy vermeyenler buyuk bir yalani yasiyor, uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ahah süper bi karaktermiş ben de okucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Deadpool destroys Marvel Universe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Spawn yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 hellboyu helsing diye okuyup da spawn ve helsing arasında kalmıştım (helsingden kasıt alucard), hellboy kimmiş ya boynuz traşçısı ergen bebe. deadpool dediğiniz adam hulk vs. wolverinede hem wolverinden hem de hulkdan ciddi dayak yiyip çizgifilmin sonunda da yine hulk tarafından öldürülüyor yanlış hatırlamıyorsam. ama seçenekler güzel olmuş, en über antikahraman sıralaması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 lobo blek metalci gibi olduğu için ona oy verdim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 deadpoolun olmesi mumkun degil. velet dedigin hellboy alemleri yikabilicek bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Yanlız deadpoolun espirileri baya bayatmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Kaede said: Yanlız deadpoolun espirileri baya bayatmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 lobo ümüğünü sıkar ötekilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 deadpool derim. duruşu bile karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 deadpool şamar oğlanı, en son izlediğim çizgi filmde Hulk zıplarken "i am alive, i am alive" diye bağıran deadpoolun üstüne basmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar