S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Pek inanmazdım rüyadır,faldır gibi şeylere fakat geçen gün rüyamda 9-10senedir görmediğim eski arkadaşımı(eskidende pek muhabbetim yoktu) rüyada gördüm,facebookta birinle konuşuyordu,sözde ben kaza yapmışım ölmüşüm vs.onun hakkında konuşuyorlardı. dundundun...Uyandım,facebooka girdim,o arkadaş o gece facebooka üye olup bana arkadaşlık talebi göndermiş.Önce tesadüf dedim,ama 10senelik adamı pat diye görmek ve hatta neredeyse avatarına varana kadar hatırlamak bana garip geldi. Tesadüf desem inanmıyorum,geleceği görmek desem ona hiç inanmıyorum,dejavu desem aynı olay gerçekleşmedi benzeri oldu.Neti okudum,kimsenin birşey bildiği yok,herkes kendine göre precognitive rüya hakkında teoriler yapmış.Örnekler okudum,onların bile bir tutarı yok,kimi geleceği gördüm diyor ama anlattığı rüyanın birazı çıkmış birazı çıkmamış,kimi tamamen tahmin edilicek birşeye Tanrıdan ışık geldi gördüm vs.yazmış.. Sonuçta,neydi bu,precognitive rüya?tesadüf?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 tesadüf. piyangoyu da biz olmasak bile birileri kazanıyor illa ki.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 aslında önceden bildiğin ancak zamanı gelince hatırlaman gereken birşeyin bug olduğu için zamanından önce hatırlaman
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Arada bana da benzer olaylar olur. Mesela uzaktaki bi arkadaşımı görmüştüm rüyamda, aylardır görüşmemiştik, ertesi gün tesadüfen İstanbul'daymış, bize gelmişti lol.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 age of conan'da afk iken kahvaltıya oturunca tv'de o anda conan the barbarian başlaması olayını yaşadım mesela. (:P)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ben hep meshur birileri olmeden once onlari dusunurum. Baris Manco, Kemal Sunal, Gazanfer Ozcan, Suna Pekuysal, Bulent Ecevit vs.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 telekinesiyle olduruyorum ben caktirma.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 rüyamda galatasaray barcelona'ya 3 atıyordu, maçta barcelona bize 3 attı. başka da olmadı öyle bir rüya ki olmasın zaten.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Başka bir arkının firend listesinde vardır sen farketmeden bilinç altın algılamıştır o sebeble rüyana girmiştir. Ama arkadaşının seni ertesi sabah eklemesi tesadüf sadece veya eve müneccim uğramış olabilir :).
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sam said: tesadüf. piyangoyu da biz olmasak bile birileri kazanıyor illa ki. tesadüf'ler enterasandır. örneğin "veyahut" kelimesi diyelim. bilirsin, ama hiç bir yerde kullanıldığı karşına çıkmaz. bir gün "veyahut" kelimesini bir yerde okursun, aklına gelir. ondan sonra bir-iki ay sürekli her yerde bu kelimeyi duymaya başlarsın. tesadüf mü, bir yerde gördüğün için mi göze batar, orası ayrı. precognitive rüya felan diyerek o işi bir nedene bağlamaya çalışırız.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sen uyandığında mı fark ettin o arkadaşını gördüğünü yoksa daha sonra aa ben rüyamda şunu görmüştüm mü dedin çünkü sen başkasını görmüş olmana rağmen hafızan seni yanıltmış olabilir.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Absolut said: Başka bir arkının firend listesinde vardır sen farketmeden bilinç altın algılamıştır o sebeble rüyana girmiştir. Ama arkadaşının seni ertesi sabah eklemesi tesadüf sadece veya eve müneccim uğramış olabilir :). bende böyle düşünüyorum. sen farkında olmadan onu görmüşsündür. bilinç altına yerleştiği içinde rüyana girmiştir.
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Absolut said: Başka bir arkının firend listesinde vardır sen farketmeden bilinç altın algılamıştır o sebeble rüyana girmiştir. Ama arkadaşının seni ertesi sabah eklemesi tesadüf sadece veya eve müneccim uğramış olabilir :). Olabilir, subliminal olarak.. Farketmemiş olabilirsin ama listeyi aşağı kaydırırken arkadaşını görmüşsündür. Aslında sen farketmemişsindir ama bilinçaltına girmişdir. Bunun birlikte yatmadan önceki gün,ölüm ile ilgili ufakda olsa bi konuşma, dinlemediğin halde bilinçaltına yerleşmiş olabilir, sonra bunlar bilinçatlında çorba olmuş olabilir falan filan.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Beyin düşündükçe enerji yayar, bu enerji nadiren başka insanlar tarafından algılanabilir.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 uzun zamandır beklediğim bir sınav sonucu vardı, bugün açıklanmış ve 50 almışım ama çok yüksek bekliyordum. İşin garibi dün rüyamda 49 aldığımı görmüştüm :/
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 o arkadaşın hakkında yatmadan önceki zaman içersinde konuştuysan buda olabilir bilinç altı falan
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 abi metafizikle alakam olmaz ama benim gördüğüm rüyalar genelde gerçek oluyor.. hala kendimi yalanlamaya çalışsamda oluyor abi.. yapçak bişi yok..
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Joker said: abi metafizikle alakam olmaz ama benim gördüğüm rüyalar genelde gerçek oluyor.. hala kendimi yalanlamaya çalışsamda oluyor abi.. yapçak bişi yok.. O halde lucid dreaming öğren, hayatına yön ver.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bakin bugun malkocoglu filmlerini dusunuyordum ve cuneyt arkin felc gecirmis :(
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 şimdiye kadar 4 kere rüya gördüm bunların 3ü gerçek çıktı (herkes rüya görür ama hatırlamaz geyiği yapmayın lütfen) bu da herzaman bana garip gelmiştir niye rüya göremiyorum diye millet anlatıyo yok geçen rüyamda uçtum yok bilmem hiç öyle bişi gelmedi benim başıma
Öne çıkan mesajlar