Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook değil Sexbook(muş)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çoğu öyle... çevreciler, hayvan severler başka aklınıza gelen? tabi hoş bişiy değil bu yaptığı adamın. ama başarıdığı şeyden dolayı takdir etmek gerek. tip==0 ama girişimcilik==10 numara :D
Mesaj tarihi:
E tabii, bu adam facebook kurunca kız resmi profiline bakmak için oluyo da, Da Vinci kızları gel çıplak resmini/heykelini yapıcam sanatçıyım diye kandırırken ulvi kişilik mi olacak :D
Mesaj tarihi:
Freud bambaşka bir kalıp ama. Çok rahat küçükken topu inşaata kaçmış da defalarca adamı "sevmişler", daha kötüsü, adamın da hoşuna gitmiş bu. Sora da gururuna dokununca adam da hayatını "ben ipne değilim, aslında hepimiz öyleyiz olum" mesajı vermeye adamış. Zaten çalışmaları sonucu da kız götüremediğinden anca parayla fahişelerle yatabilmiş ki onlardan hastalık kapıp ölmüş. Daha ne :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Freud bambaşka bir kalıp ama. Çok rahat küçükken topu inşaata kaçmış da defalarca adamı "sevmişler", daha kötüsü, adamın da hoşuna gitmiş bu. Sora da gururuna dokununca adam da hayatını "ben ipne değilim, aslında hepimiz öyleyiz olum" mesajı vermeye adamış. Zaten çalışmaları sonucu da kız götüremediğinden anca parayla fahişelerle yatabilmiş ki onlardan hastalık kapıp ölmüş. Daha ne :)

ehe (td)
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Paticiği kim kurmuştu?

LAN!?

ahah! paticik uo oynayan sapların daha da saplaşma çabalarını destekleyici; uo oyuncularının kendi aralarında iletişimini sağlayacak bir platform olarak kuruldu. O zamanlar bayan uo oyuncusu da pek yoktu sanırım.
Mesaj tarihi:
Bizzat yakın çevremde karı kız tavlamak için site açan, bir kızı düşürdükten sonra siteyle ilgilenmeyen, hatta netten bulduğu kızı hayatının aşkı ilan eden bir arkadaşım vardı.
Mesaj tarihi:
fede said:
da vinci mundar olmadı ya. muhtemelen o devirde "da vinci de çok bozdu kendini" diye prim malzemesi yapılmıştır karşı cins üzerinde

hasktr yarıldım ya ahaha
  • Yeni Oluştur...